פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אחים שלי צריך עזרהיש לי את הלוח K8NF9 שמגיעה עם ביוס F2 שזה ממש מלא באגיםואני רוטצה לעדכן ביוסאבל יש לי חששות!!מה אני צריך לעשות ליפני העידכון? לעשות LOAD DEFAULTS??ואז להיכנס ל@BIOS ולסמן את הV "של דרך האינטרנט" ולעדכן?? ואז לעשות שוב פעם LOAD DEFAULTS??לא לסמן את האפשרויות של CLEAR שיש בתוכנה??וגם עכשיו הHD שלי מותקן בצורת RAID למרות שיש לי רק אחדזה ביגלל שבF2 הדפוק בRAID היה מופעל כברירת מחדל ולא ידעתי זאת ושניסיתי להתקין XP אז הHD א זוההורק אחרי הגדרתו כRAID הצלחתי להתקיןאז אם אני מעדכן את הביוס זה לא יהרוס לי?? ואני יצטרך לעשות פורמטי??וגם זה לא בעיה לעדכן F2 ישר לF9??בבקשה תעזרו לילא יודע למה אבל דווקא ליצרוב ביוס ללוח אני חוששאבל לכרטיס מסך צרבתי ביוס ערוך בלי לחשוש לרגעחחחח
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים זה כלכך פשוט שזה מעצבן כל החששות האלה שלך :'( פשוט תוריד את הביוס מהאתר של גיגהבייט(הכי חדש זה F10) כנס לתוכנה תלחץ Update new bios תבחר בביוס שהורדת זה ישאל אותך אם לעדכן תלחץ OK תן לו לסיים(זה לוקח כמה שניות) תעשה ריסטרט כנס לביוס תלחץ LOAD DEFAULTS ויש לך ביוס חדש! הF10 הזה נתן לי עוד 20 HTT
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מחבר זה כלכך פשוט שזה מעצבן כל החששות האלה שלך :'( פשוט תוריד את הביוס מהאתר של גיגהבייט(הכי חדש זה F10) כנס לתוכנה תלחץ Update new bios תבחר בביוס שהורדת זה ישאל אותך אם לעדכן תלחץ OK תן לו לסיים(זה לוקח כמה שניות) תעשה ריסטרט כנס לביוס תלחץ LOAD DEFAULTS ויש לך ביוס חדש! הF10 הזה נתן לי עוד 20 HTT סבבה אחי וצריך לסמן את אחד מהאפשרויות האלה? [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים לא צריך, בהצלחה ואם המחשב לא נידלק אחרי שעדכנת פשוט תאפס דרך הבטריה וזה יסתדר
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מחבר טוב חזרתילשימחתי הצלחתי!!אבל זה היה ממש מותח חחחלאחר שעידכנתי עשיתי ריסטרט ואז היתכוננתי להיכנס לביוס ולעשות דיפולטאבל המחשב לא נידלק יותרונילחצתי אבל לא דאגתי והוצאתי את הסוללה כדי לאפס את הביוסהוצאתי את הסוללה וחיכיתי 1 דקה והחזרתי אותואבל שוב הוא לא נידלק!!!!ואז התחלתי לידאוג בכל מיקרה הוצאתי שוב את הסוללה והישארתי את הבמחשב אחרי 10 דקות חזרתי וכבר היו בי מחשבות מה אומרים לKSP ואם יחליפוולא רציתי להשאיר את הסוללה בחוץ והיכנסתי וסתם הידלקתיואז איזה פלא- המחשב נידלק!! וניכנסתי והפעלתי את הRAID ויצאתיוהכל עובד סבבה!!הביוס ממש מעולה עכשיו המון הגדרות וכולם באותו מקום מסודריםיש!!אבל עדיין אין אפשרות ל1.6V!!! רק 1.65!!!זה חרא וגם זיכרון אחד שלי דפור ועושה לפעמים מסכים כחולים בכניסה לווינדוס ושם רשום משהו על NEW HARDWAREאני ינסה לשחק עם הביוס ניראה אם היה שווה לעדכןתודה לכולם על העזרה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.