פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר על העמוד הימני למעלה, בגלל שהעמודים יחסית קרובים הציפורים יצאו יחד בפוקוס סביר...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים תמונה גיאונית :yelclap: ממש יפה.. על מה עשית פוקוס בתמונה? על הציפורים... ספאםםםם!!!! ההודעה שלך ספאם...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים אההה זה הוא צילם חשבתי שהוא מצא את התמונה באינטרנט וסתם שם אותה כי משעמם לותשנה את הכותרת היא ממש טיפשית
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אההה זה הוא צילם חשבתי שהוא מצא את התמונה באינטרנט וסתם שם אותה כי משעמם לותשנה את הכותרת היא ממש טיפשיתתשמח שאני עונה לך בכלל, תחשוב שתי שניות למה הכותרת ואז תמשיך להגיב...התמונה צולמה באיזור הכנרת...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים תמונה מצויינת קובי, חבל שהיא כל כך חתוכה...לפעמים עדיף לצלם מעט Wide מאשר לעשות את החיתוך בצילום עצמו. mostwanted, אל תחשוב שתעבור על ההודעה הזו בשתיקה - תטופל בקרוב, שכן זו לא פעם ראשונה... זה פורום צילום דיגיטלי ובטח שלא מנהל (להלן KoM) שמתעסק בצילום יפרסם תמונה כזו. ואין צורך לשנות את הכותרת, זו כותרת לתמונה והיא מצויינת.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר תמונה מצויינת קובי, חבל שהיא כל כך חתוכה...לפעמים עדיף לצלם מעט Wide מאשר לעשות את החיתוך בצילום עצמו. התמונה במקור הייתה רחבה יותר, יכול להיות שאתה צודק אבל בחרתי בחיתוך כזה... אני חושב בזוג האופציות היה יוצא מעניין...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים התמונה במקור הייתה רחבה יותר, יכול להיות שאתה צודק אבל בחרתי בחיתוך כזה... אני חושב בזוג האופציות היה יוצא מעניין...אולי תעלה גם את התמונה המקורית? מעניין לראות אותה...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים יופי של תמונה MOSTWANTED - אם אתה לא יכול להשתמש בחוכמה במקלדת שלך אז פשוט תקשור את הידיים מאחורי הגב, קרוב למרכז הבינה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.