פורסם 2006 בינואר 1219 שנים פוקס וkenvelo ממש לא הטעם שלי, אני שונא את הבגדים שלהם, ולי קופר נראה לי גם אותו זבל.. מישהו מכיר חנות נורמלית באזור השרון שלא בסגנון של החנויות הנ"ל?
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים אם אתהמתכוון לטרנינגים אז כנס לTNT או לכל חנות ספורטאם זה לבדגים ליציאות וכזה אז כנס לכאוס
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים לדעתי TNT! אני מת על הבגדים שלהם והם נראים מעולה. אבל הג'ינסים מה זה יקרים אם יש שם ZIP אז גם שווה הצצה כי יש שם סוודרים דקים דיי יפים. כאוס וממז זה ליציאות.
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים GOLF TNTFOX רק כשיש מבצים בשביל שיהיה בארון.... למקרה חירום......רנואר - דברים יפים אבל צריך לחטט לא מעט בחנויות שלהם קסטרו - פעם ב ..... כי זה קנסות מה שהולך שם .....כאוס - לא אהבתי בכלל .......וגם מחנויות שכונה ...... שם תמצא את הבגדים הזולים והנוחים והלא פלצניים ........
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יש מלא!כאוסדיזללי קופר וקרוקרג'ט - לפעמים יש דברים נחמדיםנאקו [בגדים של בילבונג, אוניל והשאר... ומלא טרנינגים של פומה וכדומה ויש גם טימברלנד ותומי הלפינגר]וגם חפש חנויות גלישה עם בגדים של אוניל, ריפקארל וכאלה...קסטרו מאן! בגדים יפים רצח אבל הקולקציה החדשה לא משהו... בכל אופן, בטוח תמצא משהו!רנואר- אם אתה רוצה בגדים יפים לערב וכאלה, זה המקום!יש גם חנויות מעצבים כמעט בכל קניון.. לפעמים יש דברים מאוד יפים.. לך תציץ שם!
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים כנס לכאוס יש שם את הסריגים הכי יפים בעולם (לדעתי)יש להם גם ג'ינסים ,לא זולים (350) אבל גם לא יקרמשהו בסטזהו.........נ.בהגיזרה הנמוכה של כן ולאעושים כאבי ביצים .......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.