עבור לתוכן

פורטרטים

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני אשאל בקשר לסוג צילום שלא ממש בא לידי ביטוי בפורום הזה והוא פורטרטים, משום מה מצאתי את עצמי מתעניין מאוד בז'אנר הצילומי הזה, אני מוצא את עצמי מסתכל לאנשים בעיניים בכל מיני מקומות ומנסה להרגיש את מה שהם מרגישים, להבין מה הם חושבים, לראות מעבר לפנים שלהם...

לפעמים אני פשוט מתפלל לזה שאני אהיה בלתי נראה עם מצלמה ביד בשביל להוציא את התמונות שאי אפשר לצלם כשמושא הצילום שלך יודע שמצלמים אותו... מכירים את זה?

המטרה של הת'רד הזה היא שאם יש למישהו פורטרט יפה שהוא צילם ורוצה לשתף אותי / אותנו בו,

או לחלוק עצות לצילום של פורטרט "איכותי" שבאמת מצליח להעביר את הרגש שבעיניים של המצולם לצופה הוא ישתף / יחלוק אותו עם חברי הפורום.

פורסם

יש אחת נחמדה בגלרייה שלי: "חששות בעיניים"

יש לי כמה של חברים אך אני לא מעוניין לפרסם אותן.

פורסם
  • מחבר

תמונה יפה מאוד, אהבתי, אבל עדיין יש בה משהו מזויף קצת, עצם זה שהיא ידעה שמצלמים אותה... היא הייתה צריכה לזייף את הרגש הזה בעיניים שלה.

אני חי בסרט אה?

אני לא יודע ממש, אני פשוט צריך מצלמה קטנה שלא ירגישו בה ושתהיה שקטה לחלוטין ואז יהיה אפשר לצלם אנשים ברגעים שהעיניים שלהם משדרות עצב וכאב, לפעמים תיסכול או שיעמום, חשש, דאגה, עייפות - תתפלא מה אני רואה בכיתה שלי כל יום.. יש לי אפילו 'דוגמנית' שכזאת, להסתכל על העיניים שלה בשיעורים מסוימים זה מהפנט לגמרי, מפה גם ההשראה שלי בזמן האחרון בקטע של הפורטרטים.

בכל מקרה אני אשמח אם עוד אנשים יגיבו פה..

פורסם

תמונה יפה מאוד, אהבתי, אבל עדיין יש בה משהו מזויף קצת, עצם זה שהיא ידעה שמצלמים אותה... היא הייתה צריכה לזייף את הרגש הזה בעיניים שלה.

אממ...

אני לא חושב שהבנת

זה SnapShot של הרגע, היא לא ידעה שמצלמים אותה (...ידעה בכללי אבל לא ספציפית, אני בכלל לא מכיר אותה).

אין פה שום דבר מזוייף בהבעה.

פורסם
  • מחבר

אה, אז באמת יצא לך רגע נדיר, זה קשה מאוד לתפוס ככה אנשים :xyxthumbs:

תמונה יפה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים