עבור לתוכן

שאלה בקשר ל- Leadtek GF 4 Ti 4600

Featured Replies

פורסם

החברות לא עושות שוםdownclock... למה לקנות חלקים יקרים ולהפעיל אותם במהירות נמוכה???

ובטח שיש סיכון באוברקלוק... נכון שהוא מזערי, אבל כל מה שאמרתי זה שהיום, חוץ מלשבירת שיאים, הוא לא נחוץ. וזה יהיה ככה לפחות עוד שנתיים :D

פורסם

החברות לא עושות שוםdownclock... למה לקנות חלקים יקרים ולהפעיל אותם במהירות נמוכה???

ובטח שיש סיכון באוברקלוק... נכון שהוא מזערי, אבל כל מה שאמרתי זה שהיום, חוץ מלשבירת שיאים, הוא לא נחוץ. וזה יהיה ככה לפחות עוד שנתיים :D

תתפלא שחברות כן עושות DOWNCLOCK! ולייצר ליבה לא עולה הרבה בכלל וכמות חומר הגלם היא מזערית אבל מה שכן עולה זה הציוד.

ולגבי נחיצותו של אוברקלוק לא אמרתי כלום ואני אפילו מסכים איתך.

פורסם

תיקח את הTI4600 של LEADTEK, יש לו גם קירור מצויין, וגם מספק ביצועי 2D מעולים,במחיר זול יחסית.

תעשה לו אוברקלוק "קטן" ותגיע הרבה מעבר למה שיכול TI4200 להגיע.

פורסם

אני אישית מציע לך לקחת את ה VGA LEADTEK|GF4 TI4200BK 128M.

אבל אם אתה קצת לחוץ בכסף אז תקח את גרסת ה 64MB ולא תתאכזב, למען האמת זה מה שאני הולך לקנות.

חשוב לציין שהגרסא עם ה 128MB היא בעלת זכרונות קצת יותר איטיים.

פורסם

דווקא במקרה של לידטק 128 מגה, מהירות הזכרונות היא זהה למהירות הסטנדרטית של גרסאות ה-64mb - כלומר 500mhz.

פורסם

מהירות הזכרון זהה, אבל גרסת ה64 "משתמשת" בזיכרון מהיר יותר בצורה תיאורתית - כלומר בעל זמני גישה נמוכים יותר.

ואם אתה מתכנן לעשות אוברקלוק אתה תגיע רחוק יותר עם גרסת ה64 מאשר עם גרסת ה128 (מהירות זכרון בלבד).

פורסם

דווקא במקרה של לידטק 128 מגה, מהירות הזכרונות היא זהה למהירות הסטנדרטית של גרסאות ה-64mb - כלומר 500mhz.

לא התכוונתי מהירות שעון אלא זמני גישה שזה, אם אני לא טועה, 4NS (ננו שניות) בגרסת 128MB לעומת 3.5NS בגרסת ה 64MB.

פורסם

לא דיברתי על המקרה בפני עצמו של הזכרונות אלא על הליבה ואם כבר אז בדרך כלל כמעט כל חברה מוציאה לשלושת הדגמים זכרונות בעלי אותה מהירות ורק גרסאות מיוחדות "מקבלות" זכרונות מהירים יותר, אפילו יותר מהירים מהגרסה המהירה הרגילה, עיין ערך:

1. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 3.5ns, 64MB DDR

2. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 3.3ns, 64MB DDR

3. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR

4. NVIDIA GeForce 4 Ti 4400, 3.6ns, 64MB DDR

נכון שאתה צודק בקשר לכך שרוב החברות הלא OVERCLOCKERS FRIENDLY תוקעות אותנו עם TI4200 בעל זכרונות גרועים אך יש כאלה גם שמספקות סחורה טובה (SUMA) ! ;)

וגם לא נראה לי שיש למעבדים סטפינג, כל החברות פשוט עושות DOWNCLOCK לכרטיסים וזהו, הן יוצאות מנקודת הנחה שרוב המשתמשים הביתיים לא יודעים לעשות המהרה לכן יקנו את הכרטיס היותר חזק (TI4600) או יש גם כאלה הלא רוצים "להסתכן" בהמהרה לכן קונים כבר כרטיס מהיר.

(TI4200 = TI4600 מומהר).

וממתי בדיוק יש גירסה של ti4400 עם 128mb זיכרון?

פורסם

לא דיברתי על המקרה בפני עצמו של הזכרונות אלא על הליבה ואם כבר אז בדרך כלל כמעט כל חברה מוציאה לשלושת הדגמים זכרונות בעלי אותה מהירות ורק גרסאות מיוחדות "מקבלות" זכרונות מהירים יותר, אפילו יותר מהירים מהגרסה המהירה הרגילה, עיין ערך:

1. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 3.5ns, 64MB DDR

2. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 3.3ns, 64MB DDR

3. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR

4. NVIDIA GeForce 4 Ti 4400, 3.6ns, 64MB DDR

נכון שאתה צודק בקשר לכך שרוב החברות הלא OVERCLOCKERS FRIENDLY תוקעות אותנו עם TI4200 בעל זכרונות גרועים אך יש כאלה גם שמספקות סחורה טובה (SUMA) ! ;)

וגם לא נראה לי שיש למעבדים סטפינג, כל החברות פשוט עושות DOWNCLOCK לכרטיסים וזהו, הן יוצאות מנקודת הנחה שרוב המשתמשים הביתיים לא יודעים לעשות המהרה לכן יקנו את הכרטיס היותר חזק (TI4600) או יש גם כאלה הלא רוצים "להסתכן" בהמהרה לכן קונים כבר כרטיס מהיר.

(TI4200 = TI4600 מומהר).

וממתי בדיוק יש גירסה של ti4400 עם 128mb זיכרון?

אתה מתכוון ממתי יש geforce 4 ti-4400 עם 64mb זיכרון... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים