עבור לתוכן

רק למי שעזר - שייראה את המפרט שהזמנתי בסוף

Featured Replies

פורסם

זו ההזמנה

דגם מחיר כמות

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.2GHz) BOX 2120 ¤ 1

Dfi lanparty sli - dr 1300 ¤ 1

OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL 600 ¤ 1

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1

GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1

NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1

COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1

ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W 620 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

עכבר MX518 260 ¤

סה"כ: ¤ 8690

מחיר כל תשלום: 8340

מחיר סופי: 8340

בינתיים ויתרתי על כרטיס קול כי ממילא אין רמקולים - חוץ ממערכת פשוטה, ונראה איך האיכות קול שלה

ועליתי ללוח אם הזה כי המליצו לי ש DFI עדיף על ASUS - בתקווה שזה נכון... כי הוספתי עוד 200 ש"ח

בכל מקרה זה נראה טוב

פורסם

הספק מיותר לחלוטין לדעתי, כך 420 של אנרמקס, אותה רמה רק פחות 150 שקל. אך אולי אחרים יגידו אחרת.. למרות שאני בספק

פורסם

הספק מיותר לחלוטין לדעתי, כך 420 של אנרמקס, אותה רמה רק פחות 150 שקל. אך אולי אחרים יגידו אחרת.. למרות שאני בספק

תמשיך לחיות בספק.

זו עצת אחיתופל קלאסית.

הספק שהוא בחר הוא כהכנה למערכת SLI (שמת לב ללוח אם? הוא לא לקישוט). האנרמקס 420 לא מסוגל להחזיק שני 7800GT.

מערכת מעולה. יקרה אחושילינג, אבל כגיימר אני בטוח שאתה יודע שכל שקל שבה הושקע כראוי.

לגבי הבחירה ב-DFI, היא קצת תמוהה. הלוח לא נותן יותר מדי למשתמש הממוצע מעבר ללוח של אסוס, אלא אם כן אתה אוברקלוקר, ובפירוש לקחת זכרון שלא נועד שיוציאו לו את המיץ, או קירור נוסף למעבד...

עצה ממני? אם כבר זכרון VALUE, אם אתה עדיין יכול, תחזור לאסוס SLI PREMIUM, ובאותה נשימה קח סטיק בודד של 1024MB ולא ב-DUAL, שתוכל להקפיץ ל2GB בעתיד.

או שאם כבר DFI, תוסיף BIG TYPHOON ותחליף את הזכרונות לTWINMOSS SPEED PREMIUM.

בכל אופן...

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

בנודע ל SLI אתה בהחלט צודק 0 ולכן הספק החזק

בנוגע ל DFI - ההפרש הוא 200 ש"ח... אמנם כרגע אין לי יותר מידיי מחשבות על OC אבל אחרי שנקבל - או שהמחשב ירגיש חלש (מקווה שלא) יש סיכוי.

אם בשביל לעשות OC אצטרך עוד חלקים - כמו מערכות קירור, זה משהו אחר שייקנה בהמשך הדרך - כמו העוד זכרון וכרטיס מסך

ושאלה בנוגע לזכרון - מה שאני הבנתי מהחנות זה, שיש הרי ארבעה סלוטים ככה שאני אוכל בעתיד לקנות עוד 2 סטיקים של 512 ואז יהיה לי 2 ג'גה...

וגם שסטיק אחד של 1 ג'יגה פשוט יעלה הרבה יותר..

הם הטעו אותי?

קשה לי להאמין שיהיה צורך מתישהו ב- 4 ג'יגה... כך שלא נראה לי שאכפת לי שזה יהיה של 512... או שנראה לכם אחרת?

ובכל מקרה, איזה זכרונות כן מיועדים לOC? ואיפה אני מוצא סטיק של 1 GB?

פורסם

עדיף שני סטיקים של 512 בגלל הduel chanel......

פורסם

^^^

זה דואל צ'נל....

פורסם
  • מחבר

איזה זכרון בסביבות אותו מחיר מומלץ? אין לי בעייה להוסיף איזה 200 ש"ח....

גם כמעט לא מצאתי זכרונות 1GB בסטיק בודד

רק כחלק מחבילה של 2.... :(

תודה

פורסם

תזמונים לא משהו מיוחד והקירור זה בולשיט

אם כבר אז G.Skill ZX יאפשרו לך גם OC בעתיד

פורסם

יש ל pqi בסטיק 1

פורסם

זכרון בסטיק בודד עולה אולי 20 שקל יותר משני סטיקים. הטעו אותך בפירוש.

זכרונות לאוברקלוק שלא עולים יותר מדי - TWINMOSS SPEED PREMIUM DDR3500. עולים בין 350-430 שקל לסטיק, תלוי איפה. זה ה-200 שקל יותר שאתה מוכן להשקיע. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 - שוב, אני אישית ממליץ לוותר על הרעיון, לרדת לאסוס, להשאר עם סטיק בודד של זכרון VALUE. אבל אם אתה מתעקש על הDFI, אז הזכרונות האלו יכולים חעניין אותך, כמובן בתוספת של BIG TYPHOON למעבד.

שני סטיקים אומנם נותן דואל צ'אנל. אבל היעילות של זה בAMD לא גבוהה במיוחד (3% תוספת לביצועים במקסימום), ועדיף להשאיר סלוט פנוי לשדרוג, ולא להיות עם 4 מודולים של זכרון תפוסים אחר כך. לך תדע אם כשיש לך 4 מודולים, אחד מהם לא יקרקע את כל המערכת באוברקלוק. ובנוסף, הנה ציטוט של מנהל הפורום אינטגרל:

"קח סטיק אחד של גיגה כדי שתוכל להוסיף עוד אחד בעתיד. הביצועים יורדים עם 4 סטיקים ועדיף להיות במקסימום עם 2."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים