פורסם 2006 בינואר 1319 שנים אז ככה, יש לי 2500 שקל בידי.במחיר הזה אני יכול לקנות מצלמה דיגיטלית טובהאבל אני גם יכול לקנות פג'ו 405 שנת 96' (למטרת נסיעה בשטחים של תל-ברוך)אז מה כדאי?תודה NOS
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים wtf? מי מוכר לך פיג'ו 405 שנת 96 ב2500 ש"ח ?! המחירון שלה הוא בערך 15K , אתה בטוח שהעסקה כוללת מנוע וצמיגים?
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר חחח.. כן אני בטוחפשוט יש על האוטו צב עיקול... בגלל זה כתבתי "לשטחים של תל-ברוך" שאין שם משטרה ואני סתם יעשה ראלי :auto:
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים אתה משוגע לגמרי , ואיך תביא אותה לשטח? אם תנהג בה עד לשם ותופס אותך שוטר חבל לך על הזמן לך על המצלמה, אבל לא על הכי יקרה , לך על משהו סולידי וטוב של canon ב1200~ , דגם ספציפי אני לא יכול לעזור כי אני לא מעודכן בזה (יש לי A75 שהיא סבבה לשימושים שלי, אבל היא די ישנה ואני לא מכיר אחרות)
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר אתה משוגע לגמרי , ואיך תביא אותה לשטח? אם תנהג בה עד לשם ותופס אותך שוטר חבל לך על הזמן יש לי מישהו שינהג בו עד לשטח (וזה רק 5 קילומטר)
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים קח ת'מצלמה.אוטו עם צו עיקול?!אפילו הפראייר הכי גדול לא יקנה אחתעזוב,זאת גם לא מכונית מי יודע מה(תיקונים רבים בגלל השנתון)והיא פשוט לא שווה את זה,במיוחד הקטע שאי אפשר להעביר בעלות ולכן טכנית,האוטו גנוב
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים עזוב לרגע את הקטע שאתה תסתבך אם יתפסו אותך.מצלמה לא צורכת דלק.לא עושים תאונות עם מצלמה ולא צריך לשלם פיצויים לאנשים.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אף אחד.כך תכסף וצא לבלות כמו בן אדם,צא למועדון חשפנות או משהו,או איזה באר עם החברים.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אף אחד.כך תכסף וצא לבלות כמו בן אדם,צא למועדון חשפנות או משהו,או איזה באר עם החברים.סוף סוף תשובה נורמלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים נשבע לך שחבל על הדלק, איזה ראלי בדיוק תוכל לעשות עם הנעה קדמית מוזנחת שעלולה כל רגע למות?תעשה עם הכסף מה שבא לך אבל אל תזרוק אותו לפח, בדיוק מה שיקרה עם המכונית.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים האוטו נחשב כגנוב, ומי שאמר שאי אפשר להעביר בעלות אכן צדק!אל תיקח סיכונים, לך על המצלמה ולא תתחרט לרגע ...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר נשבע לך שחבל על הדלק, איזה ראלי בדיוק תוכל לעשות עם הנעה קדמית מוזנחת שעלולה כל רגע למות?תעשה עם הכסף מה שבא לך אבל אל תזרוק אותו לפח, בדיוק מה שיקרה עם המכונית.תסמוך עלי אפשר לעשות ראלי טוב עם הנעה קידמית... כבר עשיתי את זה עם סובארו DL שנת 86...סוף סוף תשובה נורמלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חבל שאני לא נורמלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.