עבור לתוכן

רמקולים לוגיטק Z5500

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את הסט רמקולים האלה אך במחיר שלהם בארץ אין לי אפשרות (קרוב ל3000 שח) רציתי לברר אם יש אתרים מחול שאני יכול לקנות משם את

הסט הזה

תודה רבה ליאור

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

לפי דעתי אתה עושה טעות

פורסם

למה הוא עושה טעות?

פורסם

למה באמת הוא עושה טעות מערכת מצוינת באיכות גבוהה

פורסם

רק דבר אחד, זה קשור לפורום אודיו!!!!

פורסם

לאיזה שימושים אתה צריך

פורסם

יש לי אותם ;D , ותאמין לי שבדקתי את האפשרות הזאת של משלוח מחו"ל והאפשרות היחידה היא להביא את זה בעצמך מחו"ל (או מישהו קרוב שאפשר לסנג'ר) אחרת המשלוח + מע"מ + מכס + שנאי + כל מיני שטויות ... יוצא כבר הרבה מעבר , תעשה חיפוש אם אתה רוצה יש הרבה מידע על זה

אם יש לך שאלות בקשר אלהם אתה יכול לשאול חופשי...

פורסם

גם אני מאוד רוצה את הרמקולים האלה... הבעיה היא שבארץ הם עולים מעל 3000 ש"ח... :nixweiss:

מישהו יודע כמה הם עולים באירופה/ארה"ב ואיך אני מביא אותם לארץ?

כמה זה יעלה לי מבחינת מכס וכדומה....?

פורסם

US ~220$ ( שזה אומר בעצם אלף וקצת :-\)

ישראל החל מ 2860ש"ח :s07:

מכ"ס זה אם אני זוכר נכון משהו בסביבות ה 30% ... אבל שוב, הבעיה זה המשלוח עקב המשקל הרב של הדבר הזה

פורסם

EvilSt!ng

אתה מוכר את הכרטיס קול שהיה לך?

ואיך הרמקולים באמת, שמעתי אותם בחנות בארץ, איך זה אצלך בחדר עם כרטיס קול ובסרטים ומשחקיפ, באמת יש הבדל משמועתי?

פורסם

הכרטיס נמכר כבר

הרמקולים באמת איכותיים מאוד ומשנים את כל החוויה של צפייה בסרטים ,שמיעת מוזיקה ובמשחקים

מבחינת ווליום אין לך מה לדאוג (הכי אהבתי שאחרי שמגיעים לסוף הוווליום בפאנל אז אפשר לסובב את החוגה עוד סיבוב אחד שלם ואז מתגלה" BOOST" נוסף לווליום ;D)

BF2 נשמע ממש "חי" דודה שלי חשבה שיש לי מסוק בחדר... NFS:MW גם נשמע מעולה וכל מכונית נשמעת שונה בהתאם למנוע שלה

סרטים נשמעים הרבה יותר בסאוונד "קולנועי" במיוחד כשהם בסראוונד

מוזיקה ... אפשר להרים עם זה את כל הבית

יש קצת בעיות עם ההתקנה של זה בהתחלה עד שמבינים איך הכל עובד ואיך הוא מסתדר עם הכרטיס קול (X-Fi) למרות שזו יותר בעיה בכרטיס קול כבר (שזה סיפור אחר)

הבאס קצת חזק מידי לטעמם של אנשים מסויימים (אני אוהב באס חזק... ושהכל רועד :smile1:) אבל אפשר לווסת את הכל דרך השלט והפאנל בקלות

אה ויש גם פתאום בעיות עם השכנים ::)

סך הכל רמקולים באמת טובים למרות שהם מאוד יקרים בארץ (בחו"ל הם ממש מציאה)

אתם יכולים לקרוא את התגובות בNEW EGG

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121120

הם קיבלו 5ביצים מתוך 5 לפי 1376 תגובות :xyxthumbs:

פורסם

במערכת יש כבר מן רסיבר בפאנל הזה

אני לא מבין למה קנית כרטיס כלכך יקר

פורסם

הכרטיס קול הזה הוא לא רק בשביל הרמקולים אלה גם בשביל האוזניות ועוד כמה דברים ... חוץ מזה היתי צריך את כל ההגדרות שלו והפונקציות מה שלא היה לי בכרטיס הקודם

דבר שני המערכת הזו לא תמיד תהיה מחוברת למחשב (היא יכול להתחבר לכל דבר( PS/XBOX/TV/Ipod)

דבר שלישי אם כבר משקיעים אז עד הסוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים