עבור לתוכן

גשר לשיניים...איך?

Featured Replies

פורסם

שש שנים? :o

• תגובות 120
  • צפיות 16.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם מתלוננים על גשר אבל לי היה לפני 4 שנים רסן ! :la: ^-^

פורסם

אני עשיתי את הגשר שלי לפני 3 וחצי שנים בערך אצל רופא פרטי וזה עלה לי 10K....אבל שמעו שווה כל שקל...

פורסם

לא קראתי את כל ההודעה עד הסוף, אבל כן אפשר לאכול במבה...פשוט מוצצים :P...

אני עשיתי גשר כשהייתי בן 13 וחצי, והייתי אמור לסיים את התהליך בגיל 15 וחצי (3 שנים). אבל אחרי שעברו 3 שנים, הייתי אמור לשים פלטות במשך חצי שנה כדי שאוכל לסיים את הטיפול ב-100% הצלחה. אבל מרוב טימטום, לא שמתי אותם ו-3 שנים התבזבזו כך סתם על הגשר (+8000 שקל) כי השיניים חזרו למצב הקודם :kopfpatsch:.

עכשיו אני צריך לעבור שוב את כל התהליך שוב (אומנם התקצר עכשיו לשנתיים, בגלל שבכל זאת השיניים נהיו יותר ישרות) בגיל 18 ולהוציא מהחיסכון עוד 8000 שקל :badhairday: :cwm10: :behead:

פורסם
  • מחבר

WTF??

8K שח?

מה הגשרים הם מזהב או משהו?

פורסם

לא... זה פשוט גניבה לאור היום..

לשלם 8K בשביל לסבול שנתיים מחתכים בפה ומנידוי חברתי אחרי שמתיזים על כולם בגלל שהפלטה מעוותת את כל הפה..

:screwy:

פורסם

לא קראתי את כל ההודעה עד הסוף, אבל כן אפשר לאכול במבה...פשוט מוצצים :P...

אני עשיתי גשר כשהייתי בן 13 וחצי, והייתי אמור לסיים את התהליך בגיל 15 וחצי (3 שנים). אבל אחרי שעברו 3 שנים, הייתי אמור לשים פלטות במשך חצי שנה כדי שאוכל לסיים את הטיפול ב-100% הצלחה. אבל מרוב טימטום, לא שמתי אותם ו-3 שנים התבזבזו כך סתם על הגשר (+8000 שקל) כי השיניים חזרו למצב הקודם :kopfpatsch:.

עכשיו אני צריך לעבור שוב את כל התהליך שוב (אומנם התקצר עכשיו לשנתיים, בגלל שבכל זאת השיניים נהיו יותר ישרות) בגיל 18 ולהוציא מהחיסכון עוד 8000 שקל :badhairday: :cwm10: :behead:

2

פורסם

אני מעדיף לעשות גשר אצל מומחה ב-8K, ולא לעשות אצל רופא חסר שם מטעם בית החולים.

גשר מצריך טיפול מאוד ארוך, ומבזבז המון מהזמן של הרופא, אתה מצפה שיעלה לך 3K או מה!?

פורסם

תאמין או לא יש גם רופאים שלוקחים 13K ו15K על קוביות שקופות וגם 22K על הפלסטיקים השקופים לגמרי.

פורסם

תאמין או לא יש גם רופאים שלוקחים 13K ו15K על קוביות שקופות וגם 22K על הפלסטיקים השקופים לגמרי.

בגלל זה אין אורטודנט עני

פורסם

ולראיה האורטודנט שלי שיהיה בריא לא חסר לו בחיים :smile1:

פורסם

איזה יופי זה לשמוע את כל החסרונות שבגשר ולדעת שאצלי זה לא ככה :) זה אומר שאני באמת יכול לסמוך על האורטודנט שלי עכשיו... אני בד"כ לא נותן שום אמון באף אחד מהר לוקח לי המון זמן ולדעתי הוא את המבחן שלו דווקא עבר...

הוא מרצה באוניבריסטה והקיר שלו במרפאה כבר מלא מרוב כל התארים שהוא זכה בהם וכבר אין לו מקום.. בהתחלה חשבתי שזה סתם בשביל שאנשים שבאים אליו יחשבו שהוא באמת רופא טוב אבל עכשיו אני יתחיל להאמין בו יותר

פורסם

מה השם וכתובת המרפאה שלו?

אולי אגש אליו להמשך טיפול השיניים שהפסקתי, כי הרופא הקודם שלי חזר לצרפת :-X.

פורסם

איזה יופי זה לשמוע את כל החסרונות שבגשר ולדעת שאצלי זה לא ככה :) זה אומר שאני באמת יכול לסמוך על האורטודנט שלי עכשיו... אני בד"כ לא נותן שום אמון באף אחד מהר לוקח לי המון זמן ולדעתי הוא את המבחן שלו דווקא עבר...

הוא מרצה באוניבריסטה והקיר שלו במרפאה כבר מלא מרוב כל התארים שהוא זכה בהם וכבר אין לו מקום.. בהתחלה חשבתי שזה סתם בשביל שאנשים שבאים אליו יחשבו שהוא באמת רופא טוב אבל עכשיו אני יתחיל להאמין בו יותר

וואלה?גם האורטודנט שלי מרצה באוניברסיטה

פורסם

לא... זה פשוט גניבה לאור היום..

לשלם 8K בשביל לסבול שנתיים מחתכים בפה ומנידוי חברתי אחרי שמתיזים על כולם בגלל שהפלטה מעוותת את כל הפה..

:screwy:

חח , אשכרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים