פורסם 2006 בינואר 1519 שנים טוב חבריםלפני כמה ימים הספק שלי הלך לעולמו ועברתי להשתמש במחשב הנייד של IBM שיש לי בביתאני צריך לעשות כל מיני שיעורים בג'אווה וכו וכל מיני אתרים שאני צריך להכנס לא עובדים וגם אתרים רגיליםלא יודע התקנתי ג'אווה ולא בא לי לעבוד...אני יעלה תמונותשימו לב שאני לוחץ על קבצים נוספים בשביל להעלות תמונות נוספות זה לא מגיביש לי את JRE 1.56אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד! תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר אני אפילו לא מסוגל להוריד פיירפוקס כי שאני נכנס להורדה זה לא נותן לי כלום![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר פה אני מנסה להכנס לאתר של המכללהאני מכניס את היוזר וסיסמא ושום דבר לא קורהוזה ג'אווה סקירפט...מאד מאד מוזראני פשוט מיואש[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים היי היי היי להרגע חבובאתה לא חדש פה, מזה הטריפל פוסט הזה .. יש עריכה אני מקווה ששמעת על זה.לגבי העריכה ניסיתה להתקין מחדש ג'אבה ?
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר אפשר לחשוב אז רשמתי שלושה פוסטים רצוף מה קרה?זה בכוונה כי אני לא יכול להוסיף שלושה תמונות בפעם אחתוכן התקנתי מלא פעמיםאבל שאר הדברים לא נראים לי כמו בעיה בג'אווה...אין לי מושג מה לא בסדרגם ל http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspxאני מקבל ריק
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים את FIREFOX אתה יכול להוריד מ FTP או גם עם WGET מ HTTP (אם אתה צריך את הכתובת FTP תגיד).לגבי שאר הדברים, יש לך ZONEALARM או FIREWALL אחר / אנטיוירוס ? נסה לבטל אותם ולראות אם זה עוזר. יש לך עדכונים של WINDOWS UPDATE ?
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר הצלחתי דרך הסורס קוד של האתר להוריד את פיירפוקס ופה הכל עובד תקין אפילו דברים שלא עבדו במחשב שלי...אז תודה בכל מקרהוזה עדיין מוזר מאדבעיה ב IEהמסריח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.