עבור לתוכן

קולה זה קולה ולא יעזור

Featured Replies

פורסם

קראתי איפשהו בעיתון:

שזה מאד מעצבן במסעדות שאתה מבקש קולה אתה מקבל פפסי שאתה מבקש ספרייט אתה מקבל סבן אף ושאתה מזמין פאנטה אתה מקבל מירנדה...

מה אתם חושבים אל זה האם אתם מרגישים הבדל בין מירנדה לפאנטה וספרייט לסבן אף...

פורסם

ברור שמרגישים...

פורסם

אני תמיד יודע לזהות

אני מכור למשקאות האלה ויודע לזהות אותם

אבל רק שתדעו אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה ;)

פורסם

באותו עיניין - לפי חוק חייב להיות קנקן מים בכל שולחן במסעדה.

לגבי הקולה, תלוי איך הם חותמים חוזה עם המפיצים של Pepsi או Coac-cola .

פורסם

איזה חוק בדיוק ? ומה אני יכול לתבוע אותם ?

פורסם

לדעתי מרגישים לאללה את ההבדל.

אבל כל עוד אתה מבקש קולה ולא קוקה-קולה אז זכותם להביא לך מה שבא להם כי גם פפסי זה קולה...

פורסם

זה סיוט!, כמכור לפנטה אני יודע שלמירנדה יש טעם וצבע שונים לחלוטין! :behead:

פורסם

תגזים. בשביל קנקן מים? בזבוז של כסף.... השופט יצחק לך בפנים, יקום, יצא מהאום, ויחזור עם קנקן מים לתת לך.

אתה יכול להתלונן אבל. יגידו לך לא, תגיד להם שעל פי חוק אתה חייב לקבל את זה חינם. תראה לא יודע מה אתכם אבל הרבה אנשים לא מבקשים ודורשים מה שמגיע להם. חברים שלי כאלו. אני לא. מגיע לי? ס*מק אני אקבל!

יש מינימום בכל מקום בסביבות ת"א. אני בא, אני מגיע, ואני לא רעב. איתי עוד לפחות 10 שכן, ואוכלים כל אחד ב 70 ש"ח בממוצע. ורוצים שגם אני. אני שותק, אוכל כמה שאני לא רוצה או רוצה, מזמין בסכום שאני רוצה. לא עובר? סוף הארוחה אומרים לי חסר? שבו על האף. הנה כל הכסף, רוצים עוד? קחו אותו בכח. זה נגד החוק.

אנשים! תתחילו לדרוש מה שמגיע לכם!!!

טוב שאמרת לי על החוק הזה. עכשיו יהיה לי מים!

כי אם לא תבקש, תתיבש!

פורסם

תגזים. בשביל קנקן מים? בזבוז של כסף.... השופט יצחק לך בפנים, יקום, יצא מהאום, ויחזור עם קנקן מים לתת לך.

אתה יכול להתלונן אבל. יגידו לך לא, תגיד להם שעל פי חוק אתה חייב לקבל את זה חינם. תראה לא יודע מה אתכם אבל הרבה אנשים לא מבקשים ודורשים מה שמגיע להם. חברים שלי כאלו. אני לא. מגיע לי? ס*מק אני אקבל!

יש מינימום בכל מקום בסביבות ת"א. אני בא, אני מגיע, ואני לא רעב. איתי עוד לפחות 10 שכן, ואוכלים כל אחד ב 70 ש"ח בממוצע. ורוצים שגם אני. אני שותק, אוכל כמה שאני לא רוצה או רוצה, מזמין בסכום שאני רוצה. לא עובר? סוף הארוחה אומרים לי חסר? שבו על האף. הנה כל הכסף, רוצים עוד? קחו אותו בכח. זה נגד החוק.

כי אם לא תבקש, תתיבש!

דבר אחד יש לי להגיד : ::)

פורסם

קוקה קולה - משקה האיכות (רק בפחיות)! ;D

אני מאמין שאני לא היחיד ששם לב שקולה פשוט איבדו את זה עם הבקבוקים של הליטר וחצי וגם עם החצי ליטר, פשוט אין מספיק גזים.

בפחיות המצב עוד איכשהו איכותי.

פורסם

אך ורק בקבוקי זכוכית!

פורסם

כי אם לא תבקש, תתיבש!

צוקי אני ממש לא מגזים ! יש חוק בנושא והוא פשוט לשים קנקנן מים בכל שולחן ע"מ שסועד לא ייבקש, ומנהל המקום ייסרב לשים על השלוחן ללא תשלום. יש עוד מספר חוקים מגוכחים לטעמך ולטעמי.החוק הזה ישן אבל הוא קיים.

נ.ב : אם היה לי משהוא להמציא הייתי מפרסם את זה ברוטר.

(שמתם לב שרוטר הכבשה השחורה שלנו?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים