עבור לתוכן

שאלות קצת מסובכות בקשר לאייפוד נאנו.. בבקשה תנסו לענות. תודה.

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, אני לירון ואני חדשה כאן. נעים להכיר. :silly:

האח היקר שלי קנה לי לפני שבוע אייפוד נאנו עם זיכרון קטן של 2 ג'יגה.

יש לי כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות עליהן,

1. אפשר למכור את האייפוד? הוא חדש דנדש, אבל יצא מהקופסא והשתמשתי בו כמה פעמים בודדות.

2. האייפוד מארה"ב, יש דרך להוסיף לו פונט עיברית?

3. באיי-טונס עשיתי פלייליסט של ג'יגה וחצי בערך ועוד הוספתי תיקייה בגודל 40 מגה של תמונות .. כל זה נטען יופי. עכשיו, מחקתי את הרשימה ואת התמונות ועשיתי פלייליסט חדש של 1.82 ג'יגה שמסרב להיטען לאייפוד, בטענה שאין מספיק מקום. איך זה יכול להיות אם האייפוד ריק לחלוטין והרשימה לא הגיעה לגודל של 2 ג'יגה?? אני משתגעת! :s07:

4.בנוסף, יש לי תיקייה של תמונות שאני רוצה להטעין, התיקייה בגודל 11 מגה, ועם הפלייליסט שלא נטען זה יצא משהו כמו 2 ג'יגה, קצת פחות. מה שאומר שזה צריך להיות אפשרי בהחלט. אבל כמו שאמרתי בשאלה הקודמת, הפלייליסט בלבד 'גדול מידיי' לטענת האייפוד.. לאן נעלמו לי המגה הנותרים? מה קורה פה? :nixweiss:

5. ושאלה אחרונה, אפשר לקנות כרטיס זיכרון?, יש דבר כזה לאייפוד? ואיפה המחירים נעים לכרטיס שכזה?. שווה לקנות או שעדיף להשקיע באייפוד פוטו של 60 ג'יגה ולנסות למכור את זה..? :s05:

תודה ענקית לעונים. ומצטערת על הבילבול מוח. :screwy:

אבל האייפוד שלי מוציא אותי מדעתי. :bash:

תודה שוב.

פורסם

לגבי מכירת האיי פוד יש פורום אחר :bash:

ואת השני אני אבדוק :)

ואיי פוד ננו לא ניתן להרחבה....

פורסם

לירונוש מה קרה עזבת את קהילת פוקט ?! ;D

ניב :)

פורסם

1. אפשר למכור בפוקט או בטריידזון פה באתר, אבל למה? הנאנו כזה חעעעעמוד :D

2. פונט אפשר להוריד מאתר היבואן yeda.co.il ותפריטים לגמרי בעברית יהיו מוכנים להורדה עוד כמה ימים מהפורום israpod

3. בלאגן, תנסי לאתחל את המכשיר דרך ה ipod updater, ולהסביר את עצמך יותר בפשטות...

4. כנ"ל

5. אין אפשרות להרחבה.

פורסם
  • מחבר

אני עזבתי? חס וחסע :)

כבר הציעו לי כמה הצעות נחמדות על האייפוד..

אני מאמינה שאני אשלח אותו בייביי ואקנה מכשיר שהמליצו לי עליו אחרי שאמרתי מה אני רוצה מהנגן אםפי שלי..

המכשיר הוא ויז'ן M אם זה אומר משהו, כי לי זה לא אומר כלום.

אבל אני אברר עליו יותר לעומק בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים