פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אם אני למשל בתוכנה של שיתוף קבצים כמו קאזה נגידואני מוריד קובץ מסוייםאם מישהו אחר מוריד ממני קובץ בו זמנית זה יאיט לי את ההורדה?
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר זאת אומרת אם אני נגיד שולח למישהו קובץ במהירות של 5 קילו בייט זה גם יאיט לי את ההורדה ב5 קילו בייט ?
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר נו אז אולי בבקשה מישהו יבהיר לי את הנושא בצורה ברורה בבקשה אם מישהו יודע ואני מניח שיש פה הרבה שיודעים
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים זה לא עובד אחד לאחד, אבל זה לוקח לך מהפס..תוריד משהו מאתר כלשהו חכה שהמהירות תתייצב ושלח משהו למישהו רוחב הפס יחולק לשניים ושניהם "יפגעו" אחד בשני.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים איזה מאנייקים הם...למה הם לא עושים את זה כמו 2 ערוצים... אחד ל UP ואחד ל DOWN...זה מעצבן! אם הם כבר עושים אינטרנט מהיר שיעשו אותו מו שצריך!(אני מדבר על הכבלים , לא יודע מה יש ב ADSL)
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים ב ADSL אם אתה מעלה למישהו בערך ב 6 ק' אתה פשוט לא יכול לגלוש/לשחק באינטרנט הכל הופך לספור איטי ! יותר גרוע מ 56ק'
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים איזה מאנייקים הם...למה הם לא עושים את זה כמו 2 ערוצים... אחד ל UP ואחד ל DOWN...זה מעצבן! אם הם כבר עושים אינטרנט מהיר שיעשו אותו מו שצריך!(אני מדבר על הכבלים , לא יודע מה יש ב ADSL) quote]ככה בנוי הADSL וגם הכבלים בנויים ככהמה שנכון זה שאם לא היו משתמשים בPPTP (וכאן אני מתכוון לADSL) זה היה דורש פחות upstream.בכבלים לפי מה שהבנתי, היה עוזר פרוטוקול PPPoE, אבל אין לי מושג לגביו.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים זה כן כמו 2 ערוצים, פשוט כדי להוריד משהו במהירות מסוימת, אתה צריך מהירות מסוימת של Upload ואם אין לך את הכמות אתה מוריד לאט יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.