עבור לתוכן

עזרה בקניית צורב שיחזיק מעמד לאורך זמן תחת שימוש אינטנסיבי.

Featured Replies

פורסם

לי היה ימאאה 16 והוא התפגר אחרי שנה וחצי ולפני זה היה לאבא גם ימאאה 4 שהתפגר אחרי לא הרבה זמן

אני לא יודע איך לאנשים אחרים הצרובים של ימאאה עובדים טוב.. אני כנראה לימאאה בחיים לא יחזור.

ואם אתה רוצה להיות בטוח בקניה אז כדאי לך ללכת על הפלאקסטור עם שנתים אחריות.

פורסם
  • מחבר

א. כבר רכשתי את הלייט-און *48 בסימפלטק (450 ש"ח) ואני ממש מרוצה מהמחיר, מהביצועים - רק ימים יגידו.

בכל מקרה, מה שרציתי להגיד הוא שהאחריות לשנתיים של פלקסטור מחווירה ליד האחריות לשנה של הלייט-און משום שאתה יכול לקנות פשוט שני צורבי לייט-און בתקופת השנתיים במחיר של הפלקסטור, כך שזה יוצא אותו דבר (אם לא יותר שווה).

תודה רבה לכולכם!

ב. אם מישהו מצא מחיר יותר זול, אנא ליידע. (למרות שזו סתם אכילת לב, תמיד "נחמד" לדעת שקנית משהו במחיר יקר יותר בעוד שהיית יכול לשלם יותר ;)

פורסם

אני חושב YAMAHA הכי אמינים ... כי יש לי אותו בסיביות 4-5 שנים כן כן הוא צורב/משכתב/קורא במהיריות 4X4X16 והוא לא דופק דיסק אחד אפילו.... רק בזמן האחרות לא רוצה לקרוא דיסקים פגומים מידי אבל יש לי רק שניים כאלה :), לכן אני ממליץ על ה YAMAHA לדעתי הכסף שווה (בזמנו שילמתי עליו 1800 שח כולל SCSI).

פורסם

זה לא מחיר כזה רע יחסית לשנה שקנית את זה.

אבל עדיין ימאהה לא בליגה של פלקסטור.

פורסם
  • מחבר

בואו נעשה חשבון.

1800/450=4

4 לייט-און חדשים לחלוטין, אחד לכל שנה של הימאהה שלך, באג 2000. :hat:

פורסם

למישהו הימאהה מת אחרי יומיים למישהו אחרי 8 שנים.

חוסר העקביות הזו מביאה למסקנה פשוטה: עדיף ללכת על משהו אחר.. אולי יש להם צורבים טובים אבל תראו כמה אנשים מאוכזבים ממשך החיים שלהם.

אני חושב שהבחירה של הלייטאון X40/48 הייתה טובה. אם יש לך מחשב חזק. אולי גם במחשב ישן יחסית היה מתפקד טוב אבל לא הייתי סומך על זה.

פורסם

הפלקסטור עובד על הפנטיום2 שלי כמו גדול

פורסם

היה לחבר של Hp 9200 שזה צורב X10 ועכשיו אני קניתי אותו ממנו. עד כה הצורב עובד מעולה ולא עשה בעיות ואני מקווה שלא יהיו גם. בכלל מהניסיון שלי Hp הם מעולים. חבל שלא מייצרים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים