פורסם 2006 בינואר 1219 שנים אני ממש לא מבין במצלמות.. מגה פיקסל כל השטויות האלה לא יודע.. אני מחפש מצלמה הכי טובה שיכולה להיות במחיר של 1000 שקל +- מקסימום 1200.. עדיף שהיא תהיה של חברה מוכרת כמו אולימפוס, קנון, סוני...... והכי חשוב שהיא תהיה טובה ותצלם באיכות גבוהה! תודה רבה על העזרה.
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים אין סליחה ואין דחוף, אף אחד לא חייב לך כלום.תמתין בסבלנות עד שמישהו יענה ויגיב לך, יש אולי איזה 10-15 משתמשים פעילים מבינים בפורום...כך שאי אפשר לצפות מכולם להגיב.- צר לי לומר, עד כמה שאני לא אוהב את זה..אבל זוהי האזהרה הראשונה שלך מתוך 3, אנא דאג להתרענן בקריאת חוקי הפורום כך שזה לא יקרה פעמים נוספות.- אתה מתבקש לשנות את הכותרת של הנושא כך שתהיה מתאימה לנושא ואינפורמטיבית (עד כמה שאפשר), קצרה וכן תציין את התקציב.- דבר נוסף, שישנם מספר דיונים בעמודים האחרונים העוסקים בשאלה הזו ולא יזיק במקום להמתין שמישהו יגיב לך להתחיל לקרוא להתעמק בתחום ולהגיע להחלטה שבה אתה תתלבט בין 2-3 מצלמות.
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר טוב סבבה.. אני מקבל את זה ברור שאף אחד לא חייב לי כלום! --- לא מצאתי מה לשנות בכותרת.. היא ניראת לי עניינית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.