פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר וווואהה!! אני מקנא בכם .. לא, ה MegaCD הוא "תוסף" שניתן היה לרכוש בנפרד ולהתקין עם ה MegaDrive II, מה שאיפשר לשחק בכותרים ששוחררו בתצורת תקליטורים. !! אני מבין שיש כל מיני סודות שלא יודעים על מגאסונים של פעם.. כמו חיבור סודי של SEGA Genesis עם Dreamcast ..סתם חחחחח עדיין, אני שואל אתכם אם עדיין מוכרים באירופה או אפילו בתל אביב כל מיני מגאסונים של פעם+ משחקים.. ותוכלו לתת לי את המחירים של המגאסונים של היום? (בחנויות) וגם של משחקים... נראה לי משחק עולה 3 אירו לכולם: מי שלא יודע, MegaDrive=SEGA Genesis בקשר לכל ה MegaDrive2 וההמשכים, יש למגה דרייב ולג'נסיס המשכים גם... אני חושב בסביבות 3 מגאסונים
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אני דווקא כל הזמן ייחלתי לקונסולה כמו של Chevy, סופר-נינטנדו אירופאי חלומי.16Bit שהניבו איכות תמונה ושמע טובה יותר מזו של ה M.D II.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר 16Bit שהניבו איכות תמונה ושמע טובה יותר מזו של ה M.D II. עכשיו אני קצת מבולבל... אני זקוק להתייעצות עם כאלה שיודעים מצוין על כל המגאסונים לפני שאני טס לאירופה.. אני לא יודע מה הכי שווה לקנות, טוב נוו, אני אקנה כל מגאסון שעומד בדרך שלי ליתר ביטחון :lol: LOLZ
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים יש לי חבר שלומד בארה"ב הנדסה והשותף שלו לחדר מתקן NES ישנים ונותן להם אחריות של שנה שהם יעבדו.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מה שמצחיק הוא ששיחקתי בסופר מריו איזה כמה שבועות בקיץ (היה משעמם...) ועברתי יותר שלבים מאשר כל חיי ! עוד משהו, זה שהשמירה שלי מלפני איזה 5-6 שנים נשמרה אחח...אין כמו הכאבים על האצבעות לאחר משחק טוב עם הנינטנדו ובל נשכח את Steet Fighter II ששם פשוט לחצתי על כל מקש כדי לתת מכות ;D לא ידעתי על מה אני לוחץ, העיקר ניצחתי 8) נוסטלגיה באמת... כל ה-PS2\XBOX פשוט לא אותו הדבר...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר יש לי חבר שלומד בארה"ב הנדסה והשותף שלו לחדר מתקן NES ישנים ונותן להם אחריות של שנה שהם יעבדו. :lol: :lol: :lol: :lol: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קורעעעעעע מה שמצחיק הוא ששיחקתי בסופר מריו איזה כמה שבועות בקיץ (היה משעמם...) ועברתי יותר שלבים מאשר כל חיי ! עוד משהו, זה שהשמירה שלי מלפני איזה 5-6 שנים נשמרה אחח...אין כמו הכאבים על האצבעות לאחר משחק טוב עם הנינטנדו ובל נשכח את Steet Fighter II ששם פשוט לחצתי על כל מקש כדי לתת מכות ;D לא ידעתי על מה אני לוחץ, העיקר ניצחתי 8) נוסטלגיה באמת... כל ה-PS2\XBOX פשוט לא אותו הדבר... כן..נוסטלגיה>עתיד חחח XBOX SUXXX PS3 AND PS2 SUXX חחחחחחחחחחחחחחח ואני רואה שלאף אחד אין DREAMCAST כמה מפתיע, הקונסולה שאני חושק בה מכול..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אחחחח נוסטלגייייההה!!!! אז ככה, יש לי: שני מגאסונים, לכל אחד שני שלטים ואקדח!!! והמשחקים: סופר מריו !!! אוסף משחקים קונטרה!!! Spider-Man - Return of the sinster six החתולים הסמוראים משחק של אביר אחד שהולך ביער ואיך לא: שוחט מפלצות (שזאת המטרה ב95 אחוז מהמשחקים) Super Gun 20 in 1 (כל היריות בברווזים, המערב הפרוע עם הקאובויים שיורים בהם, והאימונם של השוטרים עם הדמויות מהקרטון שעולות) BattleToads Double Dragon Double Dragon 2 והגדולים מכולם.... צבי הנינג'ה 1,2,ו-3!!!!!!!!!! אהובי היקר Mega Drive 2 עם שני שלטים, מבריק, כאילו קנו לי אותו אתמול, עם שני שלטים והמשחקים: Teenage Mutant Hero Turtles The Hyperstone Heist Batman Forever Michael Jackson's (משחק שיצא בעקבות הסרט, לפני הצהרותיו האנטישמיות, וכשהיה לו קצת יותר אף) Mighty Morphin Power Rangers Mighty Morphin Power Rangers The movie עד שהשגתי אותו עשיתי שמיניות באוויר Spider-Man X-Men Sonic 3 (היו לי פעם את כולם, אבל כמו רבים הייתי מחליף משחקים בחנויות... חבל) קטן אך מתוחכם (יחסית לתחילת שנות ה90) GameGear, עובד כמו חדש אחרי תיקון מעבדה, במזוודה של Sega, עם שנאי לחשמל, הגדלה למסך, כבל לחיבור שתי קונסולות, ואת המשחקים הבאים: Sonic Chaos Sonic Labyrinth Sonic Drift (מרוצים) Sonic 2 Mighty Morphine Power Rangers Monster Truck Wars NBA Jam X-Men Mojo World Woody Pop Streets of Rage (אם השוטרים במסווה שהולכים ברחוב, ושוחטים במכות... נרקומנים) Mortal Kombat 3 Indiana Jones and the last Crusade ואיך לא GameBoy Color ירוק, עם נרתיק חמוד של פיקאצ'ו, תאורה עם הגדלה, כבל מחבר, שנאי, ואת המשחקים הבאים: Pokemon Yellow Red Gold Silver Spider-Man X-Men Mutant Wars Action Man היה משהו במשחקים האלה... אולי הקושי שבהשגת משחקים, והשמחה אחרי שמשחק סוף סוף עבד אחרי שנשפנו שעה לתוך הקלטת בייאוש, שעשה את המשחקים האלה לכל כך כיפים...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים קודם כל אני רוצה להגיד לכולם שמגאסון זה בעצם זיוף של הNES =המכשיר הבידורי של נינטנדו בתירגום חופשיוכל המישחקים של המגאסון גנובים מהמכשיר של נינטנדו(לפחות בתקופה שהNES היה המכשיר הנימכר ביותר )לי גם פעם היה מגאסון ואז לא ידעתי על נינטנדו סגה וכו ולא ידעתי הרבה על טכנולוגיה וסך הכל ביגלל המישחקים של נינטנדומאוד נהנתי מימנו אבל שיחקתי אז גם במגה דריבר ובSNES של חברים (SNES =הסופר מכשיר בידורי של נינטנדו בתירגום חופשי)בכל מיקרה מאז יצא לי לשחק הרבה באמולטורים והיה לי גם -גים בוי\נינטנדו 64 \וPS1 ככה שאין לי סיבה לחזור לאחורה כי שיחקתי בכל המישחקים הישנים שרציתי כולל מישחקי ניאו גיאו (איזה כיף שיש אמולטורים ;D)אני ממליץ לכולם על סידרת ZELDA (לא בNES כי אז הסידרה לא היתה כל כך טובה) \מאריו\ומאריו RPG יש כאלו שאוהבים את פינל פנטזיאבל אני לא אוהב תסידרה הזות ביכלל
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אחחחח נוסטלגייייההה!!!! אז ככה יש לי: שני מגאסונים, לכל אחד שני שלטים ואקדח!!! והמשחקים: סופר מריו !!! אוסף משחקים קונטרה!!! Spider-Man - Return of the sinster six החתולים הסמוראים משחק של אביר אחד שהולך ביער ואיך לא: שוחט מפלצות (שזאת המטרה ב95 אחוז מהמשחקים) Super Gun 20 in 1 (כל היריות בברווזים, המערב הפרוע עם הקאובויים שיורים בהם, והאימונם של השוטרים עם הדמויות מהקרטון שעולות) BattleToads Double Dragon Double Dragon 2 והגדולים מכולם.... צבי הנינג'ה 1,2,ו-3!!!!!!!!!! יש לי גם Mega Drive 2 עם שני שלטים, מבריק, כאילו קנו לי אותו אתמול, עם שני שלטים והמשחקים: Teenage Mutant Hero Turtles The Hyperstone Heist Batman Forever Michael Jackson's (משחק שיצא בעקבות הסרט, לפני הצהרותיו האנטישמיות, וכשהיה לו קצת יותר אף) Mighty Morphin Power Rangers Mighty Morphin Power Rangers The movie עד שהשגתי אותו עשיתי שמיניות באוויר Spider-Man X-Men Sonic 3 (היו לי פעם את כולם, אבל כמו רבים הייתי מחליף משחקים בחנויות... חבל) יש לי גם GameGear, עובד כמו חדש אחרי תיקון מעבדה, במזוודה של Sega, עם שנאי לחשמל, הגדלה למסך, כבל לחיבור שתי קונסולות, ואת המשחקים הבאים: Sonic Chaos Sonic Labyrinth Sonic Drift (מרוצים) Sonic 2 Mighty Morphine Power Rangers Monster Truck Wars NBA Jam X-Men Mojo World Woody Pop Streets of Rage (אם השוטרים במסווה שהולכים ברחוב, ושוחטים במכות... נרקומנים) Mortal Kombat 3 Indiana Jones and the last Crusade יש לי גם GameBoy Color ירוק, עם נרתיק חמוד של פיקאצ'ו, תאורה עם הגדלה, כבל מחבר, שנאי, ואת המשחקים הבאים: Pokemon Yellow Red Gold Silver Spider-Man X-Men Mutant Wars Action Man היה משהו במשחקים האלה... אולי הקושי שבהשגת משחקים, והשמחה אחרי שמשחק סוף סוף עבד אחרי שנשפנו שעה לתוך הקלטת בייאוש, שעשה את המשחקים האלה לכל כך כיפים... :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO omg אני מזה מקנא, חוץ מה GAMEBOY שזה סתם טרנד חדש חחח אבל..GAME GEAR עם משחקי סוניק... סופר נדיר!!! ועוד במזוודה של SEGA!!! וואהה אני חסר מילים
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים היה לי בזמנו קונסולת NES מקורית, עם כל הסט, 2 שלטים רגילים, אקדח, ומין גיימפאד כזה למשחקי מטוסים.המשחקים שהי לי זה הסופר מריו (הראשון!) DUCK HUNT, ו2 משחקי טיסה מגניבים, שאני לא זוכר את שמם, הנה רשימה של משחקים למי שצריך http://www.xocolatl.com/carts/nes.html
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים DUAL CORE !!! אך איזה נוסטלגיה... נראה לי שהיה לי משהו אפילו יותר ישן מכל מה שהראתם כאן , צבע אפור אם אני עדיין זוכר טוב עם קסטות יותר קטנות בצבע צהוב אך איזה משחקים היו פעם בלי כל הבולשיט של רזולוציות וAA AF והגדרות ... וכמובן בלי הורדות כך שהיה ערך לכל משחק שמצליחים להניח עליו את היד ולא כמו היום שמרוב משחקים לא מספיקים אפילו להתקין אותם אז היתי צריך ללכת לחנות (רוני-פילוני -נכחדה כבר ביחד עם טי-רקס וחבריו) ולבחור משחק אחד מתוך עשרות ! משום מה זה נעלם ואחרי שעברתי דירה כבר התיאשתי בחיפושים לפני כמה שנים
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר חחח DUAL CORE וואלה זה מה שחשבתי חחאבל אתם חושבים שיש לי סיכוי למצוא מגאסונים באירופה???
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים חפש את הNES -המכשיר המקורי הוא מכר מיליונים אז בטח יש ליקנות אותו באינטרנט בזולבכל מיקרה לNES יש בידיוק את אותם מישחקים-המגאסון הוא סוג של חיקוי לNES כמו שאמרתי קודם ופשוט גנבו מישחקים שפותחו לNES ושמובמגאסוןבכל מיקרה חפש תמילה NES ברשת ותקבל הרבה מידע על המישחקים שאתה אוהב...
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים חחחחח מגאסון איזה נוסטלגיה כבר שכחתי שבכלל היו דברים כאלה היה לי אחד כשהייתי ביסודי זרקתי אותו בכיתה ו' איייייי היו זמנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.