עבור לתוכן

6200TC 16MB קיבל היום פלטייר על הראש.

Featured Replies

פורסם

על אויר הכרטיס הצליח מהירויות של 490Mhz Core / 790Mhz Mem (בטח אתם שואלים את עצמכם איך מהירות כזו גבוהה לזכרונות , זאת משום שתצורת הכרטיס היא ב32BIT לזכרונות אז שמו על הכרטיס זכרון Samsung 2NS לפצות על הרוחב פס המתקבל מה32BIT ).

כשהפלטייר הושם על ליבת הכרטיס, הוא הצליח 1000Mhz Core / 790Mhz Mem , יש לציין שהכרטיס בטח יכול עוד הרבה מאוד לליבה , אך התוכנות מוגבלות ל1000Mhz .

Before , 3DMark 2003

After , 3DMark 2003

אין לי לינק ל2001 לפני , אבל התוצאה הייתה 6700

After , 3DMark 2001

ההמהרה בוצעה דרך התוכנה PowerStrip , אם מישהו מכיר תוכנה שתתן יותר מ1000MHZ לליבה והיא מתאימה לNVIDIA , אז שיתן לינק ומי יודע אולי ה1.5Ghz Core באופק.. :smile1:

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדהים!!!!

מה הטמפ'???

אם יש חיישן בכלל

פורסם
  • מחבר

הקריאה של הכרטיס מפסיקה במינימום של 27 מעלות .

מדדתי עם חיישן חיצוני והוא מראה 0 מעלות.

פורסם

באמת מדהים :o :o

כל הכבוד... :yelclap:

שיפור של 250%... :D

פורסם

כל הכבוד ;)

פורסם

פצצה של OC!!

עשיתה גם VMOD?

ובPOWERSTRIP

אחרי שהגעתה למהירות המקסימלית שהתוכנה מרשה עשיתה שיזהה מחדש את הכרטיס ואז הוא היה מזהה את הOC כסטוק ואז נותן לעלות עוד?

זה מה שאני הייתי עושה פעם למחשב ישן

חחח

פורסם

סוס

ולא לטעות זה לא כרטיס גרוע בכלל...

פורסם

המילה אחת מדהים!!

ב-2 ממש מדהים!!!

תוצאה ממש טובה!!

פורסם

מדהייייםםםם!!!! יש לי גם כרטיס כזה הלוואי שיכולתי לעשות OC כזה לשלי :'(

פורסם
  • מחבר

ובPOWERSTRIP

אחרי שהגעתה למהירות המקסימלית שהתוכנה מרשה עשיתה שיזהה מחדש את הכרטיס ואז הוא היה מזהה את הOC כסטוק ואז נותן לעלות עוד?

כן , עשיתי כבר פעמים שיזהה את הכרטיס מחדש בגלל שעברתי כמה מחסומים, עד ל1GHZ וזהו הוא לא נותן עוד.

או שזו מגבלה של התוכנה או של הדרייבר.

עריכה: ניסיתי עכשיו את המשחקים Need For Speed Underground / Mostwanted והחווייה המשחקית הישתנתה באופן קיצוני ביותר (לטובה כמובן) , אפילו העלתי רזולוציה אחת למעלה עם הגדרות טובות יותר.

פורסם

בני אני עדיין צריך לבוא אליך לשים את ה9800 שלי על פלטייר!! אתה לא עונה במסנג'ר!

פורסם

פששש SubX הרבצתתתת !! 1000 לליבה.. אני מתאר לעצמיייי... איזה חלוםםםם...

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גיא שלח לי הודעה באייסי.

לעניין הכרטיס: הוא לא מתאמץ לעשות קלוקים גבוהים לליבה ולבינתיים הגבול לא ידוע. אני מתאר לעצמי כמה אפשר לסחוט ממנו אם אני אעשה לו VOLT MOD :jump1:

כל 50Mhz לליבה אחרי המחסום של ה550Mhz הוסיף כ10-20 נקודות ב3DMark2001 וב2003 הוסיף כ10 נקודות בערך. הזכרון ממש חונק פה את הכרטיס (!!!) אתם מתארים לעצמכם כשהעלתי 5MHZ בודדים התוצאה עלתה מ2400 נקודות ל2500 נקודות ב2003 ? וב2001 מ8400 ל8600 נקודות! מה 5MHZ שמהווים צוואר בקבוק יכולים לעשות.. אם הכרטיס היה בתצורה של 64BIT אז אולי היינו רואים פה עכשיו את ה6K ב2003 וכ17K ב2001.

אני צריך לשים חנקן על הזכרונות ;D

פורסם

חחחחחחחחחחח

רק תסביר לי למה קנית את הכרטיס הזה ולא את ה 256 זכרון עם ה 128 ביט?

פורסם

נייס :silly: :silly: :silly:

תמונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים