פורסם 2006 בינואר 1419 שנים נו מה אתה רוצה להגיד פהאנחנויודעים שזה "המטוס"ספולייר לאלה שלא רוצה לראות את הפרומו:פרק הבא מדבר על זה שמייקל יוצא לחפש את הבן שלו, והחב'רה יוצאים אחריו, והם מגיעים למחנה של האחרים!!!!!!!!!!!!! אם שמתי לב נכון בפרומולפי דעתי הפרק הבא יגמר בזה שהם מגיעים למחנה שלהם - באסה.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים כרגע הרצתי את הקטע עם העשן, וים שם תמונות מעברו של אקו, תמונות של האיש בו הוא ירה כשהוא היה קטן (במקום אחיו) רואים אותו ואת החיו מחובקים, רואים את הכנסיה של אחיו, וגם אשה אפריקאית, יכול להיות אמא שלו.התמונה האחרונה שרואים בעשן זה תמונה של איש צלוב(כנראה ישו...)ועוד משהו - אחרי שאקו מציע את העסקה לסוחרי הסמים הערבים, הם מדברים בערבית, וזה נשמע כאילו הם מזכירים את שמו של סעיד, יש פה דוברי ערבית שיכולים לאשר ?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אכןגם אני שמעתי סעידאבל סעיד זה נראה לי גם מסעדה בערבית לא יודע אולי יש כל מיני משמעויות
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אומרים שם סעידנה... שקראתי אפשהו שזה המנהיג שלנו... אבל תכלס זה נשמע לי כמו ג'יבריש
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים נו, רבאק תראו את הפרק, זה בדיוק ה"ישו" שהיה תלוי בכנסיה של אח של אקו...16:56 בפרק 10.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים נו, רבאק תראו את הפרק, זה בדיוק ה"ישו" שהיה תלוי בכנסיה של אח של אקו...16:56 בפרק 10.בסדרררר נו זה כל העבר שלוכל מה שראינו בפלאשבקים שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.