עבור לתוכן

מתכונת במתמטיקה

Featured Replies

פורסם

הייתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה 5 יחידות [שאלות 005] ובשאלה בחשיבה הסתברותית בחיי יום יום היה לי נתון מסויים שהיה קשור ל p(a/b אבל התבלבלתי ועשיתי את זה כנתון p(b/a ובגלל זה כל הטבלה הלכה ואיתה על התשובות שלי.

מנסיונכם, כמה המורה תוריד על זה במקרה הגרוע? זו טעות גוררת אז לא נראה שהיא תוריד הכול. אציין שהתשובות בכל הסעיפים היו נכונות לטבלה, כלומר, התשובות נכונות לטעות שלי.

פורסם

בערך חצי.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? 17 נקודות? שאלתי כמה ואמרו לי שלא יותר מ10 נקודות ולחבר פעם הורידו על זה 5 נקודות אבל זה היה מבחן...

יש שאלה ושלושה סעיפים שעליהם עניתי נכון לטעות שלי כאילו...

פורסם

זה מה שאני יודע.

פורסם
  • מחבר

:-\

פורסם

מה פתאום חצי הרבה פחות המורה שלי אמרה שאם טעית במשהו קטן ששיבש לך את התרגיל אבל התוצאה נכונה לפי הטעות אז לא יותר מ-5 נקודות

תסיר דאגה מליבך!! :xyxthumbs:

פורסם

זה תלוי במורה.. עדיף שפשוט תשאל אותו\ה..

פורסם
  • מחבר

:yelclap::D יופי תודה לכולכם, עכשיו לפחות אני יכול לעבור את היום בשקט! פחדתי שיורידו לי חצי מהנקודות או יותר... תודה הכי מבוקש. :-* :-* :-* :-*

יום טוב שיהיה לכם בחורים.

בהצלחה במתכונות ובבגרויות :xyxthumbs:

עריכה :

:-Xסליחה :bash:, לא שמתי לב למין שלך מעוצבנת... גם לך יום טוב מאמי.

פורסם

הרבה שלי אמר לי שטעות חישוב לשאלה של 25 נקודות יכול להוריד לי מ 6 עד 8 נקודות ובדרך כלל אם הכול נכון חוץ מהטעות הזאת יורידו לי בדרך כלל 6

פורסם

בשאלון 005 צריך לעשות שלוש שאלות...

100 לחלק ל-3 = 33 ושליש

על טעות נגררת מורידים 5%-10%...

ז"א:

שיורידו לך בין 5-3 נקודות.

(זה כמובן בבגרות עצמה...במתכונת אולי יש לך מורה ז**ה אז אי אפשר לדעת :) )

פורסם

מה שעשית זו לא טעות נגררת זה שינוי נתונים זה לא אותו דבר... אני זוכר מהמתכונת שלי שטעיתי בנתון הלך לי כמעט כל התרגיל אולי 7 נקודות קיבלתי...

פורסם

לי (במבחנים אמנם) מורידים הכל, על טעויות דומות... (אולי משאירים לי כמה נקודות על הנסיון)

פורסם
  • מחבר

מה שעשית זו לא טעות נגררת זה שינוי נתונים זה לא אותו דבר... אני זוכר מהמתכונת שלי שטעיתי בנתון הלך לי כמעט כל התרגיל אולי 7 נקודות קיבלתי...

מה ההבדל? זאת טעות בטבלה שגוררת אחריה טעות בכל הסעיפים...

פורסם

מה זה יעזור לך לבדוק כמה ירד?בכל מקרה זה לא ישנה תציון...תקבל את המבחן ותראה..

פורסם

יש הבדל גדול.. זה כמו לפתור תרגיל אחר.. לא כמו טעות נגררת שבה הדרך נשארת אותו דבר רק התוצאה אליה הגעת היא שונה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים