פורסם 2006 בינואר 1419 שנים תמונות יפות מאוד, אהבתי במיוחד את הראשונה ואת זאת של הגדר ( הרביעית נראה לי )
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים באמת שאין מקום לשיפור?? אין לי מה לצלם מסביב לבית... מכיר את ההרגשה, אני רק מחכה שהמזג אוויר יתייצב טיפה ואז נצא למקומות יותר רחוקים לצלם (:
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר התמונה של הגדר תיל פשוט מדהימה כן? דווקא אני חושב שהיא הכי משעממת... : זה תלוי במצלמה שלך.... מה זה משנה? ISO זה ISO...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים קודם כל אני חושב שיש בגדר תיל הזאת משהו אומנותי, תמונה יפה לפי דעתי...ואין ממש קשר, לכל מצלמה יש ביצועים שונים בערכי ISO שונים...
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים לפי דעתי התמונות נחמדות מאוד. לפי מה שהבנתי עשית את זה כדי להתנסות במאקרו (כי אם לא, התמונות דיי משעממות) ואם אכן רצית להתנסות במאקרו אז למה התנסית רק במשהו אחד, כלומר, עצם בפוקוס רקע לא בפוקוס? חוץ מהתמונה עם הגדר תייל (הרביעית נדמה לי) שמשכה אותי, והאחרונה עם העץ, שנמצא מאחורי הצמח אני לא רואה פה משהו מיוחד או נסיונות מגוונים וחבל. יכולת למשל להכניס עוד עצמים בפוקוס כדי לנסות לתת לתמונה עוד משמעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.