עבור לתוכן

AMD OR INTEL

Featured Replies

פורסם

שלום!!!

יש לי כמה שאלות.. אני בתיכנון שלי לקנות מחשב בזמן הקרוב .. אני מתלבט בין כמה רכיבים למחשב... ואולי אתם תעזרו לי

איזה מעבד לקנות אינטל או אי אמ די? AMD?

איזה כרטיס מסך? אני רוצה כרטיס מסך חזק וטובבבבבבבבבבבב גם למשחקים... גי פורס 6800?

זיכרון 200 G...

תודה לעזורים... שבת שלום!!!

פורסם

כודם כל ברוך הבא :yelclap:

זהו לא מיקום מתאים לתראד הזה...

תפתח נושא חדש בפורום מפרטים:

http://hwzone.co.il/community/index.php?board=24.0

תעשה חיפוש בפורום לגבי מי יותר טוב... שואלים את זה המון פעמים...

היום יום חמישי

תהנה 8) 8)

פורסם

שלום.

אני רואה שאתה משתמש חדש בפורום,

קרא את חוקי הפורום תימצא חלק מהתשובות שם,

וחלק נוסף תוכל לימצוא בקלות ע"י החיפוש בפורום.

בכול אופן ברוך הבא.

עידכון: הקדימו אותי קצת ::)

פורסם

אם אתה רוצה 64 ביט אז עדיף לך AMD כי שמעתי שלAMD יש גם לוחות אם של 64 ביט ולINTEL יש רק מעבד...

פורסם

אם אתה רוצה 64 ביט אז עדיף לך AMD כי שמעתי שלAMD יש גם לוחות אם של 64 ביט ולINTEL יש רק מעבד...

אם אתה לא מבין, אז אל תגיב בנחרצות... שהרי זה שטויות מעבד 64 ביט בלי לוח שתומך בו.

פורסם

אתה טועה,התמיכה ב-64 היא במעבד שמסוגל לעבוד

עם ישומי 64 ביט ולא בחומרה (לוח),

וזה יש גם לאינטל.

פורסם

עדיף לך Pentium D 2.8Ghz זה עולה בערך 1600 ש"ח והוא יכול להספיק לך להרבה זמן, לא כדי לקנות לוחות אם של AMD הם תומכות עד :kopfpatsch: DDR 400MHz ושל אינטל תומכת :yelclap: ב-DDR2 677Mhz שזה יכול כמעט להכפיל לך את הביצועים, ולגבי כרטיס מסך תקנה את ה-7800GT או X1800XL

פורסם

עדיף לך Pentium D 2.8Ghz זה עולה בערך 1600 ש"ח והוא יכול להספיק לך להרבה זמן, לא כדי לקנות לוחות אם של AMD הם תומכות עד :kopfpatsch: DDR 400MHz ושל אינטל תומכת :yelclap: ב-DDR2 677Mhz שזה יכול כמעט להכפיל לך את הביצועים, ולגבי כרטיס מסך תקנה את ה-7800GT או X1800XL

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

אנשים שלא מבינים כלום בבקשה שלא יגיבו אתם סתם הורסים את הרמה של הפורום..

מעבדי AMD עדי]ים כרגע בהרבה הם יותר קירירים ביצועים יותר טובים וגם יותר זולים..

כרטיס מסך כמו GEFORCE 6600GT או GS אמורים להספיק לך כמעט לכול משחק השאלה כמה אתה מוכן להשקיע?

אתה יכול לבקש בפורום מפרטי מחשב שיבנו לך מפרט מחשב אם כל הדברים שאתה רוצה בו..

או אפילו לבקש עזרה בשידרוג מחשב אבל זה ממש לא שייך לתימכה טכנאית נאלץ לחכות עד שיעבירו את זה.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מקרה אבוד מה לעשות

אני ממליץ על אינטל, בגלל:

1. שכולם פה מעצבנים במפרטים שלהם רשום AMD,וזה לא אומר שAMD מובילה בישראל.

2. אינטל משקיעה את רוב כספה בישראל, וחוץ מזה יש לאינטל ביצועים כפולים יותר טובים מאשר ביצועים כפולים בAMD

3. רכיבי AMD בארץ- נשמעו שמועות שרוב הרכיבים נפגמים בהמשך/ בעת הקנייה.. רק שמועות..

4. אינטל זקוקה לתומכים וקונים בישראל.. אל תאכזב אותם חחחח

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מקרה אבוד מה לעשות

2. אינטל משקיעה את רוב כספה בישראל, וחוץ מזה יש לאינטל ביצועים כפולים יותר טובים מאשר ביצועים כפולים בAMD

3. רכיבי AMD בארץ- נשמעו שמועות שרוב הרכיבים נפגמים בהמשך/ בעת הקנייה.. רק שמועות..

אם מקודם לא ידעתי, עכשיו אני יודע... אני בוכה :'(

פורסם

כל דבר שאתה אומר תבסס..

1:גם אם אין לה נתח שוק כומ של INTEL זה לא אומר שהיא פחות טובה..

2: יש לך הוכחה כולשהי שהביצועים של INTEL כפולים משל AMD אם כן תביא אחת תראה מבחני ביצוע ותראה שאתה טועה בנוסף אתה גם מטעה אנשים אחרים שלא מבינים בתחום במעבדים.. !

3: רק שמועות וכל החברים שלי שכן מבינים במחשבים קנו AMD בשינים האחרונות מסיבות ברורות, אם תירצה אני אביא לך גם מבחני ביצוע בפרטי...

4:מה קשור אתה עושה צוחק אני ממש לא מבין אתה דואג לאינטרנסים האישים של INTEL היא תסתדר :)

אם יהיו לך שאלות רצינות אני אשמח לענות..

כרגע אני לא רואה כאילו..

פורסם

כל דבר שאתה אומר תבסס..

1:גם אם אין לה נתח שוק כומ של INTEL זה לא אומר שהיא פחות טובה..

2: יש לך הוכחה כולשהי שהביצועים של INTEL כפולים משל AMD אם כן תביא אחת תראה מבחני ביצוע ותראה שאתה טועה בנוסף אתה גם מטעה אנשים אחרים שלא מבינים בתחום במעבדים.. !

3: רק שמועות וכל החברים שלי שכן מבינים במחשבים קנו AMD בשינים האחרונות מסיבות ברורות, אם תירצה אני אביא לך גם מבחני ביצוע בפרטי...

4:מה קשור אתה עושה צוחק אני ממש לא מבין אתה דואג לאינטרנסים האישים של INTEL היא תסתדר :)

אם יהיו לך שאלות רצינות אני אשמח לענות..

כרגע אני לא רואה כאילו..

:'( למה אתה תוקף אותי? אתה לא רואה את הסמל? ZONE NEWBIE שזה NEWBIE

וחוץ מזה, 50% שאני אומר הם נכונים, אין לי ממצאים, אבל אני יודע מידע כללי.. :\

והמשתמש עצמו צריך לבחור אם להאמין לי או לא- השלט שלי ZONE NEWBIE וגם אני לא רוצה להוסיף תמונות ורשימות..

לא שאני יודע לעשות את זה, פשוט אין לי כוח :P

פורסם

למה לא לעשות פשוט חיפוש?

היו כבר יותר מדי ת'רדים כאלו

ננעל

פורסם

באמת שכל כך הרבה בולשיט כמו מ "יונדב", "kfirlion" ו "deso" לא שמעתי הרבה מאוד זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים