עבור לתוכן

לכו לישון, מחר יש ביצפר.

Featured Replies

פורסם

תזכירו לי פעם הבאה שיהיה מפגש לזרוק את צחי מהגג של עזריאלי..... כימעט עשה לי התקף לב הרגע!!

• תגובות 35
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

סליחה שניה אני תלמיד שמודה שיש מורים שאני לא כלכך מסתדר איתם אבל תתחשבו בהם מה הם מקבלים 2000 שקל לחודש מה זה זה ההוצאות של כל השבוע אז אל תחשבו רק על עצמכם

*סקופ* רוב המורים לא רוצים לחזור ללמד!, למה לעזזל אתה חושב שהם נהנים ללמד ילדים מפגרים כמונו, שמשגעים אותם ולא נותנים להם ללמד... ועוד שהיה להם שבועיים חופש... *סקופ*

(הדברים נאמרו ע,י המורה שלי לתנ"ך...)

פורסם

סליחה שניה אני תלמיד שמודה שיש מורים שאני לא כלכך מסתדר איתם אבל תתחשבו בהם מה הם מקבלים 2000 שקל לחודש מה זה זה ההוצאות של כל השבוע אז אל תחשבו רק על עצמכם

*סקופ* רוב המורים לא רוצים לחזור ללמד!, למה לעזזל אתה חושב שהם נהנים ללמד ילדים מפגרים כמונו, שמשגעים אותם ולא נותנים להם ללמד... ועוד שהיה להם שבועיים חופש... *סקופ*

(הדברים נאמרו ע,י המורה שלי לתנ"ך...)

בחיי אתה נשמע כמו זאתי שלימדה אותי בי"א....

"אני כאן כי אני חייבת!" "אז מה אם אתם בני 17, עדין יש לכם הורים שאפשר לזמן" "אני המפקדת כאן" (ואז היא יצאה מהכיתה, וכשהיא חזרה נתנו לה הקשב... כל הכיתה, לזה אני קורא "גיבוש")

פורסם

ברור במורים ירוויחו יחסית מעט לאנשים אחרים, הרי שעות העבודה שלהם הן בדרך של חצי יום, בין 3-6 שעות, לעומת שעות עבודה רגילות שהן 8 שעות ומעלה. מורים מקבלים מעל ומעבר למה שמגיע להם בד"כ, ואף אחד לא יכול לצפות לעבוד חצי יום ולקבל משכורת מלאה.

בטח אם הוא עוד מישהו עם פסיכומטרי נמוך ובגרות לא משהו שלא התקבל לפוקלטה איכותית בלימודים האקדמאיים שלו, ולכן הוא הלך להיות מורה. אגב, עקב הקריטריונים הנמוכים להוראה בכל הפקולטות, מצב המורים בארץ הוא כמו שהוא, וישנם מורים שמשוכנעים שהם עושים למישהו טובה בזה שהם בכלל מגיעים ללמד. תנו לי ספרי לימוד במקום מורים, תנו לי גישה למקורות מידע במקום להגיע לשיעורים, ואני אצליח בבגרויות פי אלף מאשר בעזרת המערכת חינוך הנוכחית.

אני אגב, לא מוטרד מהשביתה, סיימתי כבר את הלימודים שלי ;D

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק..

מה עם כל החומר שהם מעבירים למאה כיתות? הם צריכים להכין חומר, וציריכים להכין את השעורים!

הם צריכים לבדוק מבחנים, וללכת להשתלמויות, ועוד המון דברים שמעבר לשעות הלימוד שלהם..

אז חבל לזלזל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים