עבור לתוכן

מלחמת הענקים

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך...

אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות.

מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...?

אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.

פורסם

תלוי בשימושים שלך

פורסם

1.תעשה חיפוש הנושא טחון יותר מדי כבר :s07:

2.אין שום בעיות אצל מעבדי 64BIT

פורסם

ל64bit של INTEL יש ביצועים יחסית ירודים..........גם הארכיטקטורה של amd יותר טובה

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני פשוט מעדיף את AMD בגלל כל כך הרבה סיבות, מאמרים, בדיקות, מבחנים וכתבות...

אבל! נראה שלשתיהן יש עוד מלא קלפים בשרוול לשנה החדשה, אז בואו ונחכה לכתבות, מאמרים ולבדיקות.. :lol:

פורסם

אל תהפכו את זה לדיון AMD vs Intel

"אינטל מתחמם" "AMD גרוע בקידוד וידאו" וכו' וכו'

עד שפותח הנושא לא ייתן את השימושים שלו אני לא רוצה לראות תגובות שטותיות

פורסם

ליאור,אני מתפלא שלא ביקשת לשנות את הכותרת. :smile1:

פורסם

למה הכותרת הזאת?

רק בשביל שהאנשים יכנסו לתרד?

פורסם

זאת כותרת בתחום האפור

כי לכולם ברור שזה AMD vs Intel

הרי לא יהיה פה דיון ATI vs NVidia

פורסם

לפותח הדיון: תחשוב טוב טוב מהן ההעדפות שלך ומה יהיו השימושים העיקריים שלך במחשב כאשר לכל מעבד יש את היתרונות המובהקים שלו ולא צריך לפרט אותם כי הם נטחנו הלוך ושוב, בכל מקרה כל בחירה היא בסדר AMD מעולים וכולם יגידו לך את זה גם אינטל טובים לכל מעבד יש את היתרונות והחסרונות פשוט תחשוב על איך אתה תנצל את היתרונות ולא תסבול מהחסרונות של אותו מעבד - ואז תגיע לבחירה הנכונה: משחקים, קידודים וכו' מה שהכי מתאים לך כך או כך זה בסדר.

פורסם
  • מחבר

בקשר להעדפות ושימושים,

אני מניח ששימוש רציני יהיה למשחקים אבל הרצת תוכנות כבדות וקידוד בזמן אמת גם תופסים חלק ניכר.

אני לא מכיר את היתרונות והחסרונות של INTEL על AMD ולהיפך, אבל אני צריך מחשב יציב ושהפלטפורמה שלא לא תזרק בעוד חצי שנה..

לדוגמא.. אם העולם מגיע למסקנה שאי אפשר בלי DDRII, אז עדיף לפתוח ישר עם אינטל.. לדעתי.

בכל מקרה כרגע הכרטיס מסך יהיה 6600 או 6800 מקסימום אז אני מחפש משהו שיפצה על החסרונות של הכרטיס במקומות (הלא גרפיים) שכרטיס יספק.

מקווה שהתשובה תורמת..

פורסם

קידוד -> רק אינטל 820 (כפול ליבה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים