עבור לתוכן

מעבדי 64 ביט מול 32 ביט

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה....

אני על סף קניית מחשב, ואני רוצה לדעת על המעבדים של intel

אני חושב שבשבילי עדיף 32 ביט מעבד, בגלל שעדיין 64 ביט זו חומרה חדשה, ויש תוכנות שלא רצות עליו, אולי אפילו DOS ועוד כמה..

אני חושב שאפילו אם אני מריץ Windows 98 ב64 ביט, המעבד מתפוצץ :lol:

אז אני רוצה לדעת, אם הכי טוב לקנות כיום 64 ביט או 32 ביט?..

תודה

אופסססססססססססססססססססססססס

סליחה, נראה לי הטרד הזה יעבור, שכחתי שיש את הפורום של לוחות אם, מעבדים וזכרונות

:lol: אני מוכן להעברה

פורסם

מעבדים שתומכים ב 64 ביט לשוק הביתי, תומכים באופן מלא גם בעבודה ב 32 ביט רגילה, ככה שזו לא שאלה נכונה.

פורסם
  • מחבר

מעבדים שתומכים ב 64 ביט לשוק הביתי, תומכים באופן מלא גם בעבודה ב 32 ביט רגילה, ככה שזו לא שאלה נכונה.

לא נכון, יש מלא טכנאים שאומרים לי ש64 ביט לא תומכת בטכנולוגיה ישנה של 32 ביט, בגלל ש64 ביט זו טכנולוגיה חדשה לגמרי

בשוק, ועדיין לא נוצרו הרבה תוכנות שתומכות בזה!

פורסם

תאכלס מעבדי ה-64ביט של אינטל לא בהרבה יותר חזקים מה-32ביט בסביבות עבודה של 32ביט (בשונה מסדרת ה-Athlon של AMD).

העניין הוא שאתה מקבל מעבד בעל תמיכה ב-64 ביט בעל ביצועים מעט יותר טובים, ואוברקלוקר טוב יותר מה-32 ביט במחיר של ה-32 ביט, אז למה לא?

אין גם שום קשר בין אפליקציות דוס לבין ה-64 ביט.

תתחדש :xyxthumbs:

נ.ב., נה שנכון נכון, עד שלא תכנס הויסטה לשוק בעוד שנה לא חוזים גם שיפור ממשי בתמיכה ב-64 ביט וגם ב-Dual Cores / HT.

פורסם

לא נכון, יש מלא טכנאים שאומרים לי ש64 ביט לא תומכת בטכנולוגיה ישנה של 32 ביט, בגלל ש64 ביט זו טכנולוגיה חדשה לגמרי

שוב, כשאתה קונה מעבד 64 ביט ביתי (בין אם זה INTEL PENTIUM 4 או AMD ATHLON 64), אתה מקבל מעבד שיכול לעבוד במצב מיוחד של 64 ביט (ע"י שימוש במערכת הפעלה מיוחדת WINDOWS XP 64), וגם יכול לעבוד במצב רגיל של 32 ביט (ע"י שימוש במערכת הפעלה רגילה של WINDOWS XP).

כשאתה משתמש במערכת הפעלה רגילה, המעבד פועל במצב של 32 ביט רגיל לכל דבר ואין בעיות תאימות.

פורסם

יש גם הרבה טכנאים שטועים... :silly:

כל מעבדי 64 ביט שממותגים ונמכרים לשוק הביתי תומכים בצורה מלאה בסביבת עבודה 32 ביט.

פורסם

יש גם הרבה טכנאים שטועים... :silly:

כל מעבדי 64 ביט שממותגים ונמכרים לשוק הביתי תומכים בצורה מלאה בסביבת עבודה 32 ביט.

צודק ודרך אגב ה64 ביט יתן לך לישתמש גם בתוכנות שפועלות ב64 ביט וגם בתוכנות של 32 ביט ככה שאתה מרוויח גם מעבד יותר חזק וגם

תמיכה הרבה יותר טובה

במחשבים השולחנים ה32 ביט זה זן ניכחד וטכנאי שממליץ לך על זה צריך לישלוח לכלא :lol:

פורסם
  • מחבר

יאאא אתם רציניים?

זה מוזר..

כל מי שאני מכיר אמר לי 64 ביט לא תומך ב32 ביט...

משהו מוזר קורה פה...

רק הפורום הזה אומר לי 64 ביט תומך ב32 ביט.

אפילו המוכר אמר לי ש64 ביט לא תומך 32 ביט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המוכר!!

וגם כולם אומרים לי את זה כל הזמן..

אז מה הולך פה? :silly: :silly: למי להאמין?

:s05:

פורסם

לנו.

פורסם

יאאא אתם רציניים?

זה מוזר..

כל מי שאני מכיר אמר לי 64 ביט לא תומך ב32 ביט...

משהו מוזר קורה פה...

רק הפורום הזה אומר לי 64 ביט תומך ב32 ביט.

אפילו המוכר אמר לי ש64 ביט לא תומך 32 ביט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המוכר!!

וגם כולם אומרים לי את זה כל הזמן..

אז מה הולך פה? :silly: :silly: למי להאמין?

:s05:

תאמין למי שאתה רוצה... חבל שיש כזה דבר שקוראים לו עובדות, אני לא יודע באיזה חוגים של ... אתה מסתובב, אבל בכל מקום שנורמלי ומכבד את עצמו תגלה את אותה תשובה.

זה נכון שיש בעיות תאימות של 64 ביט ככל היום, אבל זה יותר בצד התוכנה, מעבדי 64 ביט יכולים לעבוד במצב 32 ביט מלא.

פורסם
  • מחבר

תאמין למי שאתה רוצה... חבל שיש כזה דבר שקוראים לו עובדות, אני לא יודע באיזה חוגים של חולי נפש מפגרים אתה מסתובב, אבל בכל מקום שנורמלי ומכבד את עצמו תגלה את אותה תשובה.

זה נכון שיש בעיות תאימות של 64 ביט ככל היום, אבל זה יותר בצד התוכנה, מעבדי 64 ביט יכולים לעבוד במצב 32 ביט מלא.

"זה נכון שיש בעיות תאימות של 64 ביט ככל היום"...

ואני לא בחוגים מוזרים, אני באזור נורמלי.. אני קונה מחשב מחברה ידועה לשמצה, אבל אני חושב שאסור לתת שמות של חברות :-*

פורסם

הוא התכוון שמבחינת תוכנה..(דרייברים..וכו)..יש הרבה בעיות תאימות ל64BIT..(ובגלל זה עדיף להתקין מערכת הפעלה..וכו של 32BIT ולחכות עד שתהיה "תמיכה" יותר נורמלית ב64BIT....)..

לא חסר סיקורות ופורומים ברשת תעיין קצת בהם ותבין..(מין הסתם)..שה32BIT נתמך גם ב64BIT..(מין הסתם..)..

זה לא שהמצאנו את זה פתאום..(ותבדוק טוב את הידע של "האנשים" האלה ש"אמרו" לך....)..

פורסם

תראה, תמיכה ב 64 ביט אומרת שאפשר להעביר למעבד נתונים בגודל 64 ביט, בעוד שמעבדים של 32 ביט מאפשרים העברת נתונים בגודל 32 ביט בלבד. הדבר מביא למספר יתרונות, ובעיקר תמיכה ביותר זיכרון (כי ניתן לגשת לטווח כתובות גדול יותר - ל 64^2 במקום 32^2). התמיכה אחורה קיימת ב 100%. למעשה אתה יכול גם לעבוד ב 8 ביט עם מעבד של 64 ביט, מה שאומר שאתה יכול להריץ עליו DOS ישן.

מה שכן ניתן לומר הוא שכרגע אין הרבה תוכנות שתומכות בעבודה ב 64 ביט, ולמרות שיש מערכות הפעלה שכן תומכות ב 64 ביט (יש גם גירסה של חלונות), אין דרייברים מתאימים, מה שאומר שתכונת ה 64 ביט לא ממש בשימוש כרגע. בעתיד המצב כמובן ישתנה, וניתן יהיה לראות שיפור בביצועים בעבודה עם 64 ביט למול עבודה עם 32 ביט.

בקשר לאנשים שאמרו לך ש 64 ביט לא תומך ב 32 ביט, יש 2 אפשרויות:

1. הם משקרים לך כדי שתקנה מה שהם רוצים למכור לך. רצוי להתרחק מאנשים כאלו.

2. הם לא מבינים ולא יודעים בכלל על מה מדובר. מומלץ בחום להתרחק מאנשים כאלו.

בכל מקרה הם טועים, וכדאי לך להתייעץ בפורום הזה לגבי קניה עתידית של מחשב.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה אחי, אתה היחיד שאני בוטח בו הכי הרבה.. אתה מדבר לעניין ברצינות, Smalul.

אבל זה אומר שאני צריך לחכות עוד כמה חודשים בשביל לקנות 64 ביט לא? :'(

קשה לי לחכות :o

פורסם

לא.. זה כנראה אומר שלא הבנת מה שהוא אמר ומה שמי שמוכר לך אמר....

מעבדים כיום יכולים לעבוד בלי בעיה בכל מצב, התוכנות הם אלו שמוגבלות וגם זה לא בעיה, אתה פשוט לא מתקין מערכת הפעלה של 64 ביט, ואז המעבד הוא 32 ביט לכל דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים