עבור לתוכן

משדרג לוח+מעבד השבוע ומעוניין בחוות דעתכ&#1501

Featured Replies

פורסם

אז ככה.

כרגע אני עם K8N Ultra-SLI ומעבד 3200 Winchester. עשיתי OC לבאס ל240, מכפלה עדיין 10 וזכרונות 218 (ללא הבוסטר שנמכר, על 2.8V)

מעבד יציב במאמץ על 33 מעלות עם BT.

השבוע אני מחליף את הלוח ל LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert המהולל (ביקורת מצויינת ב anandtech שם הוא הגיע ל525 באס!!! זה ממש ה Ultra-D שתיקנו בו את כל השגיאות הקטנות והבעיות מיקום שהיו לו, רק עם SLI בנוסף)

כמו כן, מחליף למעבד Venice 3200 Stepping E6. כל זה עדיין עם קירור ה BT שיש לי.

כל אלו יבואו עם הזכרונות שיש לי כבר, Corsair Twinx1024 3200C2PT, BH5 & Brainpower PCB.

כמו כן משדרג כוננים קשיחים ל SATA2 וכו', אבל זה לא ממש רלוונטי.

השאלה שלי היא כזאת. עוד לא הזמנתי את הלוח והמעבד, ואם מישהו חושב שבסכום כסף דומה, או נמוך יותר אני יכול לקחת לוח/מעבד או אחד מהם שיתנו לי תמורה טובה יותר לכסף או פוטנציאל OC טוב יותר?

מיותר לציין שהלוח נקנה בשביל OC מקסימלי (לא ה 2400 הבינוניים מאוד שיש לי היום) וכמובן כדי לתת מתח גבוה לזכרונות צמאי הוולטים האלו.

עוד אציין שבדקתי את ה Lanparty Ultra D הרגיל ולדעתי יכולה להיות לי בעיה איתו כי: אני משתמש בסיילנסר 6 על כרטיס המסך שלי, והוא כמעט באורך כל הלוח, ובאולטרה D חיבורי ה SATA נמצאים בדיוק מול סלוט ה Pci-Ex x16 ואני מפחד שהסיילנסר יחסום לי חלק מהחיבורים, אם לא חס וחלילה את כולם.

למישהו יש נסיון עם זה?

אהבתי בלוח גם את העניין שהזכרונות יושבים בחלק האחורי של הלוח, ממש צמוד למאוורר 120 אחורי שיש לי שיקרר אותם כשהם יהיו בעומס מתח גבוה, בנוסף לקירור שיגיע מה BT שתופס נפח יותר גדול מסביב למעבד, כמו שכולכם יודעים.

אם למישהו יש משהו לומר, להוסיף, לחלוק את דעתו - מה טוב, כל דיעה או עצה תתקבל בברכה.

עריכה: הערות בסגנון "למה לשדרג? זה טוב מספיק" לא יועילו לי, אני מעביר את החומרה הזו למחשב אחר וצריך חומרה חדשה.

פורסם

אם אתה OCER הייתי ממליץ ללכת על האופטרון 148 אם התקציב מאפשר...

פורסם
  • מחבר

איזה יתרון גדול יש ל148 על ה3200? אני מדבר על תוצאות בשטח, לא תיאוריה.

ה3200 עולה לי 170$ וה148 עולה 275$, זה חתיכת הבדל...

עוד מישהו? אנשים שותקים כאן בינתיים.

פורסם

האופטרונים עדיפים, אבל יש להם בעיות זמינות בארץ ובעולם בכלל..

אני הייתי לוקח אופטרון 146 ולוח לOC.

ד"א, איזה בעיות קטנות יש למשל בUltra-D?

פורסם
  • מחבר

המעבד שמסובב ב90 מעלות למשל גורם לבעיה בשימוש ב sonic tower עם מאוורר 120, פוגע בזרימת האוויר כי האוויר החם מועף לכיוון ספק הכח, למשל.

גם חיבורי הSATA שנמצאים ממש מול ב PCI Ex x16 ואם יש לך כרטיס ארוך מספיק עם גוף קירור מאסיבי יכולה להיות בעיה.

4 חיבורי SATA כשאני כבר היום מנצל שלושה.

אני יכול להשיג אופטרון, השאלה אם זה שווה עוד 100$, זה סכום בכלל לא קטן ואם זה אומר עוד 100Mhz ב OC, אני אשאר עם ה3200.

חוצמזה שלגבי ה3200 אני יודע בוודאות שאני מקבל Step E6 וזה גם יתרון.

דווקא חשבתי על ה A8N SLI PREMIUM בתור לוח חליפי אבל אז גיליתי שאני לא יכול להשיג ASUS בזול מאותו מקום שאני קונה ממנו.

פורסם

לדעתי עם ה Expert עדיף לך אפילו לקחת Opteron 144/146 על פני 3200

ה 146 למעשה לא אמור להיות יקר מה 3200

פורסם

המעבד שמסובב ב90 מעלות למשל גורם לבעיה בשימוש ב sonic tower עם מאוורר 120, פוגע בזרימת האוויר כי האוויר החם מועף לכיוון ספק הכח, למשל.

גם חיבורי הSATA שנמצאים ממש מול ב PCI Ex x16 ואם יש לך כרטיס ארוך מספיק עם גוף קירור מאסיבי יכולה להיות בעיה.

4 חיבורי SATA כשאני כבר היום מנצל שלושה.

אני יכול להשיג אופטרון, השאלה אם זה שווה עוד 100$, זה סכום בכלל לא קטן ואם זה אומר עוד 100Mhz ב OC, אני אשאר עם ה3200.

חוצמזה שלגבי ה3200 אני יודע בוודאות שאני מקבל Step E6 וזה גם יתרון.

דווקא חשבתי על ה A8N SLI PREMIUM בתור לוח חליפי אבל אז גיליתי שאני לא יכול להשיג ASUS בזול מאותו מקום שאני קונה ממנו.

אני יודע שOPTI 146 על אוויר עושה משהו כמו 3500 עם סטפינג טוב

הנא קישור http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=85752

הוא גג 3500 ויציב איזה 3200-3000 בטח

פורסם

בטמפ' חיצונית של 11 מעלות מתחת לאפס

באמת חכם כשאצלנו זה בלחץ מתחת ל-15 (מהצד השני של האפס)

פורסם
  • מחבר

לדעתי עם ה Expert עדיף לך אפילו לקחת Opteron 144/146 על פני 3200

ה 146 למעשה לא אמור להיות יקר מה 3200

תודה על התשובה קודם כל.

שנית, אני קונה את ה3200 ב990 ש"ח. זול.

ראיתי את ה 146 בנועה ב 1355 ולעומת זאת אני יכול להביא את ה148 מאותו מקום שאני קונה בו את הכל ב1500 ש"ח.

קודם כל, מישהו ראה את ה146 יותר זול בחנות אחרת? חיפשתי ולא מצאתי בינתיים.

שנית, ליאור, שווה לשים עוד 360 שקל בשביל ה146, או עוד 510 בשביל ה148? זה לא הרבה כסף, אני יכול להתמודד עם ההוצאה בלחץ, פוטנציאל ה OC באמת עד כדי כך יותר גבוה?

יש לך תוצאות ריאליות להראות לי (לא במינוס 11 מעלות כמו קודם...)?

פורסם

Knock Yourself Out

האם להוסיף זה עניין שלך ושיקול שלך בלבד

אנחנו יכולים לייעץ ולהכווין, אך לא לקבל החלטה חד משמעית

פורסם
  • מחבר

תודה ליאור,

לא רציתי שתחליט בשבילי, רק רציתי לקבל מושג על התוצאות וזה בדיוק מה שקיבלתי.

אני לוקח את ה148, ואפרסם תוצאות OC ברגע שיהיו.

wish me luck :xyxthumbs:

פורסם

תודה ליאור,

לא רציתי שתחליט בשבילי, רק רציתי לקבל מושג על התוצאות וזה בדיוק מה שקיבלתי.

אני לוקח את ה148, ואפרסם תוצאות OC ברגע שיהיו.

wish me luck :xyxthumbs:

עשית בשכל עם OPTERON אתה תגיע די בקלות ל 3.0 ואפילו אולי בסטוק תלוי בסטפינג

המלצה אם יש את הסטיפינג הנ"ל תקח : CABNE 0544EPMW

אפשר גם CABYE ואת ה CAB2E

תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים