פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מה אתם אומרים על האובר הזה עם הלוח שהרוב מהללים לרעהgigabyte-nscאם היה לי זכרונות יותר טובים אני מאמין שההיתי מגיע ליותראם למישהו יש הצעות לשיפור האובר אשמח מאד[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים א: מהר בעריכה תשנה את הכותרת למשהו ענייני(חוקי הפורום), מזלך שמאוחר ואף אחד לא מעניש אותך על זה.ב: אם כבר אתה מראה תמונה מה CPU-Z תראה את ה TAB של ה MAINBOARD ולא של המעבד. הרי אתה מדבר על הלוח נכון חמוד?ואני לא מכיר את הלוח המדובר.לילה טוב
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים פשששש נתת חתיכת אוברקלוק האכל הכבודאבל תגע ליותראת האובר הזה אני כבר רואה יום יום
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מחבר א: מהר בעריכה תשנה את הכותרת למשהו ענייני(חוקי הפורום), מזלך שמאוחר ואף אחד לא מעניש אותך על זה.ב: אם כבר אתה מראה תמונה מה CPU-Z תראה את ה TAB של ה MAINBOARD ולא של המעבד. הרי אתה מדבר על הלוח נכון חמוד?ואני לא מכיר את הלוח המדובר.לילה טובחמודי אם היתי מראה תמונה מה CPU-Z של ה MAINBOARD איך היתה יודע לכמה הגעתי באוברחשבתה על זה לפני שהתחלתה להרצות. זה בעיה שלך שאתה לא מכיר את הלוח כתבתי את השם שלואני חושב שזה מספיק!תודה לכל השאר על התגובות הנחמדות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.