פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר המחשב די חדש אז משחה תרמית לא החלפתי .טוב החזרתי את המעבד למהירות סטוק . והטפרטורה שלו כרגע זה 55 מעלות פלוס מינוס.אז כניראה על OC אני יפסיק לחשוב (כי זה הגיע לי גם ל73 מעלות).ובלי קשר לOC ניראה שאני יצטרך קירור נוסף . אז מה להחליף את הקירור מעל המעבד ? ובשביל OC אני יצטרך משהו שיוריד לפחות 20 מעלות זה ניראה לי עסק יקרואם בכלל יש קירור שיוריד לך ככה את החום ?(לא כולל קירור מים או גז או מה שיש שם שזה "לא בה בחשבון")מוכן לישמוע על הצעות ודחוף כי כבר מחר אני ילך להזמין ותודה לכל העוזרים
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים זה יוריד לך מספיק תאמין לי..(בשביל OC רציני..)..תעשה קצת חיפושים בפורום תראה תרדים של אנשים עם הקירור..תתרשם..ותחליט בעצמך.. ;D
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים מחבר או קי מצאתי את זה בחנות מחר אני ילך לקנות תודה רבה מאוד הא.... כנעט שחכתי זה מתאים למעבד אינטל סוקט775 ?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים כן זה מתאים לסוקט 775..ולפני שאתה קונה תבדוק תמחיר טוב כי אפשר למצוא ברשת בזול..
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים לא SPEEDFAN יכולה..(בתנאי שהמאווררים מחוברים לחיבור ה3 פינים בלוח ויש להם תכבל של הRPM..)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.