עבור לתוכן

בדילמה איזה ווינדוס לבחור

Featured Replies

פורסם

רק חבל שהמחיר הוא 1700שח....

:lol: -> ;D -> 8) -> ::)

דעתי היא תקח 2000! ל XP אין שום יתרון ובקשר ל"למצות את היכולת של המחשב", בדיוק הפוך! XP סתם זוללת משאבים ויותר מועדת לקריסות ותקעות ובעיות ואי תאימות הרבה יותר מ 2000, 2000 היא המערכת הכי טובה שMS אי פעם הוציאה וזו עובדה.

• תגובות 31
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דעתי היא תקח 2000! ל XP אין שום יתרון ובקשר ל"למצות את היכולת של המחשב", בדיוק הפוך! XP סתם זוללת משאבים ויותר מועדת לקריסות ותקעות ובעיות ואי תאימות הרבה יותר מ 2000, 2000 היא המערכת הכי טובה שMS אי פעם הוציאה וזו עובדה.

אאאא על איזה XP בדיוק אתה עובד?

לא, כי לי ואני מאמין לעוד כמה חברים פה אין כמעט בכלל "קריסות" "תקיעות" "ובעיות תאימות".

נכון שהיא איטית מ98 בצורה די משמעותית אבל זה בעיה שהולכת ונעלמת (התחזקות מתמדת של המחשב)

והתאמה בשבילה. חוץ מזה אני ממליץ על 98 רק למי שאין בררה (מחשב חלש פנטיום 2..ופחות מ128 מגה זיכרון...

או למי שמעוניין להריץ בעיקר תוכנות ואו משחקים שלא עובדים על ה XP.

אני לא יודע איך זה אצלך, אבל לפי דעתי השיפור מ 98 ל XP הוא עצום וראוי לכל ברכה (אפילו אם זה מיקרוזיפט :lol:)

פורסם

DXT צודק... והנה מה אתם אומרים?

לא יודע מה אתה אומר אין בעיות עם משחקים חוץ מ... ונתן 2 דוגמאות. GTA, MOHAA,

HL עבד לפעמים ולפעמים לא. וזה לא רק אצלי אז אל תגידו לי המחשב שלך דפוק.. אני מדבר על 2000. 2000 הרבה יותר יציב.

ומה זה המחשב יתאים את עצמו? לXP? מה נראה לך זה חתול?

כמו כל מערכת היא יצאה מוקדם מדי, עם יותר מדי באגים. נכון, איאפשר בלי, אבל מה לעשות. 2000 הרבה יותר יציבה.

ועוד משהו, נסה לשחק ברשת עם XP, אל תגיד לי שאתה לא מרגיש בהבדל.....

פורסם

אני לא מצאתי שום בעיה ב XP פרט אולי ל COMMANDOS 2 שמתעקש לא לעלות ול NFS 5

אבל כל המשחקים האחרים עולים בלי בעיה.

אוף! אז רגע אין patch או משהו שמתקן את הבעיה בקומנדוס 2?

כי תכננתי להתקין את המשחק (הוא מקורי כי קיבלתי מתנה מממעריב לנוער)....

פורסם

אני לא מצאתי שום בעיה ב XP פרט אולי ל COMMANDOS 2 שמתעקש לא לעלות ול NFS 5

אבל כל המשחקים האחרים עולים בלי בעיה.

אוף! אז רגע אין patch או משהו שמתקן את הבעיה בקומנדוס 2?

כי תכננתי להתקין את המשחק (הוא מקורי כי קיבלתי מתנה מממעריב לנוער)....

לפי מה שאני הבנתי אז לא !!@

פורסם

רגע אז אתם רוצים להגיד לי שבעצם למי שיש WXP אין כל אפשרות להפעיל את הקומנדוס 2? :-\ :'(

פורסם

נראה לי שדוקא הבעיה שלך היא המעבד הגרוע שבחרת

למה לעזאזל לקחת פנטיום 4 WILLAMETTE נחות כשאפשר תמורת עוד כמה שקלים לקנות את ה-1.8 עם ליבת NORTHWOOD ופי 2 זיכרון CACHE ??

פורסם

חביבי ;/ קח את ה-2000. למרות שיש לו כמה בעיות קטנות עם עברית, ולמשחקים ה-98 יותר טוב, אין בכלל מה להשוות בינו ובין האיכס פי =\ הוא יוצר בעיות ביחד עם adsl בקיצר אתה לא יכול לשחק cs אותו אז הוא חרא ;\

פורסם

חביבי ;/ קח את ה-2000. למרות שיש לו כמה בעיות קטנות עם עברית, ולמשחקים ה-98 יותר טוב, אין בכלל מה להשוות בינו ובין האיכס פי =\ הוא יוצר בעיות ביחד עם adsl בקיצר אתה לא יכול לשחק cs אותו אז הוא חרא ;\

פורסם

דיי, אתם מטורפים! וויכוח על בחירת WINDOWS פרסתם על 3 דפים, אתם לא נורמאלים!

delux תתקין XP - אם לא תהיה מרוצה תחליף!

אני לא חושב ש 2000 היא האופציה בשבילך כי ממה שהבנתי אתה לא ממש מתמצא במחשבים (חומרה, תוכנה....) ו 2000 היא לא ממש ידידותית למשתמש (זה ה NT המעודכן לשרתים) אז בשבילך ה XP היא האופציה הכי טובה!

אגב למה אתם מדברים שטויות - XP זאת מערכת מאד טובה ויציבה, עברתי את כל המערכות בחיי (החל מה 3.11) וזאת המערכת הכי ידידודית (+) ויציבה שהשתמשתי בה. אין לי שום בעיה איתה ולא צריך להילחץ אם למישהו לא עובד איזשהו משחק - תמיד אפשר לפתור את זה ואני עדיין לא נתקלתי בשום משחק שלא עבד ב XP! וקצב התעבורה של המשחקים אצלי הוא גבוהה!

בנוסף חייבים לזכור שכל משחק היוצא היום לPC מותאם בלעדית ל XP!

פורסם
  • מחבר

דיי, אתם מטורפים! וויכוח על בחירת WINDOWS פרסתם על 3 דפים, אתם לא נורמאלים!

delux תתקין XP - אם לא תהיה מרוצה תחליף!

אני לא חושב ש 2000 היא האופציה בשבילך כי ממה שהבנתי אתה לא ממש מתמצא במחשבים (חומרה, תוכנה....) ו 2000 היא לא ממש ידידותית למשתמש (זה ה NT המעודכן לשרתים) אז בשבילך ה XP היא האופציה הכי טובה!

אגב למה אתם מדברים שטויות - XP זאת מערכת מאד טובה ויציבה, עברתי את כל המערכות בחיי (החל מה 3.11) וזאת המערכת הכי ידידודית (+) ויציבה שהשתמשתי בה. אין לי שום בעיה איתה ולא צריך להילחץ אם למישהו לא עובד איזשהו משחק - תמיד אפשר לפתור את זה ואני עדיין לא נתקלתי בשום משחק שלא עבד ב XP! וקצב התעבורה של המשחקים אצלי הוא גבוהה!

בנוסף חייבים לזכור שכל משחק היוצא היום לPC מותאם בלעדית ל XP!

באיזה הוכחה אתה אומר שאני שאני לא מבין בחומרה ותוכנה :AR15: :asthanos:

וגם אני השתמשתי מ3.11 ובדוס הייתי מצויין >:(

פורסם

Win2k + Sp3 - בחירת האיכות, ושמישהו ינסה לתקן אותי... :smoke:

פורסם

delux הסקתי שאינך מבין הרבה בחומרה ותוכנה מהשאלות ששאלת (איזה WIN לבחור?). זה שהשתמשת בדוס עדיין לא אומר הרבה, WIN 2000 הוא בכלל לא ידידותי למשתמש וקצת מסובך לתפעול.

אם העלבתי אותך אז אני מצטער לא זאת הייתה הכוונה.

רוקפורד שים לב שהשימוש העיקרי של DELUX במחשב הוא משחקים ואינטרנט ותסכים איתי שבתחומים האלה XP היא הרבה יותר ידידותית וקלה לתפעול מאשר 2000, נכון ש 2000 היא באמת מערכת טובה יציבה ואמינה אבל מלאה בתוכן (תוכנה) שאינו נחוץ למשתמש הבייתי ואפילו מסבכת בהרבה את התפעול של המחשב, לכן ההמלצה שלי על XP היא עדיין בתוקף.

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי איזה ווינדוס הכי טוב כי ניסיתי את כולם ולא אהבתי אף אחד אז רציתי לראות מה אנשים יציאו

פורסם

מה שלא חשבת עליו זה שאנשים יציעו את המערכת הכי נוחה להם בלי קשר למה שנוח לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים