פורסם 2006 בינואר 1519 שנים .... :lol: לקחנו את המצלמה והינה התוצאות: http://s63.yousendit.com/d.aspx?id=2GO2DSVFEDP7S04OW0QU49CAN1
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים חכם בלילה ...בא לקיוסק של איזה זקן ...נראה אותך בא אלינו לחנות עם מטריה ומנסה לשדוד אותנו .תקבל רדיאטור לפנים , ועוד צרור כדורי פלסטיק מהעוזי החצי מתפקד שלי .
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים חכם בלילה ... בא לקיוסק של איזה זקן ... נראה אותך בא אלינו לחנות עם מטריה ומנסה לשדוד אותנו . תקבל רדיאטור לפנים , ועוד צרור כדורי פלסטיק מהעוזי החצי מתפקד שלי . אולי משהו כזה במקום שלא רואה את אור היום? :lol:
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים שמע ... אתה לא מדייק בדיוק : קודם כל , לרדיאטור של TT יש קצה עליון מחודד יותר , ככה שהוא יותר קל להחדרה , ודבר שני ... הדברים האלה משאירים סימנים :
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אתה לא בן 25 או משהו, היית בעל מועדון דיי מפורסם, ויש לך מספיק כסף? מוזריותר מדי כסף.מה שגורם לו להתנהג כמו טיפש
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים הולי שיט |:שמע, קח את המטריה, תתקע אותה עמוק באוזן, ותבדוק אם אתה מגיע למשהואם זה יוצא ישירות מהצד השני, החדשות שלי נכונים.בקיצור- מוח היום לא עולה בהרבה, הסחר באיברים פורח, ולך כנראה לא חסר כסף. תקנה אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.