פורסם 2006 בינואר 1319 שנים יש לי לוח אם של אסוס K8N-VMבתוכנה EVREST יש לי בסנסור טמפ' אתה שהיא AUXובאחת התוכנות של אסוס של הלוח אם זה מראה לי את אותה טמפ' אבל עם השם PWR!!משהו יודע מה זה ה PWR הזה???תודה!!
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים תוריד סימני פיסוק מרובים בכותרת!הסנסור הזה מדווח על אחד מהאפשרויות :1. חיישן חיצוני 2. טמפ' מהספק כוח
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר אההההההה לי יותר נראה מהספק כוח כי לא נראה לי שישימו בלוח 2 חיישנים וגם אם זה היה חיישן שני של הלוח אז זה לא היה נקרא PWR אלא MB או משהו כזה לא??
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים תבדוק בביוס טמפרטות ולאן החיישן שייךןמן הסתם התוכנה של הלוח אם הכי אמינה מבין כל התוכנות..
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים PWR = Poewr Suplly... בדרך כלל זה דרך חיישן חוצוני, מאורר... החיבור שלו נמצא ליד החיבור של המעבד, לפחות אצלי...
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים מחבר טוב תודה אני ינסה לבדוק את זה!!הרכבתי תמחשב לבד ולא נראה לי שזה חיישן חיצוני כי הוא מראה לי טמפ' ולא חיברתי שום דבר שאני לא יודע מה הוא!!
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים מחבר חיברתי רק את המאוורר של המעבד ושל המארז יש לו שלוש חיבורים אבל העדפתי לחבר אותו לספק ולא ללוח אם
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים אז רוב הסיכויים שזה הספק כוח, פתחתי השבוע אחד וראיתי שיש לו חיישן בפנים תקוע עם היטשרינק על המקררי טראייקים...
פורסם 2006 בינואר 1619 שנים תבדוק טמפ' של מה זה בכך שתיכנס לאורסטברגע שאתה באורסט תזיז את הסינק של המעבד שלא יתלבש כמו שצריך על המעבדאם הטמפ' תעלהאז הטמפ' היא של המעבדאם לאאו שלא הזזת את ההיטסינק או שזה לא של המעבד
פורסם 2006 בינואר 1719 שנים מחבר אני גם חושב שזה הספק כוח זה לא יכול להיות של משהו אחר!אני מעדיף לא לשחק במעבד יותר מידי וחוץ מזה המחשב מראה לי תטמפ' של המעבד ושל הלוח ושל ההארד דיסק וה AUX הזה שונה מכולם אז לא יכול להיות שזה אחד החלקים האלה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.