עבור לתוכן

עזרה בבחירת עכבר + פאד

Featured Replies

פורסם

הפאד שSTEELPAD חיקו עם ה5L ב90 ש''ח שזה חצי מחיר לעומת פאד קשיח ומוצלח מאוד ב200 ומי יודע כמה...

תבחר לבד.

G5 עדיף על פני הMX518 טכנולוגית, אבל הMX518 עם שני לחצני צד ואין לו בעיה עם פאדים בכלליות.

פורסם

תרשו לי להשחיל שאלה שוב:(רציני לגמרי)

מה עושה פד ב 90 או ב 200 ליותר טוב מסתם פד?[

תכלס יש סיבה אמיתית לעבור לפדים מהסוג הנ"ל(חוץ מלהגיד "יש לי כזה....")?

מה היתרון של מתכת?

פורסם

זה לאו דווקא מתכת, מייצרים פאדים ממתכת, זכוכית, בד ואפילו פלסטיק פשוט.

ההבדל העיקרי עבור המשתמש הביתי הפשוט ביותר הוא נוחות. כשאתה משתמש בפאד כמו Icemat למשל, התנועה של העכבר חלקה מאוד "כמו על קרח", זה מביא לכך שאתה צריך להפעיל פחות כוח כשאתה מזיז את העכבר, וכשאתה מזיז אותו העכבר נע בצורה אחידה וחלקה יותר. פשוט מדובר בעניין של נוחות.

עבור המשתמש הגרפי / גיימר, יש הבדל ברמת הדיוק שאפשר להגיע אליה מהסיבה הפשוטה שלפאד יש משטח איכותי ואחיד שמאפשר תנועות זעירות וגדולות באותו דיוק (לא שהעכבר "עובד" יותר טוב, ההבדל הוא בשליטה שיש לך על העכבר בזכות המשטח העדיף), למשתמש מתקדם בפוטושופ או למעצב גרפי שעובד במשרד פרסום יהיה כדאי לרכוש פאד כזה כי כך הוא יוכל לעבוד מהר יותר, נוח יותר ולהגיע לתוצאות מדויקות יותר.

לגיימרים שגם הולכים למסיבות-רשת, יתרון נוסף שיש לציין זו העובדה שכך אתה "משמר" את המשטח שלך מהבית ללאן, וכך אתה יוצר אחידות במשחק שלך, מה שמאפשר לשחקן לשחק בלאן ו"להרגיש" בלאן כמו בבית (עד כמה שאפשר כמובן).

השאלה היא כמובן היא לא אם יש הבדל בין שימוש בפאד לבין שימוש בשולחן, השאלה היא האם ההבדל הזה שווה את המחיר של 200+ ש''ח.

אני אישית לא מוכן להוציא 200 ש''ח על פאד שנשחק (התכוונתי לקנות Steelpad S&S אבל הוא נשחק לאחר חודשיים של שימוש אינטנסיבי), וזו הסיבה למה אני ממליץ לפותח הדיון על הQpad ב90 ש''ח, לא רק שמדובר בפאד איכותי ומקורי (הSteelpad 5L ה"חדשני" הוא פחות או יותר חיקוי משופר שלו), אלא שהוא נמכר במחיר שהוא פחות מ50% ממחירו בארצות אחרות.

נ.ב.

יש כאלו שטוענים שהעכבר אשכרה "עוקב" (מלשון tracking, אין לי מושג מה המונח בעברית) אחרי התנועה בצורה טובה יותר על משטחים מסוימים, כלומר, אם תשתמש בפאד חיישן הלייזר / LED יקלוט בצורה טובה יותר את הנתונים מהשטח, יכול להיות שזה נכון, יכול להיות שלא, אבל עם העכברים של היום זה באמת זניח.

פורסם

:xyxthumbs:

מה עוצר אותך למשל לקנות לוח אלומיניום עם גימור באיזה צבע שאתה רוצה ולחתוך אותו באיזה צורה שבא לך+עודף לחברים??

חשבתי שלחברות הנ"ל יש איזה שהוא משהו מיוחד שעושה את ההבדל......

אם אני מבין אותך נכון יש טעם לייצר לבד ואפילו לפי הזמנות פה בפורום

אגב יש חומר אלומיניום/פח(במיוחד ל) הדפסה כלומר אתה יכול להדפיס איזה תמונה שאתה רוצה עליו באיכות טובה מאוד(צריך press ויש מקומות שעושים את זה)

אני מתכוון לנסות אחד, מסקנות בהמשך....

פורסם

מניסיון עם משטחים כאלו שיוצרו על ידי אנשים, לא יצא לי לראות אף-משטח שמגיע לרמת הגימור החלקות והנוחות של המשטחים של חברות הפאדים. מה גם שמתכת כחומר ממזמן כבר לא מהווה את חומר הגלם העיקרי לייצור פאדים כמו בעבר.

עם-זאת, אתה מוזמן לנסות, משטחי אלומיניום חלק עם גימור טוב יהיה עדיף על פני שולחן זה בטוח. רק תדאג להדביק רצועות טפלון לרגליות העכבר, כי שמדובר במשטחים קשיחים, ללא אותן רצועות העכבר ירעיש והרגליות שלו ישחקו מהר מאוד (מניסיון אישי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים