פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אני רוצה שהוא יבוא עם ספק... ושהעיצוב שלו יהיה רק מקדימה כי גם ככה אני לא רואה את החלון בצד... יש הצעה למארז כזה? ה-TRANSFORMER נראה יפה לאללה מקדימה רק חבל על החלון... תודה מראש משהו בסגנון המארז הזה: לא נראה לי שיש אותו בארץ...
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים ליאור אפשר לראות בפרופיל שלו.יש לו פרסקוט+X700 נראה לי שזה מצריך 350 וואט.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2787
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים את זה שאפשר לראות ב"מפרט" אני יודעאבל השאלה היא אם זה מיועד למפרט שלו או לא
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים יש מארז של Gsmart בארץ באותו סגנון: מחירו - 329 ש"ח כולל ספק 500W ג'נרי (לינק). אפשר לנסות ולקבל זיכוי על הספק הנ"ל, ואז לקחת בהפרש + הסכום שנשאר, ספק 400W של FSP ב-330 ש"ח, או ספק 350W של FSP ב-260 ש"ח אם לא ניתן לקבל זיכוי על הספק.
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר אהבתי את המארז האחרון שהוצע לי...הייתי רוצה שהספק יחזיק בעתיד בנוסף למעבד כרטיס מסך בסגנון 7800 GT...דבר נוסף-איך החברה הזאת של המארז, היא אמינה?אני לא מכיר את החנות, יש לי העדפה לחנויות באיזור חיפה...
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים ספק ה-400W של FSP שהצעתי לך יתאים גם למערכת עם 7800GT לאחר חיפוש בזאפ, נראה שיש רק לחנות הנ"ל את המארז החברה אינה מוכרת כ"כ, אך יצא לי לעבוד עם מארז דומה של Gsmart וסה"כ לא רע בכלל. על כל פנים, עדיף לקחת מארז מחברה מוכרת עם ביקורות טובות מאתרי חומרה וממשתמשים. היות ויש דרישה למארז יפה והעדפה לחלקים מחנות באיזור חיפה, הייתי הולך על השילוב הבא מארז Sunbeam samurai ב-230 ש"ח: + ספק FSP 400W GLN ב-380 ש"ח: את שני החלקים במחיר הנ"ל ניתן למצוא בנועה מחשבים, חנות בנשר.
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים מחבר אני לא ממש אהבתי את הסגנון של SUBNEAM שהצעתי לי פה...יש לך הצעות אחרות?הייתי רוצה שהמארז יהיה שחור אבל שיהיה לו מכסה כי הכוננים שלי בלבן...
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים החברה עצמה לא משהואבל המארזים בסדר +-כמובן שהם לא בדיוק שווים בשביל המחיר שאתה תשלם עליהםאבל זה כבר עניין שלך
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים מחבר זה חיקוי של A-TOP נכון?יש מצב שתמצאו לי מארז אחר של חברה יותר איכותית?אני חוזר על הדרישות שלי:מארז+ספק (הספק יכול לבוא בנפרד ואז עם זיכוי), שיהיה מכסה מקדימה כי הכוננים שלי לבנים, אבל הכי חשוב לי שיהיה יפה מקדימה!!! ובלי חלון!!!!!
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים זה חיקוי של A-Topאם אתה מחפש מחברה איכותית לך על ה A-Top X-Blade הוא איכותיבתוספת ספק אחד מה FSP שהוצעו קודם(שניהם מספיק חזקים להחזיק 7800GT)
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר כן אבל הייתי רוצה בלי חלון כי אני לא ממש אראה אותו....יש לך המלצות אחרות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.