עבור לתוכן

7800GS ל AGP... עודכן בעמ' 5:)

Featured Replies

פורסם

עד מרץ אני מקווה הוא יגיע ל1400 שקל ככה ואז אני יוכל לקנות אותו יש לי היום הולדת D:

מזל טוב גבר :yelclap:

אני רואה אולי רק נקודת אור אחר בשני ה GS ל AGP, גימרים בעלי לוח AGP שמחכים ל AM2. כמה כאלה אתה מכיר ? GS 6800 לא מספיק להם ? אני מאמין שכן..

אני :hi:

ודבר שני לא לכולם יש את הכסף להחליף גם לוח אם וגם כרטיס מסך

על זה לא חשבת?? :pissed:

מה לעשות שחומרת מחשב זה לא תחביב כזה זול ולא כולם טחונים

• תגובות 93
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא פיתרון מעולה.

תבינו שלבעלי AGP לא שווה לשדרג את הלוח, זה כבר נגרר לשידרוג של כל המערכת.

בסוף מרץ ההורים שלי נוסעים לארה"ב. עד אז אני אוכל להביא 7800GS עם OC חלומי (כמו שנראה עכשיו יצאו גרסאות עם קלוקים מטורפים) במחיר של 1500 ש"ח או פחות. נראה לי שדווקא משתלם :)

שאלה אחרת - הליבה היא G70. ה GT מסורס, אבל מהGT לGS יש רביעיית צינורות עיבוד נוספת, השאלה היא אם היא ניתנת לפתיחה או שהליבה עברה סירוס נוסף?

פורסם

דווקא פיתרון מעולה.

תבינו שלבעלי AGP לא שווה לשדרג את הלוח, זה כבר נגרר לשידרוג של כל המערכת.

בסוף מרץ ההורים שלי נוסעים לארה"ב. עד אז אני אוכל להביא 7800GS עם OC חלומי (כמו שנראה עכשיו יצאו גרסאות עם קלוקים מטורפים) במחיר של 1500 ש"ח או פחות. נראה לי שדווקא משתלם :)

שאלה אחרת - הליבה היא G70. ה GT מסורס, אבל מהGT לGS יש רביעיית צינורות עיבוד נוספת, השאלה היא אם היא ניתנת לפתיחה או שהליבה עברה סירוס נוסף?

יכול להיות שיהיה אפשר לפתוח לו צינורות רק הזמן יגיד ואם כן אז הכרטיס הזה יהיה מאוד מאוד שווה :xyxthumbs:

פורסם

אני :hi:

אם אתה סוחב עם 5600XT כל כך הרבה זמן אתה בוודאי תיסחוב עם כרטיס שהוא פי 3 אם לא יותר בביצועים ובאיכות (אני מדבר על ה 6800GS ) כחצי שנה/שנה עד יציאת הכרטיסים שתומכים ב DX10 ...

ככה אני רואה את זה לפחות ...

אם אני רואה משהו לא נכון אתה מוזמן להבהיר ...

פורסם

אני לא רואה את זה ככה

אני יקנה (כמובן עדיין לא בטוח תלוי במחיר וכל אלה בלה בלה בלה) את ה7800GS ואני יוכל להחזיק לפחות עד אמצע 2007 או אפילו 2008

ואז יצאו סוקטים חדשים וכרטיסים חדשים וכמובן גם לוחות חדשים

אז ה7800GS יהיה כמו מקפצה בשבילי כדי "להשאר בחיים" עד השדרוג הכללי הבא

כי תאמת כבר המשחקים ממש לא עולים לי

אני משחק את כולם על 640 ו FEAR הוא הראשון שלא עולה לי בכלל

פשוט רואים כמו הגראפיקה של דום1 מגעיל מאוד

וכל השאר עולים

אבל לא עוברים את ה20 פריימים

אני יכול לשחק עם זה אבל זה כבר מציק

פורסם

מישהו יודע מתי אפשר כבר לקנות אותו?

ומתי הוא יוצא לחברות כמו Asus, MSI וכו'...?

פורסם

כבר עכשיו אפשר לקנות אותו

והוא יצא כבר לכמעט כל החברות, MSI לא הודיעה שהיא תמכור את הכרטיס הזה.

פורסם

ו- ASUS?

בארץ הוא כבר נמכר?

אני הבנתי שעכשיו נמכרת הגרסה ה"לא מלאה" של הכרטיס, וצריך לחכות כחודש עד התצא גרסה טובה. זה נכון?

פורסם

שטיות במיץ

פורסם

אישית גם אני התלבטתי בין GS6800 ל 7800GS

כבעל מערכת מבוססת AGP....

הגעתי למסקנה, שבאמת כדאי ללכת על ה6800GS... אין בינהם כל כך הרבה הבדל שבאמת מצדיק את המחיר... במיוחד שכבר מספר לא קטן של אנשים לא נכשלו בפתחת הצינורות (ובמיוחד של הXFX) ...

אז כל אחד מה שהוא חושב...

דן

פורסם

מה המחיר של 6800gs

פורסם

1500AGP

פורסם

לא הבנתי למה כדי לקנות 6800GS במחיר של 1550-1700שח שאפשר לקנות 7800GS שהוא הרבה, הרבה יותר חזק בפחות מ2000שח

פורסם
  • מחבר

^^^

הוא לא הרבה הרבה יותר חזק... יש הבדל אבל לא גדול...

כש 7800GS ירד במחיר, עד נגיד 1500... אז הכרטיס יהיה משתלם מאוד, ואז יכול להיות ש 6800GS AGP יעלה 1000 שח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים