פורסם 2006 בינואר 1319 שנים אני רוצה לקנות משהו דרך AMAZON או אתר אחר ולשלוח אותו למיקום בארצות הברית,ויש לי אמריקן אקספרס בינלאומי שהונפק בארץ.האם אפשר לבצע את החיוב על הכרטיס כדי לקנות דרך אמזון?או שצריך כרטיס שהונפק בארצות הברית?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים כרטיס בינלאומי מספיק בד"כ..אבא שלי עושה קניות בארה"ב עם ויזה בינלאומית שהונפקה בארץ.תבדוק בFAQ של אמאזון ליתר ביטחון.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים כן, זה אפשרי.רק שים לב שאתה צריך לשים את הכתובת שלך בשדה של BILLING ואת הכתובת שאליה אתה רוצה שהחבילה תגיע בשדה של המשלוח.
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים בדר"כ תתבקש לשלוח צילום של כרטיס האשראי שלך וצילום דרכוןחלק מהמקומות לא מקבלים כרטיסי אשראי שהונפקו מחוץ לארה"באם יש לך משהו בארה"ב הכי טוב שהוא יבצע עבורך את הרכישה ואח"כ תהעביר לו את הכסף
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר תודה אנשים.עוד שאלה: אם אני אזמין בפעם אחת שני אייפודים לותה הכתובת, הם יבואו בחבילה אחת או שתיים?הם יהיו שתי אריזות באותה קופסה?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים תלוי מה תסמן, והאם יהיה להם שני אייפודים במלאיבעיקרון אם אתה מזמין את שניהם באותה הזמנה אין שום בעיה שהם יגיעו בחבילה אחת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.