פורסם 2006 בינואר 1519 שנים בעודי ממתין לנחיתתה של ה FujiFilm FinePix s9000 שלי, החלטתי לשתף אתכם במספר תמונות (גרועות, חובבניות וסתם תפלות) שצולמו בעזרת ה HP iPaq 3750 שלי. רזולוציה יותר גבוהה http://static.flickr.com/41/86935118_165d52c6a3_o.jpg אז מה ? יש לי עתיד בתור חצובה או מה ?
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים תתחדש על המצלמה. לגבי התמונות, הן דיי סטמיות אבל עם עריכה קלה אפשר לשפר אותן מעט תמונה 2 תמונה 3 kobayashi, שיחות פרטיות לשמור ל-ICQ או בה.פ. בבקשה.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר סתם תמונות...כמו שאמרת, גרועות סתמיות? אולי. אבל אני מוכן להתערב איתך ששטיפה יסודית כל כך תעלה לבחור הרבה (מאוד...) כסף ;D תמונות חביבות, ואל תדאג, לא שכחתי אותך (: אני סומך על כך תודה!
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים סתמיות? אולי. אבל אני מוכן להתערב איתך ששטיפה יסודית כל כך תעלה לבחור הרבה (מאוד...) כסף ;D
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מתוך אלה אני מניח שאפשר להתייחס רק לראשונה ולאחרונה אבל גם הן לא מיוחדות כל כך.הראשונה קצת חשוכה, דני הצליח "לסדר" את זה בעריכה אבל זה לא יצא משהו, בתמונה השנייה אולי אפשר היה להוציא משהו מעניין אם הייתה מתמקד יותר על המראה ופותח את החלון, ההשתקפות של מה שנמצא בתוך האוטו גורעת מהתמונה לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.