עבור לתוכן

Virtual memory

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בתוכנה TUNEUP ובהגדרות רשום לי :

disabling driver and core paging can increase system preformance on computers with 256MB memory or more.

Driver and Windows system core :

1.Page as needed

2.Always keep in memory

מה לבחור, 1 או 2? אני דואג לפרטיות ולמהירות המחשב.

ומי ששואל את עצמו למה לא צילמתי פשוט אז אני אענה שלא היה לי כוח להעלות את התמונה :-)

עוד שאלה קטנה :

איפה, איך ומה אני עושה כדי להגדיר את ההגדרות הכי מומלצות לרשת ביתית עם 2 מגה?

אם זה לא קשור אז אל תענו פשוט יש לי בהגדרות של ה TCP\IP כמה דברים שאני מתעניין לגביהם מה להגדיר ומה הם עושים [MTU וגם RWIN]

תודה מראש!

פורסם

הממ, אני מניח שב 1 האופציה שהוא מדבר זה ALWAYS KEEP IN MEMORY (נראה לי, יש מצב שאני טועה).

הגדרות TCP/IP, מזמן לא צריך להתעסק עם זה (וגם עם הזכרונות... סתם נראה לי אחרי זה אחרי שנה יש לך בעיות יציבות ואתה לא מבין למה).

למיטב זכרוני:

MTU - קובע את גודל המקסימלי של מידע שנשלח בפאקט אחד החוצה.

RWIN - קובע כל כמה כמות של מידע שנשלח לבקש אישור.

פורסם
  • מחבר

יואוווו אתם לא תאמינו איזה חכם אני!!!

אני כמו מפגר משחק בהגדרות של המחשב עד שבטעות העברתי בהגדרות של הרענון ל72 והמסך שלי לא תומך בזה ועכשיו אני תקוע בלי מסך! ניסיתי להכנס במצב בטוח ולשנות אבל אי אפשר... מה עושים? חחח זה דחוף!

תודה מראש.

ולעניננו- אבל האופציה always keep in memory לא מאטה את המחשב?

עריכה : ובקשר לרענון - אין לי "שחזור מערכת" אז דיי נדפקתי!

פורסם

כן, לקח שתמיד חשוב לדעת, התעסקות בהגדרות תגרום לבעיות.. (בגלל זה אני לא מבין למה אתה עושה את השטויות האלו).

ALWAYS KEEP IN MEMORY יגרום לצריכת זכרון מוגברת, אבל מבחינת ביצועים (מדד מאוד מוגבל, כי מן הסתם יהיה פחות זכרון פנוי לשאר התהליכים), הוא לא יצטרך לעשות PAGING (פעולה שגוזלת הרבה זמן), לחלקים האלו.

פורסם
  • מחבר

אז לבחור ב1?

ובקשר ללקח - למדתי כ"כ הרבה לקחים בתחום המחשבים :-) חבל שאני לא מפנים אותם!

מה אני אמור לעשות עכשיו עם המחשב ?

פורסם

הפתרון הפשוט (אם אתה בטוח ש SAFE MODE לא עובד), זה לחבר למסך יותר נורמלי ולשנות את זה :)

עוד אפשרות זה לעבוד עם עוד מחשב ליד, לראות את ה SHORTCUTS שצריכים לעשות וללחוץ אותם :)

ושוב, נראה לי שהם טוענים (לא בטוח עד כמה נכון) ש ALWAYS KEEP IN MEMORY נותן יותר ביצועים (הכי טוב, לא להשתמש בזה בכלל).

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני אבחר באפשרות הראשונה וזהו...

וזה לא עובד במצב בטוח כי אי אפשר במצב בטוח לשנות את מהירות הרענון [לא קיימת אופציה כזו בהגדרות].

נראה לי שזו תהיה בעיה לחבר למסך אחר ובקשר לקיצורי דרך לא הצלחתי למצא קיצורים ... ניסיתי לעשות דרך התחל - הגדרות - לוח הבקרה ואז לתצוגה אבל המיקום של "תצוגה" אצלי הוא אחר מבמחשב הנייד

פורסם

הממ, אולי אם תמחוק את ה DEVICE DRIVER של הכרטיס מסך (מה DEVICE MANAGER או מ UNINSTALL של ה DRIVERS).

פורסם
  • מחבר

חחח לא חשוב תודה.. בהתחלה לא יכולתי להעביר את המחשב לחדר השני כי אני פצוע ברגל אבל עשיתי את זה עם כיסא גלגלים :-\ :bash::s07:

בסופו של דבר הצלחתי חחח תודה מכל מקרה.

ובאמת תודה לך על כל העזרה שלך.

יום טוב בחור!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים