פורסם 2006 בינואר 1319 שנים אחרי ההתקנה של התוכנה הנ"ל, שאני מנסה להפעיל אותה, נפתח לי חלון ERROR שבו כתוב"a previous install did not completed correctly, finishing install"והבעיה היא שכן סיימתי את ההתקנה...ראו קובץ מצורף.למישהו יש עצות? נתקל בבעיה?הסרתי כבר את הישן והתקנתי כמה פעמים, אני כרגע לא ממש יודע מה לעשות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים היה לך במחשב את Thunderbird לפני שהתקנת את גירסה 1.5? אם כן, אז איזו גירסה?הסרת את הגירסה הקודמת לפני שעדכנת לחדשה?עשית Clean Install, או Update?ניסית להסיר את 1.5 ולהתקין גירסה מוקדמת יותר, ואז לעדכן ישירות ל-1.5, או להסיר את הגירסה הישנה, ואז להתקין את 1.5?אני סתם זורק כל מני אפשרויות, תנסה.
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר היה לי 1.0.6, התקנתי על.אחרי שזה לא עבר, עשיתי Uninstall וניסיתי להתקין עוד פעם. וככה עוד פעמיים, לא עבד.
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים נסה למחוק הכל, ולהתקין שוב את הגרסא הישנה, ורק אז למחוק והתקין את החדשה.אם זה לא עוזר, נסה לנקות שאריות זבל מהרגיסטרי.
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר מאיפה אני אשיג עכשיו את הגירסא הישנה...אוף חשבתי שזה יהיה עניין של כמה דקות, וזה לא שאני נתקע בדברים כאלה בד"כ... מוזר לי כל העניין הזה
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר גיביתי את תיקיית הפרופיל, מחקתי אותה, הפעלתי את THUNDERBIRD, הוא עבד, סגרתי אותו והעתקתי את תייקית הפרופיל חזרה, עובד כמו שעון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.