עבור לתוכן

כ. קול מעבר לaudigy 2 value עבור משחקים ומוסיקה לשימוש באוזניות, שווה את ההשקעה?

Featured Replies

פורסם

מה שרשום בכותרת.

האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה?

השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.

פורסם

ברור אחי אם אתה חולה על סאונד מדויק וחלק לך על זה :xyxthumbs:

אני בעצמי קונה בקרוב את ה x-fi elite pro שזה הכי טוב בסדרה הזאת...

XFiPro_pdt_lo.jpg

ויש לי גם את הרמקולים הכי מטורפים שיש בעולם כרגע...ואני מקווה שלעוד שנים זה יהיה...creative gigaworks s750 בנתיים אני משתמש רק ב 2 רמקולים מתוך ה 7.1 וזה נשמע סוףף אני מחכה לכרטיס החדש מעניין איך זה ישמע

הנה תמונה של הרמקולים

art_gigaworkss750_prod.jpg

אבל אני סתם משוגע..חחח :silly: משוגע שכולם רוצים להיות כמוהו....חחח

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש ברמקולים, אם היו לי רמקולים לא הייתי שואל...

העניין הוא שאני תוהה אם באמת יהיה הבדל בשימוש הפשוט ביותר עם אוזניות, ולאו דווקא עם מערכות רמקולים וכיוצא בזה...

פורסם

ברור אחי אם אתה חולה על סאונד מדויק וחלק לך על זה :xyxthumbs:

אני בעצמי קונה בקרוב את ה x-fi elite pro שזה הכי טוב בסדרה הזאת...

XFiPro_pdt_lo.jpg

ויש לי גם את הרמקולים הכי מטורפים שיש בעולם כרגע...ואני מקווה שלעוד שנים זה יהיה...creative gigaworks s750 בנתיים אני משתמש רק ב 2 רמקולים מתוך ה 7.1 וזה נשמע סוףף אני מחכה לכרטיס החדש מעניין איך זה ישמע

הנה תמונה של הרמקולים

art_gigaworkss750_prod.jpg

אבל אני סתם משוגע..חחח :silly: משוגע שכולם רוצים להיות כמוהו....חחח

טיפה התלהבת לא??? ואל תדאג יש אנשים אם דברים שהיית חולם עליהם ככה שאל תחשוב שיש לך ת'דברים הכי טובים בעולם

פורסם

sankebite, כולנו ממש מקנאים באיזה ילדון עם 7 קופסאות מילקי עם טוויטרים וקופסאת בום בום קטנה שעושה קצת רעש בתדר נמוך.

זה כולה רמקולים של מחשב, וככה הם נשמעים.

פורסם
  • מחבר

כן snakebite מתלהב,

back to the topic plz, האם יש הבדל משמעותי בין audigy 2 value לכרטיסים מתקדמים יותר של creative או לא?

(ממה שהבנתי מאנטולי בזמנו לא כדאי להשתמש בכרטיסי מוסיקה למשחקים / לא טובים למשחקים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים