פורסם 2006 בינואר 1119 שנים שלום.היו כמעט ברקים במהלך המבול שהיה בשעה האחרונה בר"ג, ולצערי שכחנו בבית את הטלבזיות מחוברות לחשמל לא פתוחות אבל מחוברות..היה ברק ממש מחריש אוזנים ואחרוי כל האורות בבית הכול נכבה ניסיתי להדליק את המחשב ואת כל הציוד והכול פעל חות הטזלבזיות בבית שלי סך הכול 3 כאשר אני מדליק אותם אני רק רואה מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות אין קול אין ערוצים אני יכול להעביר ואני רואה את אותו דבר מישהו בבקשה מכיר איזה דרך שאולי תוכל לעזור לי?אני מניח שזה אבוד אבל אם מישהו מכיר איזה משהו שיכול לאפס את הערוצים כי יכול להיות שלא הכול נשרף נכון ? :'( תודה מראש..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים זה מחובר לממיר?הממיר דולק?לא מאמין שזה נשרף כי יש מפסק בארון חשמל{אני מקווה בשבילכם}.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר זה מחובר לממיר?הממיר דולק?לא מאמין שזה נשרף כי יש מפסק בארון חשמל{אני מקווה בשבילכם}.אין ממיר דיגטלי..הכול בדיוק כמו שהיה לא ניקתי או חיברתי כלום..הן פעלו כמה דקות לפני הברקים..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים לפי מה שאני מבין היה קפיצה בחשמל כתוצאה מברק וכל התחנות התאפסו תנסה לסרוק תחנה זה אמור למצוא
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים [glow=red,2,300]"מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות"[/glow]אתה בטח מתכוון לשלג שרואים כשאין שום קליטה באנטנה,תבדוק את הבעיה עם שירות הלקוחות של HOT.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר כן "שלג" פשוט שכחתי את הכינוי הזה מרוב לחץ..אני אחכה עד שההורים שלי יחזרו ונראה מה יקרה..כמובן שאם למישהו יש פיתרון לפני זה זה יהיה טוב..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אם אתה בעצמך לא יודע אפילו איך הטלויזיה שלך מחוברת אז איך בדיוק יעזרו לך?תתקשר לכלבים שישלחו טכנאי וזהו.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אם רואים "שלג" בכל הטלויזיות אני יכול להרגיע אותך בבטחה שלא נגרם שום נזק לטלויזיות,הבעיה היא בכבלים - בחברת HOT, וכאן או שנגרם נזק רק בחיבור שלכם לדירה וזאת אתה יכוללבדוק ע"י בדיקה אם לשכנים אכן יש אפשרות לראות את הערוצים, אם הם לא רואים אז הבעיההיא בארון הכבלים הראשי של השכונה, פנו למוקד תמיכה תכנית של HOT - כבלים, אם זה רק אצלך,עדיין כדאי להתעייץ עם חברת הכבלים...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים לא יודע ולא מבין בזה..מי שלא יודע שלא יתן סתם הודעה זה מעצבן..אתה חוצפן אתה יודע? אני מנסה לעזור לך וזו התגובה שלך?איך בדיוק אתה רוצה שיעזרו לך ככה שאתה מדבר באי ברירות שכזו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.