פורסם 2006 בינואר 1119 שנים הייתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה 5 יחידות [שאלות 005] ובשאלה בחשיבה הסתברותית בחיי יום יום היה לי נתון מסויים שהיה קשור ל p(a/b אבל התבלבלתי ועשיתי את זה כנתון p(b/a ובגלל זה כל הטבלה הלכה ואיתה על התשובות שלי.מנסיונכם, כמה המורה תוריד על זה במקרה הגרוע? זו טעות גוררת אז לא נראה שהיא תוריד הכול. אציין שהתשובות בכל הסעיפים היו נכונות לטבלה, כלומר, התשובות נכונות לטעות שלי.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אתה בטוח? 17 נקודות? שאלתי כמה ואמרו לי שלא יותר מ10 נקודות ולחבר פעם הורידו על זה 5 נקודות אבל זה היה מבחן...יש שאלה ושלושה סעיפים שעליהם עניתי נכון לטעות שלי כאילו...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מה פתאום חצי הרבה פחות המורה שלי אמרה שאם טעית במשהו קטן ששיבש לך את התרגיל אבל התוצאה נכונה לפי הטעות אז לא יותר מ-5 נקודות תסיר דאגה מליבך!!
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר יופי תודה לכולכם, עכשיו לפחות אני יכול לעבור את היום בשקט! פחדתי שיורידו לי חצי מהנקודות או יותר... תודה הכי מבוקש. :-* :-* :-* :-* יום טוב שיהיה לכם בחורים. בהצלחה במתכונות ובבגרויות עריכה : :-Xסליחה , לא שמתי לב למין שלך מעוצבנת... גם לך יום טוב מאמי.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים הרבה שלי אמר לי שטעות חישוב לשאלה של 25 נקודות יכול להוריד לי מ 6 עד 8 נקודות ובדרך כלל אם הכול נכון חוץ מהטעות הזאת יורידו לי בדרך כלל 6
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים בשאלון 005 צריך לעשות שלוש שאלות... 100 לחלק ל-3 = 33 ושליש על טעות נגררת מורידים 5%-10%... ז"א: שיורידו לך בין 5-3 נקודות. (זה כמובן בבגרות עצמה...במתכונת אולי יש לך מורה ז**ה אז אי אפשר לדעת )
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מה שעשית זו לא טעות נגררת זה שינוי נתונים זה לא אותו דבר... אני זוכר מהמתכונת שלי שטעיתי בנתון הלך לי כמעט כל התרגיל אולי 7 נקודות קיבלתי...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים לי (במבחנים אמנם) מורידים הכל, על טעויות דומות... (אולי משאירים לי כמה נקודות על הנסיון)
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר מה שעשית זו לא טעות נגררת זה שינוי נתונים זה לא אותו דבר... אני זוכר מהמתכונת שלי שטעיתי בנתון הלך לי כמעט כל התרגיל אולי 7 נקודות קיבלתי... מה ההבדל? זאת טעות בטבלה שגוררת אחריה טעות בכל הסעיפים...
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מה זה יעזור לך לבדוק כמה ירד?בכל מקרה זה לא ישנה תציון...תקבל את המבחן ותראה..
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים יש הבדל גדול.. זה כמו לפתור תרגיל אחר.. לא כמו טעות נגררת שבה הדרך נשארת אותו דבר רק התוצאה אליה הגעת היא שונה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.