עבור לתוכן

מחפש נגן MP3\4 בסביבות ה 1000 שח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש נגן MP3 בסביבות 1000שח אני מוכן לעלות את התקציב אם יש הצדקה...

מאוד חשוב לי שהוא יהיה קטן ודק, ולא שביר כמו הנאנו.נפח-MIN 2G. הייתי רוצה שיהיה בו וידיאו למרות שזה לא עקרוני.

יש לי אפשרות לקנות מארהב-אז אפשר לכלול מכשירים שאינם זמינים בארץ.

תודה לעוזרים, ושבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

ציינתי שאני לא מעוניין בנאנו מכיוון העמידות שלו.

החלטתי לרדת מהעניין של הוידאו וה MP4...

התרשמתי מהנגן הזה:

http://www.archos.com/products/music/gmini_xs_202/tech_specs.html

למישהו יש נסיון איתו?

פורסם

וואי איך הוא דומה לנאנו, ממש העתק מדוייק.

פורסם

וואו זה חיקוי טוב...

אתם אומרים גם שהוא עובד כמו האיי פוד?

נגן ווידאו טוב מתחת לאלף הוא creative muvo vidz

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372565

פורסם

נראה חשוד מאוד :-X

אם אתה קונה שתף איך הוא.

נ.ב.

נגן מבוסס פלאש שמציג וידאו הוא הU3 המצויין(למעט המסך הפצפון שלו)!

פורסם

אל תתקרב לנגן הזה!

זה נגן של חברת CLUBIN והם העתק גרוע מאוד של האיפוד נאנו!

שאני אומר שהנגן הזה זבל אז זה זבל!

פשוט לא להתקרב ולעבור לנגן אחר, בלי שאלות מיותרות.

ניב :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות... אבל אני מחפש נגן שיש בו מינימום 2 גיגה שהוא לא אייפוד נאנו ושהוא לא שביר ושיהיה קטן והוא יכול לעבור את האלף אם יש הצדקה למחיר. זהו.

פורסם

הנגן היחיד העונה לדרישות שלך הוא ה iAoudio U3 גן פלאש מעולה בעל קיבולת של 2 ג'יגה....מציג תמונות, ווידאו יש רדיו יש טייפ מנהלים!

מה עוד צריך בנגן כזה קטנטן וחמוד.....

המחיר באמת מוצדק....1300 שקל!

הנאנו השברירי והערום שאפילו רדיו ומטען נורמלי לא מקבלים איתו עולה 1400 ש"ח....והU3 יותר קטן ממנו...

ממליץ על הU3 בחום!

ניב:)

פורסם

רק איזה סרטים אפשר לראות על מסך של 1 אינצ' ?

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.......

כנראה שאני אלך על הU3... הוא נשמע ממש נחמד!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה להזהיר מחברת clubin - קניתי נגן שלהם שהיה ממש גרוע, נתקע כל הזמן. החליפו לי אותו פעם אחת, ואותו סיפור, נכבה באופן אקראי. מה שהכי גרוע שכשבאתי פעם שנייה, האנשים בחנות (היבואן היחיד בארץ) ממש השתגעו - התחילו לצרוח עלי שאני נודניק (תאמינו לי שאני לא נודניק, אני מהנדס תוכנה ואני יודע טוב על מה אני מדבר) ושהמכשיר פועל מצויין (הוא לא) וכשאמרתי שאין לי שום בעיה אבל אני אכתוב את דעתי עליהם בדיוק, אז הם ממש התחילו להשתולל, אמרו שהם יתבעו אותי (בבקשה), חטפו לי את הקבלה של המכשיר מהיד וקרעו אותה (הרי ZAP דורשים קבלה כדי לכתוב תלונה), ודחפו אותי החוצה מהחנות.

יש לי הקלטה של חלק מהעניין (כשהם התחילו לצרוח ולדחוף הדלקתי את הוידיאו של הטלפון הסלולרי) וגם תיעוד מחברת כרטיסי האשראי על זה שקניתי אצלהם, ככה שזה די מצחיק. בכל מקרה, מכשירים לא אמינים (ראיתי את מחלקת בקרת האיכות שלהם, איזה ילד בן 14 שפותח כל מכשיר ומחבר למחשב) ושירות משוגע ממש :) . אין לי בעיה שאנשים יתפרנסו - ובגלל זה לא התלוננתי עליהם במשטרה על תקיפה (הדחיפות) ושוד (זה שחטפו לי את הקבלה). הם מוכרים את המלאי שלהם ממש ממש בזול ובמתח רווחים נמוך, כך ש you get what you pay for - אבל התנהגות פלילית זה לא דרך להפעיל עסק :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים