עבור לתוכן

נגן dvd נייד עד 1,500 שקל... עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום אני חייל אז כמובן שאני מאוד משועמם וחשבתי אולי אני אקנה לי נגן די וי די נייד... אין לי תקציב בשמיים - גג 1,500 ש"ח ועדיף פחות... אין לי מושג מה שווה לקנות ופה כבר עזרו לי הרבה אז עוד פים אחת תהיה מבורכת ;)

קיצר אין לי דרישות מיוחדות כי נראה לי שכולם קוראים צרובים - זה הכל מחכה לתשובה תודה...

פורסם
  • מחבר

חח יש לי בש.ג DVD של APEX קורא DIVX..

אחלה מכשיר..

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130497

החיסרון היחיד הוא שיש פונקציות שאתה יכול לעשות רק עם השלט..(להריץ קדימה/אחורה/זום..וכו)..

כן ראיתי את המכשיר הזה וחשבתי עליו, אבל מסך של 7 אינץ' נראה לי קטן לא? אני לא יודע אם יש יותר גדולים אבל ראיתי שחלק כן.... בכל מקרה יש עוד דעות בעניין? זה ממש חשוב אני לא רוצה לשפוך הרבה כסף סתם!

תודה בכל מקרה 8)

פורסם

לא תמצא ממש יותר ממסך של 7 אינצ..(וגם אם כן או שזה יעלה לך הרבה יותר מ1500 שקל..או שההבדל בגודל לא יהיה הכי משנה..)..

ומסך של 7 אינץ לבן אדם זה סביר..(מנסיון אישי)..אי אפשר לקרוא לזה חווית הצפייה האולטימטיבית..

אבל עדיין אנחנו בצבא..(ובמקרה הכי גרוע יש לו יציאות לחיבור לטלויזיה ורמקולים..)..

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה, גם ככה לא ראיתי את זה בעיניים אז אם אתה אומר שזה מספיק... אבל בכל מקרה אני עדיין צריך המלצות לדגמים אם אפשר, ואם לא אז אולי לפחות תגיד לי איזה חברות נחשבות טובות, כי חוץ מאפקס לא ראיתי שם שום חברה שמוכרת לי.... זהו אני מניח אני רוצה לקנות בימים הקרובים כי בראשון אני חוזר לבסיס...

תודה בכל מקרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים