פורסם 2006 בינואר 1119 שנים יש לי טלויזיה מסוג JVC שהיא 21 אינטש ויש לי שלט אוניברסלי שאני רוצה שהוא יעבוד על הטלויזיה איך אני עושה את זה מישהו אולי יכול לעזור לי בבקשה?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים תלוי בכמה כסף את מעוניין להשקיעמאופי השאלה אני מבין שלא הרבה.בחוברות כרטיסי האשראי מוכרים ב40 ש"ח שלט אוניברסלי אני לא בטוח שהוא מתאיםאפשר לקחת שלט של הוט או יס ולהזין לו את הקוד וגם זה יעבודאפשר לקנות שלט תחליפי ב90 ש"חבגדול אלו האפשרויות
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אחי כנראה לא הבנת אותי,יש לי כבר את השלט אבל אני לא יודע איך משתמשים בו.. איך אני עושה שהוא ישפיע על הטלויזיה שלי?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים קצת פרטים.. דגם של השלט? חברה?בד"כ בשלטים כאלה יש מראש את ההגדרות להמון טלויזיות ואתה צריך לסרוק ולעבור על כולם עד שתמצא משהו שיפעל על הטלויזיה שלך.קרא את חוברת ההוראות של השלט..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר זהו שהחוברת נאבדה לי ואני לא יודע איפה היא..אין איזה קוד שיכול לעזור שאני מקיש אותו ומקריב את שני השלטים? ואז זה פועל?
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אולי תנסה לצלם אותו או חפש מאחורה מדבקה עם שם של חברה/בר-קוד מסוג כלשהו.במקרה הכי גרוע שלטים כאלו עולים 30~ שקל.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר חחח מה אני יעשה ביקשתם תמונה אז צילמתי לכם לא כתוב כלום על השלט בקשר לאיזה סוג הוא..
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אז זרוק אותו לפח וקנה חדשמהתמונה הזאת אי אפשר להגיד לך שום דברואם לא כתבו עליו שום דבר גם אי אפשר למצוא לו הוראות באינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.