עבור לתוכן

בקשת עזרה בבחירת כרטיס קול(אבל אובייקטיבי חברה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות כרטיס קול מקצועי לעריכה

אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל חשבתי לקבל יעוץ ממי שמבין עניין פה רק בקשר לכרטיס

אני מעוניין בכרטיס 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF

אני מעוניין בכרטיס מעולה ואני מוכן להשקיע כסף (אפילו כמה אלפים) על כרטיס שיביא את הסחורה

אני לא כל כך מתמצא בשוק והייתי רוצה שיחס עלות מול ביצוע יהיה טוב

האם תוכלו לעזור לי?

מי שבא לו שירשום גם למה כדאי את הכרטיס הזה (כי פשוט יש הרבה שלפי הנסיון האישי ממליצים ואנ רוצה שזה יהיה אובייקטיבי)

פורסם

השאלה היא למה אתה קורא "עריכה" או כרטיס קול "מקצועי"? האם אתה מתכוון באמת לערוך סאונד באמצעות הכרטיס או שאתה סתם רוצה לספר לחברה שיש לך כרטיס "מקצועי"?

הסבר איזו עריכה בדיוק אתה מתכוון לבצע ועם אילו תוכנות. האם תהא זו עריכה רב ערוצית או פשוטה יותר? האם אתה רוצה לעשות מוסיקה איתו? שאלות אלה הן קריטיות לבחירה במוצר מתאים.

שוק כרטיסי הקול, כמו שאתה בטח יודע, רווי במוצרים המתאימים לכל כיס ולכל דרישה. גם שוק הכרטיסים המקצועיים נהנה ממיגוון רחב של דגמים. לכן אתה צריך לפרט ביתר דיוק את הדרישות שלך מכרטיס הקול ואת סוג העבודה שאתה מייעד אותו אליה, מפני שאם אני סתם אמליץ לך על כרטיס מקצועי רוב הסיכויים שתשלם כמה אלפים על משהו שלא עונה לדרישות שלך כלל, בין אם הן גבוהות ובין אם נמוכות.

פורסם

Creative X-Fi Elite Pro

בהצלחה

פורסם

Satlan

חבל שאתה סתם זורק הצעות מבלי להתייחס למה שנכתב לפניך.

נסה לזכור שהכרטיס שהצעת הוא אולי "חלומך הרטוב" ויתאים לך עד מאוד, אך יכול מאוד להיות שהוא לא יתאים לצרכיו של niceguy22.

אם הוא רוצה לבצע עליו עבודה מקצועית, הכרטיס שהצעת ממש לא מתאים.

פורסם

לפותח הת'ראד בבבקשה עוד פרטים

מה אתה בידיוק רוצה לעשות עם הכרטיס שאתה מוכן להשקיע עליו הרבה כסף .. כי חבל שאנשים יביאו לך סתם המלצות למשהו שהם לא יודעים ..

פורסם

שאלות כאלה מומלץ לשאול בפורומים מיוחדים כמו "אקט מוסיקלי" או MusicTalk.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים