פורסם 2006 בינואר 1419 שנים בקטע של העשן השחור שנעצר מול מיסטר אקו, עוד ישהו שם לב שלהבזקי תמונות? יש שם הבזק אחד של ילדה (ואיי יש לי צמרמורת שאני כותב את זה) שמתם לב? תיאוריות רציניות מישהו? :
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים שמתי לב להבזקיםהיו כל מיני צורותשל ילדה לא ראיתי....אולי מישהו יעשה פרינט סקרין שזה קורה ויעלה תמונהד''א לוק יודע על העשן הזהבעונה הראושנה הוא גם ראה את הענן השחור הזה מי שזוכרשהוא הלך להרוג חזיר .וזוכרים שמשהו משך אותו לבורהוא רצה לגלות מה זה הענן השחור הזה. בגלל זה הוא אמר לג'ק לשחרר אותו לתת לי ליפול לבור.אני זוכר פעם אחד הביא צילום איטי איטי שבפרק הראשון אחד מהמאווררים מתפוצץ, אז מישהו הביא צילום איטי שמן ענן שחור נכנס פנימה בטיל ואז זה מתפוצץ, וזה עוד לפני שגילו על הענן השחור הזה.פשוט סדרה פצצה, הפרק הבא נראה מעוד מעניין אני מת כבר ממתח.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים הסדרה מעולה רק שקשה למתוח את החבל ולקשר אותו בין כול הארועים.. עדיןן חסרים מלא פרטים וזה מה שעושה אותה מותחת ומעולה,יש מלא תיאוריות וקנספירציות מהעונה ה-1 עד ל-2. נחכה ונראה מה יקרה....
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר שמתי לב להבזקיםהיו כל מיני צורותשל ילדה לא ראיתי....אולי מישהו יעשה פרינט סקרין שזה קורה ויעלה תמונהד''א לוק יודע על העשן הזהבעונה הראושנה הוא גם ראה את הענן השחור הזה מי שזוכרשהוא הלך להרוג חזיר .וזוכרים שמשהו משך אותו לבורהוא רצה לגלות מה זה הענן השחור הזה. בגלל זה הוא אמר לג'ק לשחרר אותו לתת לי ליפול לבור.אני זוכר פעם אחד הביא צילום איטי איטי שבפרק הראשון אחד מהמאווררים מתפוצץ, אז מישהו הביא צילום איטי שמן ענן שחור נכנס פנימה בטיל ואז זה מתפוצץ, וזה עוד לפני שגילו על הענן השחור הזה.פשוט סדרה פצצה, הפרק הבא נראה מעוד מעניין אני מת כבר ממתח.נכון אני זוכר את הקטע עם לוק!! ואיי אני עכשיו הולך לעשות PSעריכה------נורא קשה לעשות פרינט סקרין. זה נמצא בדיוק ב- 27:38 פשוט שימו לב טוב!
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים SPOILER!!!!!!סמנו את הטקסטהוא רואה בצל תמונות מעברו...אם תשימו לב, יש שם את הכנסיה, איזה כומר, איזה גופה עתיקה (של אח שלו כנראה), הפסל של מריה (נראה לי), אותו עם אח שלו בילדותו בדיוק מתי שהוא ירה במקום אח שלו בבנאדם ההו בכפר, את הפסל של ישו ועוד.בסך הכל אני עדיין לא מבין איך המטוס הגיע דווקא לשם... מצאתי בפורום הרשמי כמה תמונות מעניינות, אל תכנסו אם לא ראיתם את הפרק!!!כנסו לפהhttp://lost-forum.com/showthread.php?t=26737ולפהhttp://lost.cubit.net/pics/2x10/
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים פותח הת'רד תרשום בכותרת ספולייר.אבודק באמת מה רואים בהבזקים עוד מעט.פשוט הסדררה הכי טובה שראיתיגם אתמול סיימתי לראות את העונה ה2 של 4400גם סדרה טובה. יש פתח לעונה חדשה כמובןסדרה מקום 2 אצלי אחרי LOST
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר דרך אגב לפני כמה ימים קנית את העונה הראשונה ב- DVDמארז מטורףhttp://img291.imageshack.us/img291/4067/lostdvd6pk.jpg
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים התמונות אמיתיות אני לא מאמיןעכשיו הרצתי את הפרקלקטע של הענן השחורכשאר יש הבזקי אור אם ממש תשימו לב מטישטוש קטן רואים באמת את עברו של אקו!!!!בהתחלה רשמתי פה שזה מפוברקכי הרצתי חלק ולא ראו שוב דבראחרי זה הרצתי שוב ועצרתי כל שנייה למאיייה וראיתי שזה נכון!
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים עוד משהוסמנו את הטקסט, מיני ספויילרשאקו אומר שהאיש הציל את חיי (האיש בעל שן הזהב), הוא התכוון לזה שדחף אותו מהמטוס...הוא לא התכוון להציל את חייו אבל ככה יצא.אבל באמת לא הבנתי למה הוא התפלל בשבילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.