עבור לתוכן

תראו, תקראו......

Featured Replies

פורסם

דיי חמוד... שמתי תמונה עם היד הרזה לרקע של שולחן העבודה :) :)

:kopfpatsch::s07:

פורסם
  • מחבר

דיי חמוד... שמתי תמונה עם היד הרזה לרקע של שולחן העבודה :) :)

:kopfpatsch::s07:

מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

חתיכת מטומטם :pissed:

פורסם

חתיכת מטומטם @#$

מה אתה נורמלי ? זה לא היה קטע של הומור בכלל ........

פורסם

3DGOD או שיש לך הומור מאוד מוזר או שאתה פשוט לא יודע לקרוא אנגלית, אחד מן השתיים.

בכל מקרה זה לא נושא לבדיחה :nono:

תמונה מזעזעת, מזכירה לי תמונה אחרת שזכתה בפרסים (ה-פרס, פרס פוליצר) , התמונה הזאת: http://www.flickr.com/photos/51035589935@N01/28358597

תקראו מה כתוב בהערות, הצלם התאבד בעקבות דיכאון קשה 3 חודשים אחרי שהוא צילם את התמונה .

פורסם
About the image

Moyer saw Israeli flares burst above the camps, and went there to discover piles of bodies - brutally shot. He photographed for hours surrounded by the smell of death, while Israeli soldiers joked around. The killers were never brought to justice.

תמונה שלישית

פורסם

חבל שהם לא ציינו שמי שביצע את הטבח הם לא חיילים שלנו אלא הפלנגות הנוצריות, שאמנם פעלו באישור של צה"ל (והכוונה של צה"ל הייתה בכלל לטהר את המחנות מאנשי מאנשי אש"ף חמושים, ולא לפגוע באזרחים)

מהטסקסט משתמע שחיילים ישראלים ביצעו את הטבח, ואחר כך "התבדחו" בנוכחות הצלם ..

בקשר לבדיחות אני לא יודע , יכול להיות, לא חסרים שמוקים חסרי רגישות בצה"ל, אבל רוצחים בדם קר הם לא היו

לא משנה, הם כן ציינו, בחלק האמצעי :-X

פורסם

כן כתוב שאלה הנוצרים שרצחו שם.

אבל בכל זאת הטקסט הציג את החילים הישראלים כרעים בלי שום סיבה ובלי שום קשר אפילו לאירוע שצולם, זה היה כאילו סתם כד"א מיותר כזה.

פורסם

כן עכשיו קלטתי וערכתי את ההודעה, הטבח הזה הוא חתיכת כתם לישראל שזה לא יאומן, כל מקום שאני נתקל באנשים שלא אוהדים את ישראל

ומתווכח איתם ישר עולה הנושא של סברה ושתילה :s07:

פורסם

פשוט זוועה. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים