עבור לתוכן

A80 VS A95 VS A620

Featured Replies

פורסם

מה כדאי?

המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות נוף (בטיולים בחו"ל ובארץ) ולתמונות תקריב. התקציב כ-1500 +-

פורסם

A80 - ישנה מאד.

A95 - ישנה.

A610 - מצלמת 5MP חדשה ומומלצת.

A620 - אותה מצלמה כמו ה-A610 רק עם 7MP ועולה יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל הדבר היחיד שמרתיע אותי מלקנות את ה-A620 הוא שהבנתי שהבנתי שהיא לא מצטיינת בצילומי תקריב, זה נכון? והאם יש מצלמה אחרת חוץ מאלו שציינתי שיכולה להכנס לתקציב? התקציב די גמיש, אם יש דגם מעולה ב-1800 נגיד אני מוכן ללכת עליו.

פורסם

מאיפה הבאת את זה? היא מצויינת.

Canon A610 - עולה החל מ-1400 ש"ח

Canon A620 - עולה החל מ-1700 ש"ח

תזכור שיש להוסיף כרטיס זיכרון 256MB\512MB וכן חובה סוללות טובות (2300 מינימום) ומומלץ מטען מהיר (בא ביחד לרוב, עולה 170 ש"ח).

פורסם

המקרו של של ה-A620 טוב, אבל מכיוון שהוא בצד הרחב של העדשה יכולה להיות בעייה של הטלת צל על הנושא. זאת בעייה נפוצה עם מצב הסופר-מקרו של רוב הקומפקטיות.

פורסם
  • מחבר

מחיפוש בפורומים באנגלית ביאהו, האמת - זה נאמר בת'רד מסויים בפורום אחד, אז רציתי לשאול רק אם זה נכון או לא. תמונה כמו התמונה השלישית בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161117.0, היא יכולה לצלם ברמה טובה יותר? אם כן זה בהחלט מספיק לי.

ובנוגע לכרטיס זיכרון - כמה באמת תמונה באיכות טובה לוקחת? אני מתעתד לנוסע לטיול של כשבועיים בחו"ל בפסח - כרטיס זיכרון של ג'יגה יהיה סביר לנסיעה כזאת?

פורסם

לא חייבים להתקרב כל כך עד לכדי 1cm במאקרו, ואם מישהו באמת מצלם מאקרו דואגים לתאורה טובה וכך לנסות להימנע מהצללה כפי שציינת :)

כן, ברמה טובה יותר כיוון שהמצלמה שאיתה התמונה צולמה מסוגלת להתקרב עד 5cm "בלבד" (אם כי לרוב המרחק מספיק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים