עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת על קורס תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת בג'ון ברייס הדרכה

Featured Replies

פורסם

אני חייל משוחרר עוד מעט שנה ואני רוצה ללמוד בתחום המחשבים וניתקלתי בפירסומות של בית הספר הזה

http://www.websense-media.co.il/Bryce_031105/default.asp?gid=google

חזרו אלי ומסרו לי את כל הפרטים

הייתי רוצה להעלות את שני קבצי ה ווארד אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת תנו לי אתר שאפשר להעלות אליו

אני רוצה לשמומע ממכם חוות דעת כי אני לא מכיר מישהוא אחר לשאול

פורסם
  • מחבר

מכיון שלא מצאתי דרך להעלות את אני יעשה העתק הדבק (ושהאתר הזה ישכיל סוף סוף לאפשר העלעת קבצים קטנים )

זה המסמך של פרטי הקורס ולאחר מכן מסמך של הצעת המחיר אני מבקש המלצות ממכם או אנשים שאתם מכירים ועד כמה באמת הקורס הזה מוכר בשוק העבודה

תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת

משך הקורס: 244 שעות

תיאור הקורס:

קורס טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת (טכנאי PC ורשתות) התפתח כתוצאה מדרישת השוק לטכנאים המכירים טווח רחב של חומרה ומערכות הפעלה, ומסוגלים לפתור תקלות בשטח בצורה עצמאית.

חברות רבות, מקטנות עד גדולות, מבוססות על תחנות עבודה מסוג PC ומערכות הפעלה של מיקרוסופט. שוק המחשבים הינו שוק דינמי מאוד חומרה מתפתחת במהירות, מערכות הפעלה מתעדכנות כל שנה שנתיים וקיים צורך מוכח, שטכנאי יבין את העקרונות המנחים על מנת שיוכל להתמודד בהצלחה עם נושא החומרה ומערכות ההפעלה, כמו גם הכרת רשתות תקשורת.

בקורס זה הושם דגש מיוחד על הכרת החומרה, לימוד מסודר, הגיוני וברור של מערכות ההפעלה האופייניות לשטח ויישום של התקנה וקונפיגורציות רשת.

בקורס קיים תרגול רב (Hands-On) כדי להקנות מיומנות טובה במהלך שלבי הלימוד השונים. במהלך הלימודים קיימים תרגולי מעבדה מעבר לשעות הקורס.

בסיום הקורס יתקיים מרתון הכנה לבחינת ההסמכה +A - הסמכת טכנאי מחשבים בינלאומית. המרתון הייחודי לקורסי הטכנאים בג'ון ברייס הדרכה כולל שאלות הכנה עדכניות, המוצגות לתלמידים על-ידי תוכנה המאפשרת משוב מיידי על כל תשובה, והסבר על התשובה הנכונה. המרתון משפר משמעותית את סיכויי ההצלחה בבחינת ההסמכה הבינלאומית, וכמו כן מהווה הטבה כספית משמעותית לנרשמים שכן מחיר התוכנה והשאלות בשוק הפרטי עומד על כמה עשרות דולרים.

קורס הטכנאים מועבר ע"י מרצים בעלי ניסיון רב בתחומי התקשורת, המחשבים וההדרכה.

המשתתפים שיעמדו בדרישות הקורס ,יהיו זכאים לתעודה מטעם משרד העבודה עבור קורס "תחזוקת מחשבים אישיים " בהיקף של 150 שעות .

בנוסף , תוענק לזכאים תעודת סיום מטעם ג'ון ברייס הדרכה בהיקף של 240 שעות הדרכה .

* בשעורי המעבדה הכיתה נחלקת לשתי קבוצות על מנת לאפשר למידה ותרגול מקסימאלי.

תנאי קדם:

· ראיון אישי/ ייעוץ להכוונה מקצועית

גמול השתלמות

קורס זה אינו מוכר לצורכי גמול השתלמות

נושאים:

הכרת מבנה המחשב, וממשק המשתמש של XP Windows

הכרת מבנה המחשב כולל פירוק והרכבה / היכרות ראשונית עם Windows XP / יצירה וניהול קבצים / סייר הקבצים / עבודה עם Command Prompt / קבצי Batch / לוח בקרה והתאמה אישית של שולחן העבודה / תיקיות מערכת

אינטרנט

מבנה האינטרנט / מנועי חיפוש / הורדת קבצים מהרשת / איתור דרייברים ו- manuals לחומרה / מועדפים / עבודה עם דואר אלקטרוני / תקשורת חיה באינטרנט/ הגדרות דפדפן מתקדמות / כלי אינטרנט לטכנאים.

מבוא לחלק טכני

הכרת זרם / מתח / התנגדות / חישובי מעגלים טוריים ומקבילים / הספק / רכיבים אלקטרוניים / אופן עבודת ספקי כוח ואל פסק / עבודה עם בסיסי ספירה שונים

חומרה

זיכרון במחשב: ROM / RAM / Virtual / Cache / סקירת סוגים ואפיונים / תקלות Setup

נפוצות

המעבד המרכזי: מונחים בסיסיים / סקירת מעבדים (Xeon / Pentium 4 / Pentium III / AMD) / אופן התקנה / Overlocking

לוחות אם: סוגי BUS (PCI-Ex, PCI, AGP, ISA) / תדרי לוח אם / רכיבים בלוח אם / ניתוח ספר משתמש ללוח אם / סוגי כרטיסי חומרה (Legacy, Jumperless, PnP)

כוננים ומערכות קבצים: ממשקי כוננים (IDE, SCSI, SATA) / אופן התקנת כוננים / מבנה הדיסק הקשיח / התקנה / זיהוי / בדיקה של דיסק קשיח / חלוקה למחיצות / מערכות קבצים (FAT, FAT32, NTFS) / כוננים אופטיים ואחרים, RAID Levels.

חומרה נוספת: מסכים וכרטיסי מסך / מדפסות אפיונים ותקלות / מודמים אנלוגי / ISDN / ADSL

מעבדות: פירוק / זיהוי / הרכבת מחשב / התקנה / בדיקה / הכנת דיסק קשיח לעבודה / התקנת מערכת הפעלה / התקנת מספר מערכות הפעלה ב- Dual Boot / קונפיגורציות BIOS ופתרון תקלות חומרה / התקנת חומרה מסוגים שונים / התקנת חומרה פריפריאלית (מדפסת, סורק, DVD, CDR, CDROM)

פרויקט אמצע

מסכם את נושא החומרה

תמיכה ותחזוקה של Windows XP

גרסאות / שיקולי התקנה / סוגי התקנות / התקנות Unattended / Registry / עבודה עם חומרה / משתמשים / פרופילי משתמש / קבוצות / הרשאות / עבודה עם דיסקים Basic, Dynamic / תפריט אתחול / תוכנות שירות לפתרון תקלות- system Restore, Roll back driver, Recovery Console.

רשתות תקשורת

סוגי חיווט (COAX, TP, FO) / טופולוגיות רשת / Ethernet, Token Ring / מודל 7 השכבות / ציוד תקשורת (Repeater, Hub, Bridge, Router, Gateway) / פרוטוקולים (Netbeui, IPX/SPX, TCP/IP) / חלוקת כתובות IP (Class A, B, C, D, E), הגדרת מחשב ברשת כ Client ל DHCP, WINS, DNS, שיתופים / מיפויים / חיבור Peer 2 Peer, Domain / עבודה עם חיבורי WAN וחייגנים / התקנת רשת בסיסית / התקנת רשת אלחוטית 802.11G / שימוש בתוכנות הקשורות לרשת / Troubleshooting.

מרתון A+

סוגי הסמכות / הסמכת A+ / עבודה עם תוכנת SelfTest עבור בחינת CompTIA A+ Core Hardware / עבודה עם תוכנת SelfTest עבור בחינת CompTIA A+ OS Technological.

ניהול שרת 2003 Server

הכרת סוגי שרתים / עבודה עם Active Directory - ניהול OU, משתמשים וקבוצות, חיפוש, שליטה מרחוק מתחנות, הגדרות אבטחה, Logon Scripts ועוד.

פרויקט סיכום מעשי

בפרויקט הסיכום יתבקשו התלמידים לשלב את כל הנושאים הנלמדים בקורס ולהתמודד עם תיאור מקרה מהחיים המקצועיים.

=================================================================================

שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך למוקד סיון ברייס!

נשמח לסייע לך בפרטים נוספים באמצעות מוקד שרות הלקוחות שלנו טלפון: 03-7100777

מס' קטלוגי: 5631

א. מידע על הקורס

שם הקורס: תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת

ייערך בימים: ב', ה'

מועד פתיחה: 30/01/06

מס' מפגשים: 60

שעות: 17:30-21:00

יערך בסניף: תל אביב

היקף הקורס: 244 שעות הדרכה

ב. מחירים

עלות הקורס: 12,641 ¤ כולל מע"מ ולאחר 1000 ¤ הנחה מיוחדת עבורך לרישום למחזור זה.

אפשרות לפריסה נוחה מאוד של תשלומים ללא ריבית באמצעות כרטיס אשראי או צ'קים.

(המחיר נכון ליום הפרסום, יתכנו שינויים עד ליום פתיחת הקורס)

ג. תנאים כללים

המידע המסופק באמצעות מוקד השרות ללקוח, מאפשר גם הרשמה לקורס וגם תשלום טלפוני.

פתיחת קורס מותנית במספר מינימלי של משתתפים.

על מנת להבטיח מקום בקורס יש להסדיר תשלום.

ביטול השתתפות אפשרי עד 14 יום לפני תחילת הקורס בניכוי דמי טיפול.

www.sivanbryse.co.il מידע עדכני נוסף, ניתן לקבל גם באתר סיון ברייס באינטרנט בכתובת:

נשמח לסייע לכם בפרטים נוספים בטלפון, או בפגישת ייעוץ.

בברכה,

שרון יוחאי

יועץ הכשרות

7100667-03

sharon-y@sivan.co.il

פורסם

גם אני מעוניין לשמוע על הקורס הזה ואולי אתם ממליצים על בית ספר אחר

פורסם
  • מחבר

מה קורה אף אחד לא יודע? חשבתי שיש פה אנשים שקצת מבינים יותר מאיך לחבר מאוורר

פורסם

ג'ון ברייס נחשבים לביה"ס למחשבים הכי טוב בארץ בתחום הטכני מיד אחרי הטכניון

פורסם

ג'ון ברייס נחשבים לביה"ס למחשבים הכי טוב בארץ בתחום הטכני מיד אחרי הטכניון

HUH?

פורסם

ג'ון ברייס = סיוון לשעבר

הם נחשבים לביה"ס למחשבים (בתחום של טכנאות ורשתות לפחות) הכי גבוה שהוא לא אוניברסיטה

יותר ברור?

פורסם

כן, רק לא הצלחתי להבין איך תחום טכני והטכניון קשורים ביחד... בטכניון אתה יכול לסיים תואר במחשבים בלי לדעת בקושי איך לתכנת.. (ובכלל, רוב האוניברסיטאות הנחשבות, שמים דגש הרבה יותר על נושאים אקדמאים תאורתים בתחום, ולא בכלים פרקטים).

פורסם

התכוונתי אם אתה משווה קורסים זהים עד כמה שאפשר

פורסם

ליאור עברת קורס שלהם אולי? יש לך השגות, הערות? כדאי ללמוד שם?

פורסם
  • מחבר

ליאור עברת קורס שלהם אולי? יש לך השגות, הערות? כדאי ללמוד שם?

תודה על התגובות

זה בעצם מה שאני שואל האם כדי ללמוד שם ומהם הדרישות האם צריך אנגלית ברמה מאוד גבוהה ?

לא ממש בדקתי אבל אני מתאר לעצמי שיש מלא מוסדות שמלמדים את התחום והאם הסכום שדורשים שם הגיוני

אני מנסה לדלות כמה שיותר מידע כי אני ממש רוצה להתחיל ללמוד ולפני שאני אגש לשיחה עם נציג שלהם אני רוצה שיהיה בידי מידע חיצוני ולא שיווק פנימי של המוסד

והאם בכלליות הלימודים קשים

פורסם

לא למדתי שם

(רציתי ואני עדיין רוצה, אבל לא הסתדר עד עכשיו)

במקום אחר גבו ממני בסביבות 4500 שקל פחות, אבל מצד שני, אני הצטרפתי בערך חודש אחרי תחילת הקורס

פורסם

היתי בקורס (טכנאי מחשבים 150ש) שלהם דרך הב"ס לפני כמה שנים כשקראו להם עוד סיון ... הקורס לא היה ברמה גבוה בכלל ואפילו דיי עלוב מצד שני יכול להיות שזה היה בגלל

שזה היה במסגרת הב"ס אבל עדיין :-\

מצד שלישי אני לא יודע איך הם עכשיו ... יכול להיות שהם השתפרו

פורסם
  • מחבר

למי שהנושא עיניין אותו אז הייתי ממש סגור להירשם רק ש..

הייתי היום בלשכת העבודה ושם שאלתי בנוגע לקורס הזה והיא אמרה שניפתח קורס תחזוקת מחשבים ורשתות תקשורת באשדוד בעוד חודש

אז אני הולך על זה בעיקר בגלל שזה חינם ומאין לי ממש מה להפסיד לשלם אפשר תמיד

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים