עבור לתוכן

יש דבר כזה?: לוח-אם תומך ב-dual CPU כשכל אחד מהמעבדים הוא AMD 64 X2 (כפול-ליבה)

Featured Replies

פורסם

אבל התגובה של כפולי מעבד היא באמת לxeon של אינטל או שamd היו קודם, כי אני שמעתי שאינטל היו קודם, לא?

פורסם

לאינטל עדיין אין תשובה לכפולי ליבה בשרתים

פורסם

אז xeon זה חד ליבתי או כפול ליבתי חד מעבדי? (שאלה מוזרה, אבל אני בטוח שהבנת)

פורסם

וגם וגם

החדש שלהם אמור להיות ה Paxville DP

ד"א יש כבר ביקורת עליו כאן

פורסם

עמרי, תגדיר תשובה...

אינטל השיקו XEON כפולי ליבה:

http://hwzone.co.il/archive/1128990383/87367/

מעבדים כפולי ליבה עם יכולת HT ואפשרות לעד שני מעבדים באותו לוח.

יש להם עוד תשובות, כולל מעבדים כפולי ליבה עם אפשרות ליותר מ-2 מעבדים בלוח, ומי שמה שכתוב בחדשה למעלה לא מספק אותו, יש מידע גם ב:

http://hwzone.co.il/articles/intel_amd_roadmap/5/

תראה, החיסרון הגדול של מעבדי הליבה הכפולה של אינטל לשרתים, הוא ה-FSB המיושן מאוד יסית ל-HTT - ואת זה אמרו לי באופן אישי לא לציטוט בכירים מאוד גבוהים באינטל.

רק תסתכל על זה שמעבד ה-MP (גרסא של מעבד שרתים שמיועדת ללוחות עם הרבה מעבדים במקביל) של אינטל בדור המרום (הדור הבא שלהם, שאמור לצאת בחצי השני של 2006) לא מבוסס מרום, אלא על הטכנולוגיה הנוכחית שלהם (Xeon-Pentium4/D) - ועם זיכרון L3 מפלצתי של 16MB - זה רק בגלל ה-FSB שלא מאפשר תקשורת מהירה בין המעבדים ויוצר "פקקים" בבאס...

פורסם

התשובה קרובה אבל עדיין לא בחנויות

לא ראיתי חנויות ברשת עדיין שאפשר להזמין בהם DEMPSEY

אם כי כבר ראיתי ביקורות מוקדמות שלהם

פורסם

איך הן?, שתף אותנו קצת.....

פורסם

אבל זאת בדיוק הנקודה עמרי, לפי אינטל יש להם גם Xeon DC רגיל, לא Xeon 7000 שזה דפסטי..

אבל אנחנו סתם גונבים את התראד. אם אתם רוצים תראד על מעבדי שרתים של אינטל, זה צריך להיות נפרד לדעתי - או לפצל מתוך זה...

פורסם
  • מחבר

אני מניח ש AMD תכננו את זה כך בכוונה כך שכל מוצר מותאם לשוק אחר ה Athlon לבית ותחנות עבודה ו Opteron לשרתים.

כל עוד האסטרטגיה הזאת לא תשתנה לא תוכל לחבר 2 Athlon על לוח אחד.

תודה רבה שלמה התותח! אני אם כך אקנה מתישהו בקרוב X2 4400 ואם ארגיש גירוד לא נעים כש-Vista ייצא, אני מאמין שאמצא כבר פתרון עקום כלשהו כמו רכישת מחשב זול מאוד נוסף והרצת חלק מהיישומים עליו בעזרת רשת גיגה-ביט מקומית ואיזה RAID עצבני. יותר הגיוני לי מאשר ללכת בכיוון האופטרון.

יומטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים