עבור לתוכן

OC נמוך ל amd 64 venice 3200+

Featured Replies

פורסם

היי ,

ניסיתי לעשות בזמן האחרון OC למעבד שלי - אבל זה לא ממש מצליח. :s05:

הכי הרבה שהצלחתי לעלות אותו זה ל ~2300 וזה עוד עם תוספת מתח.. הכי הרבה שהצלחתי להגיע עליו נראה לי היה 2330 או משהו כזה עם מתח של 1.55 שזה הכי הרבה שהלוח שלי נותן.. (למה לא לקחתי DFI :\ )

המעבד עם קירור סטוק ובלי OC הוא יושב על 34 ב IDLE ו 44 ב LOAD. אין לי בעייה להחליף קירור אבל לא נראה לי שבינתיים זה הדבר שמונע ממני לעשות OC למעבד.

בביוס גם שמתי "נעילה" על ה PCI ל 33mhz ול PCIE ל 100 ככה שזה לא ישתנה עם המעבד.

יש לי זיכרון ג'נרי פשוט כזה - אז חשבתי שזה הגורם המגביל אז ניסיתי להוריד את המהירות שלו ל 333 אבל זה לא ממש עזר :\ וגם הורדתי את ה HT מ 5 ל 3.

מה אפשר לעשות ? ראיתי מלא שהצליחו להוציא מהמעבד הזה הרבה יותר... ד.א אם זה חשוב אז הסטפינג של המעבד לפי CPUZ הוא DH-E6.

תודה מראש למי שיעזור..

לדעתי יכול להיות שזה קשור לזיכרון אבל אני לא בטוח - התזמונים שלהם במקור הם : 2.5-3-3-8-2T

פורסם

נסה לשחרר את התזמונים ל- 2.5 או 3

פורסם
  • מחבר

סליחה זה 2.5 היה לא 2 כמו שרשמתי ..

אני ינסה לשחרר ל 3 בכל מקרה נראה אם זה יעשה משהו...

עריכה : טוב ניסיתי לשחרר ל 3....והורדתי גם את המהירות ל 333 , ושמתי את המעבד על 230x10 , אבל אחרי שנייה אחת ב SuperPi הוא הראה שגיאה.. :\

פורסם

סליחה זה 2.5 היה לא 2 כמו שרשמתי ..

אני ינסה לשחרר ל 3 בכל מקרה נראה אם זה יעשה משהו...

עריכה : טוב ניסיתי לשחרר ל 3....והורדתי גם את המהירות ל 333 , ושמתי את המעבד על 230x10 , אבל אחרי שנייה אחת ב SuperPi הוא הראה שגיאה.. :\

נראה כאילו יש לך יותר מדי בלגאן במחשב.

הצעה שלי:

תחזיר הכל לסטוק ותתחיל הכל בצורה מסודרת ומודרכת

שלב 1: באס ל- 210

שלב 2: שחרור תזמונים ל- 3 ובאס 215 (או אם הזיכרון ייתן אז 220)

שלב 3: בדיקת יציבות

שלב 4 הורדת מחלק ל- 333, העלאת הבאס ב- 5

שלב 5: בדיקת יציבות

שלב 6: העלאת הבאס ב10, 5 בכל פעם

זה בערך הנקודה שאתה אמור לעבור את הבעיה שלך

בכל פעם שאתה נתקע באחד השלבים האלו, תוריד מכפלת HT ב- 1, תגיע עד ל- 3

אם זה לא עוזר תתחיל להעלות את המתח בכל פעם ברמה אחת יותר עד ל- 1.55

עם זה לא עזר, תוריד HT ל- X2

פורסם
  • מחבר

ממ טוב אז ניסיתי לפי מה שאמרת לי (לקח קצת זמן..)

משום מה Prime95 נכשל אצלי ברוב המקרים.. :\

הצלחתי להגיע ל באס של 230 בערך עם 1.50-1.525 אבל עדיין Prime95 מביא לי ארורים למרות ש SuperPi לא.

הצלחתי לעלות לבאס של 240 עם 1.55 ו SuperPi לא הביא לי Errorים (אבל Prime 95 הביא אחרי שניה ...)

והורדתי גם את ה HTT ל 2....

זה ממש מעצבן כי אני רואה כאלה שהצליחו לעלות ל 240 עם מתח סטוק.... בלי שום בעייה...

פורסם

ממ טוב אז ניסיתי לפי מה שאמרת לי (לקח קצת זמן..)

משום מה Prime95 נכשל אצלי ברוב המקרים.. :\

הצלחתי להגיע ל באס של 230 בערך עם 1.50-1.525 אבל עדיין Prime95 מביא לי ארורים למרות ש SuperPi לא.

הצלחתי לעלות לבאס של 240 עם 1.55 ו SuperPi לא הביא לי Errorים (אבל Prime 95 הביא אחרי שניה ...)

והורדתי גם את ה HTT ל 2....

זה ממש מעצבן כי אני רואה כאלה שהצליחו לעלות ל 240 עם מתח סטוק.... בלי שום בעייה...

זה תלוי בצ'יפ, יש מעבדים יותור טובים לאובר ויש פחות, אבל אני לא ראיתי ווניס שלא עושה 2500

אני לא הצלחתי לעבור את ה- 2400 במתח סטוק, ויש לי A64 3000 Veniece

פורסם

עזוב תפרייםם

תבדוק עם superpi

פורסם

למה עזוב את הפריים?

אם הוא לא יציב, המחשב לא יציב, נקודה.

הוא יכול להיות מספיק יציב בשביל להריץ SUPER PI 16M או 32M אבל לא מספיק בשביל פריים

מה שאומר שהוא יוכל לקרוס לו בשעות עומס (מהסיבה הפשוטה שסופר פיי לא מאמץ את המעבד בצורה גבוהה כמו פריים או S&M)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים