עבור לתוכן

שאלה בקשר ל- Leadtek GF 4 Ti 4600

Featured Replies

פורסם

האם שווה להשקיע עכשיו 1650 שקל ב- GF 4 Ti 4600 של לידטק (WinFast A250 Ultra TD ) או להסתפק באיזה

Ti 4200 נחמד של אחת החברות הטובות?

או שאולי בכלל לחכות ל radeon 9700 ?

פורסם

חכה ל RADEON!

פורסם
  • מחבר

השאלה היא כמה ה Radeon יעלה בארץ,כי כרגע יש לי את ה1600 שקל בשביל הלידטק.

פורסם

הראדון יעלה 2000+ בטוח, יותר מזה לא יודעים

השאלה אם אתה יכול לכות עד איזור אוקטובר-נובמבר ואם אתה יכול לגייס את הכסף עד אז

פורסם

אבל TI4600 עדיין כרטיס שווה..... ועד שזה יגיע לארץ ובהתחלה יש כבר בעיות תאימות עם כמה משחקים. חוץ מזה יצאו דרייברים חדשים לNVIDIA שמעלים מאוד את הביצועים.

פורסם

לפי דעתי לא כדאי לך לחכות לרידון, כי במילא המשחקים של היום בכלל לא מנצלים את הטכנולוגיות החדישות שלו...

אני מעריך שרק בעוד שנה+ יתחילו לצאת משחקים כאלו.

פורסם

לדעתי לא שווה לחכות לו אלא אם כן היית מליונר וסתם בא לך להוציא כסף ולהשוויץ שיש לך את הכרטיס הכי חזק בעולם...

אין ספק שהוא יעלה מינימום 2000, במקרה הטוב, וגם כמו שאמרו פה, יהיו לו בהתחלה בעיות בגלל ש-ATI נוטים להיות לא אמינים עם הדרייברים שהם מוציאים, ואילו nvidia מוציאה בהמשכיות דרייברים שרק משפרים את הביצועים...

לפי דעתי שווה לך או לקנות Geforce 4 Ti-4200 של Leadtek או לחכות לRadeon 9500 אשר יגיע בנובמבר, אבל לא נראה לי שיש לך סבלנות לחכות עד אז... ;) בכל מקרה, לתשומת לבך, אם אתה מתכנן בזמן הקרוב שדרוג ללוח אם ולמעבד, אז שווה לך לחכות לNV28 שהוא בעצם geforce 4 ti + AGP x8. שיפור הביצועים לא יהיה אדיר אבל כמה שיותר ביצועים יותר טוב... :)

ה-400 ש"ח הפרש בין הti-4600 ל-ti4200 לא שווה מבחינת ביצועים, בעיקר בגלל שניתן לצמצם הפרשים בעזרת OC, וגם בגלל שהוא כבר לא הכרטיס הכי חזק...

בקיצור, תקנה Radeon 9700 רק אם אתה גיימר כבד, בעל תקציב גבוה (למרות שנראה בינתיים שאתה לא) ובעל סבלנות... (עד שהוא יגיע לארץ בטח יצא כבר משהו חדש, ובכל זאת הוא יעלה 3000 ש"ח... :-\;D)

פורסם
  • מחבר

עד שה radeon יגיע יהיה לי כסף בשבילו, אבל באמת שאין לי כוח לחכות.

אבל אני מתלבט אם לקחת Ti 4600 או לחסוך את ה-400 שקל האלה ולקנות 4200

פורסם

תקח את הSUMA TI 4200 128MB SE ותעשה לו O/C לאפילו יותר מTI4600

פורסם

אל תעשה OC, תחשבו שהכרטיס ימות אחרי שנתיים.....

TI4200 יספיק בהחלט לכל המשחקים בשנתיים הקרובות. את ה400 ש"ח האלה תחסוך לעוד שנתיים.

פורסם

אל תעשה OC, תחשבו שהכרטיס ימות אחרי שנתיים.....

למה כימעט בכל הודעה שלך יש שטויות והטעיות?

פורסם

אבל הוא צודק, יש סיכון והוא לא מזערי. עוד שנתיים כשמשחקים יתחילו לקרטע הוא יוכל לעשות OC...

פורסם

הסבר לי בבקשה בדיוק מהו הסיכון בלקחת TI4200 (המבוסס על אותה ליבה כמו ה TI4600 אבל עם מהירויות שעון יותר נמוכות) ולהמהיר אותו חזרה למצב של TI4600 כאשר לא רק שיש לך כמעט לכל TI4200 קירור מאסיבי אלא גם בדיוק אבל בדיוק אותם מאפיינים כמו ל TI4600 (שלא לדבר על זה שיש להם בדיוק אותה ליבה) ?! >:(

ואגב אם תשים לב שה TI4600 יכול לעבוד בלי קרור על הזכרונות ועם קרור מסכן על הליבה - מכך אני מסיק שאפשר להמהיר את ה TI4200 חזרה למצבו הנורמאלי (TI4600) גם בלי קרור מאסיבי!

פורסם

הסבר לי בבקשה בדיוק מהו הסיכון בלקחת TI4200 (המבוסס על אותה ליבה כמו ה TI4600 אבל עם מהירויות שעון יותר נמוכות) ולהמהיר אותו חזרה למצב של TI4600 כאשר לא רק שיש לך כמעט לכל TI4200 קירור מאסיבי אלא גם בדיוק אבל בדיוק אותם מאפיינים כמו ל TI4600 (שלא לדבר על זה שיש להם בדיוק אותה ליבה) ?! >:(

ואגב אם תשים לב שה TI4600 יכול לעבוד בלי קרור על הזכרונות ועם קרור מסכן על הליבה - מכך אני מסיק שאפשר להמהיר את ה TI4200 חזרה למצבו הנורמאלי (TI4600) גם בלי קרור מאסיבי!

הזיכרונות הם לא אותם זיכרונות, וחוץ מזה, אולי יש סטפינגים גם בליבות של כרטיסי מסך?

פורסם

לא דיברתי על המקרה בפני עצמו של הזכרונות אלא על הליבה ואם כבר אז בדרך כלל כמעט כל חברה מוציאה לשלושת הדגמים זכרונות בעלי אותה מהירות ורק גרסאות מיוחדות "מקבלות" זכרונות מהירים יותר, אפילו יותר מהירים מהגרסה המהירה הרגילה, עיין ערך:

1. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 3.5ns, 64MB DDR

2. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 3.3ns, 64MB DDR

3. GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR

4. NVIDIA GeForce 4 Ti 4400, 3.6ns, 64MB DDR

נכון שאתה צודק בקשר לכך שרוב החברות הלא OVERCLOCKERS FRIENDLY תוקעות אותנו עם TI4200 בעל זכרונות גרועים אך יש כאלה גם שמספקות סחורה טובה (SUMA) ! ;)

וגם לא נראה לי שיש למעבדים סטפינג, כל החברות פשוט עושות DOWNCLOCK לכרטיסים וזהו, הן יוצאות מנקודת הנחה שרוב המשתמשים הביתיים לא יודעים לעשות המהרה לכן יקנו את הכרטיס היותר חזק (TI4600) או יש גם כאלה הלא רוצים "להסתכן" בהמהרה לכן קונים כבר כרטיס מהיר.

(TI4200 = TI4600 מומהר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים